2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1205635 بازدید | 62336 پست
آره عزیزم دختر.به خاروندن دماغش توجه نکردم.باید دقت کنم الان.میخوام هفته ی آینده ببرمش دکتر عزیزم.خس ...

آره خس خس نشونه ی رفلاکس. چون پیرم سرما خورده بود، خوب شد بعد دو هفته دیدم سرفه ی خلط دار میکنه بردمش دکتر چون خفیف بود گفت مطمئنی؟ اگه خس خسه رفلاکس یه شربت داد که بعدش همونجا پسرم سرفه کرد گفت عفونت رفلاکس نیست.. فک کنم اسمش گایافنزینه.. چند روزه شه؟ چکاپ 15 روزگی بردی؟ 

ببین کلا نمیشه یه قومیت رو‌ حکم کلی داد ولی در کل بیشتر ترکا خیلی آبرودار و نجیب و اهل احترامن (منظو ...

تحلیل خیلی دقیق بود... بررسی همه جانبه😘😘یه روز داداشم زنگ زد یکی از همکلاسی‌های دقدیمم شام میاد خونمون. پسره ترک بود ساکن اسلامشهر. با نامزدش اومده بود شمال داداشم گفت اوضاع مالیش ن کلا خوب نیست بیان پیش ما که هزینه ی جا و غذا ندم. ببین من بابام تازه پروستاتشو عمل کرده بود تا چند وقت بعد عمل نیم ساعت یه بار میرفت سرویس، اون شب این پسره و زنش کشتن خودشونو، تا بابام بلند میشد اینا هم بلند میشدن. میرفت سرویس میومد اینا دوباره بلند میشدن میگفتن یا الله😂😂😂. من از خنده مرده بودم آخرش رفتم تو اتاقم نمیتونستم خودمو کنترل کنم. واسم عجیب بود. ولی سبک زندگیشون بود. ما آنقدری سخت گیر نیستیم.. خودم زن عموم ترکه، خیلی اهل حساب و کتاب ایناس.. به سمت خسیسی حتی، شیرش کم بود شیر خشک کمکی هم میداد. بعد بچه گشنش بود میگفت سهم امروزش خورده بسشه.. 🤔🤔🤔وای عمه هام تو آشپزخونه فحش میدادن 😂😂میگفتن شوهرت چند تا خریده آورده بده بخوره بچه.. ولی اون قوانین خودشو داشت.. زودم خونه خریدن😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دولتی بودی دیگهاخرش نفهمیدیم خوشحالی سرکار نمیری یا ناراحت؟😂دولتی که تا پول پوشک بچه رو میدنهمکارم ...

پول مهد تا ۶ سالگی  و حق فرزند داشتیم

الان دیگه بهم حق فرزند نمیدن فقط به مردا میدن

خوشحالم که تموم شده ،دلم برای غذاهاش تنگ شده 😋😋😋

مخصوصا آش و سوپ های پر ملات

لعنتی ها چرا پول پوشک به ما ندادن🤨🤨🤨🤨

نه عشقم شیش تاشون باید دور ملکه بچرخن ندارن آب تو دلت تکون بخورهمن یه دختر میخام گریه کن بابا😁😁😁� ...

ایییییششششش

یادت رفته هرشب میومدی پشت پنجره اتاقم سوت بلبلی میزدی

اون شلوار پیله دار و کت چرمت هنوز یادمه😉😉😉😉

حالا من اولش به نارین نگفتم منو میخواستی 🤐🤐🤐🤐

گفتم بزار دلش گرم باشه🤭🤭🤭🤭

ما هم داریممیگن خبری نیست ولی همچین بی خبرم نیست

ادارات نفر به نفر حقوق متفاوته

مثلا اداره ایکس سه مدل قرارداد داره(که خیلی مسخره است و باعث حق کشی میشه)

رسمی ،پیمانی ،شرکتی 

یک نفر با مدرک کارشناسی با فرد دیگه ای که اونم کارشناس هست وقتی قراردادشان با هم متفاوته ۵ الی ۱۰ میلیون تفاوت حقوق دارن

هر دو شرح وظایفشون یکیه  کار یکسان حقوق اینقدر متفاوت

یکی از اقوام کارمند اداره ای هست که قراردادش شرکتی هست

ایشون پرش ۱۵ تومن میگیره

بدون هیچ مزایا 

بن و کمک هزینه هیچی نمیگیره

اونوقت یکی دیگه با قرارداد رسمی ۲۵ تومن

این ده تومن وسط میره تو جیب فردی به نام پیمانکار

حالا وظیفه پیمانکار چیه

حقوق از اداره میگیره ۱۰ تومن میزاره تو جیب خودش بقیه رو میده به کارمند🙄🙄🙄🙄

حالا پیمانکار کیه 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

والا من از این ترکا یه اوغلان،قز،اشتک،گت،سوغان،یاد گرفتم لامصب سرعت نور حرف میزنن ادم اصلا نمیفهمه بخاد یاد بگیره،،،،این ترکای همدان خیلی رو مخ من یکی میرن،،،لهجه تبریزیا رو دوس دارم ،،،،این ده سال تقریبا از همه شهرا رفیق پیدا کردم یکیم عاشق لهجه شیروانی شدم اینجا یه دوست خیلی خوب شیروانی دارم خیلی خوبه،🤪یزدیا هم نگم خیلی خوبن یعنی واقعاً با شخصیت و خون گرمن،😍دوست اصفهانی و شیرازی نتونستم پیدا کنم ،😐یه ابادانیم پیدا کردم اون و شهریار جا گذاشتم اونم خیلی خون گرم و خوشش زبونه،،،کلا مردم ایران همه خوبن ،😁

امان از این لرا ،🤣🤣 یعنی اینجا یه گروه لر پیدا کردم روزی ده دقیقه باهاشون فقط میخندم خیلی زیاد دوس داشتنین،

میگما انشاالله از فردا میخام روزی ۴۰۰تا طناب بزنم امروز ۲۰۰تا زدم خیلی حال کردم احساس میکنم خون بدنم ...

افرین 

ادامه بده

دختر تو چرا کم میاى؟؟؟

نبودی ببینی جیران چه کرده؟؟؟؟نارین و بگو

افرین ادامه بدهدختر تو چرا کم میاى؟؟؟نبودی ببینی جیران چه کرده؟؟؟؟نارین و بگو

وقت نمیکنم اصلا ،😐 فهمیدم جیران نارین و گا،،،،اخرش نفهمیدم جیران داره چیکار میکنه،،،هم میخاد به نارین دخترش و بندازه هم خودش وبگیره،🤪فکر کنم دو جنسه ای چیزیه