2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1192821 بازدید | 61236 پست
نه،باپول درآوردن من مخالفه،میگه اون موقع منو آدم حساب نمیکنی😡بخدانمیدونم چیکار کردم که این فکرو میک ...

تهدیدشم نکن با نرمی جلو برو. یهو دیدی به درامد رسیدی و دیگه همه چیزو انداخت گردن خودت. اون موقع باز پشیمون میشی میگی عجب کاری کردم 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بابا هورمونها قاطی پاتی میشن به هم میریزیم منم در این مورد به همسرم توضیح دادم میگه عهههههه در ...

من به همسرم گفتم میدونی اگه خانمی در دوران pmsیکی رو بکشه قتل عمد نیس

گفت بله خبردارم 🤣🤣

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
نیاوردم نازیمیدونی همش ترس تو جونم بود و هستیکم رسیده بودم به آرامش نمیتونستم تصور کنم دوباره همه چی ...

اره شنیدم یکی از دوستام دناپلاس ثبت نام کرده بود به معنی واقعی گریه اش گرفته بود میگفت این پول چطور باید جور کنیم هر دقیقه افزایش میدن

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
آره بابا هورمونها قاطی پاتی میشن به هم میریزیم منم در این مورد به همسرم توضیح دادم میگه عهههههه در ...

من تو اون دوران به همسرم میگم یه کم مراعات بکن و سر به سرم نذار هرچی گفتم الکی هم شده بگو چشم. ولی دقیقا برعکس عمل میکنه. میگه منم پری شدم دست خودم نیست 😂

به قول نازی یه سرویس جواهری چیزی باید بخره. ۵۰۰ تومن تا سر کوچه بری تموم شده که نهایتا یه بوس 😬

بوس زیاده به لبخند تمام❌

باید تشنه نگهش داری تا به پات بریزه دار و ندارش رو 🤣🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
چقدر منی من پدر و مادرم با افتخار میگفتن دخترا از پس خودشون برمیانهمین تعریف ها هی به ما پر و بال دا ...

بعد مادر شوهرم تعریف می‌کنه میگه شوهرم بچه که بوده هر روز دهنش باز بوده گریه میکرده من اینو میخوام من اونو میخوام🤣🤣🤣 

بهش میگم برات میخریدن؟ میگی بعضیا رو آره، بعضیا رو نه 

میگم اگه من دهنمو باز میکردم چیزی میخاستم و برای من نمیخریدن من دیگه هیچی تا آخر عمرم نمیگرفتم 

میخنده🤣 میگه غرور تو رو صد تا مرد جنگی نداره 

ببین فقط تعریف نیست، منکر نمیشم اما من چند تا خواهر دارم که اتفاقا خیلی از من بزرگترن و اصلا اینطور نیستن

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
ببین من همیشه اینو میگم کار کردن خوبه اصلاااا بد نیست خب.ولی کاری که جوش و اون کار دوست داشته باشی و ...

اره دقیقا اینطوریه

همه چیزم ناخواه وابسته شده بهش واین اذیتم میکنه،یه مدت هرماه برا دله من میرفتیم شهره دیگه که از فروشگاه براخونه خرید کنم،دیدم بابا نمیصرفه هی این همه راهو بریم بیایم،بیخیال شدم

خریدامو تاالان ازشهرخودمون نکردم،هم وقتی کوچیک بودیم،هم الان باید بریم یه شهر دیگه

البته زیاددورنیس یه ساعت فاصله اس

من عاشق استقلالم،شرایطم جور نیس فقط،بخاطراینکه قراربودبریم مرکز استان ازدواج کردم که اونم منتفیه فعلا

دارم برنامه میریزم که یه خونه بسازه یا همه شو بفروشیم بریم یا اجاره یکیشو بده من حداقل روحم ارضاشه😉😍

اقا اعتراف میکنم هفته پیش دوران pms بودم همسرم رو اژدهای هفت سر می دیدم. الان یه کم مهربون شده انگار ...

من یک روز قبل پریود نابودم

یعنی همون یک روز از اینکه ازدواج کردم از اینکه بچه دارم 

از اینکه چرا فلانی تو شش سالگی بهم اون حرف رو زد همه رو یادمه براشون ناراحتی میکنم 

فرداش خوب میشم 

همه ی این ناراحتی ها رو میریزم سر خواهرم😵‍💫 فرداش زنگ میزنم میگم داستان چی بود 

میگه خودم می‌دونم . الان باز عاشق همه شدی

ققنوس
بوس زیاده به لبخند تمام❌باید تشنه نگهش داری تا به پات بریزه دار و ندارش رو 🤣🤣🤣

یا خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

چرااااااااااا؟؟؟؟؟؟ جدی چرا یکی باید دار و ندارش رو به پای ما بریزه که آیا بوس کنیم یا نکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟ 

واقعا برام سواله بخدا 

که چی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

نازی خدا نکشتت، مغزم قفل کرد. 🤣 

بوس زیاده 

لبخند🙄🙄🙄🙄🙄🙄 

خدا شاهده خدا شاهده من میرم تو خیابون، زن و مردای زحمتکش رو میبینم دلم میخواد همه رو ماچ کنم بهشون انرژی بدم اسلام دست و پامو می‌بنده🤣🤣🤣🤣 

یه فیلمی بود دکترها یه زن جوون و خوشگلی رو جواب کرده بودن گفته بودن فقط یه ماه زنده میمونی. اینم هر روز با یه مردی میرفت بهشون امید به زندگی میداد. 🤣🤣🤣 

عزیزانم با هم خوب باشید. ماچ کنید. با ماچ تموم نمیشید که🤣 خدا نیاره روزی که نتونیم ماچ کنیم. 

من فقط در مورد ماچ حرف زدم😁

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
2810