2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1191675 بازدید | 61189 پست
سلام خوبی؟؟ چی بگم والا نمیدونم😁 کلا من غرورم با صد تا مرد جنگی برابره🤣🤣🤣🤣‌ سعی میکنم از کسی چی ...

شما رو میبریم کانال خانمای قری 

اونجا رو کن فیکون کن برمیگردونمت 🤣بخدا ندارم البته کانال رو 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
متوجه میشم جیران جان... ببین جو غالب خانواده های ایرانی اینه خانما کار نکنن. مثلا من اولین بار که خو ...

خداروشکر  هنوز حافظم خوبه 

یادمه گفته بودن لیست بده تا جایی که بتونم میگیرم یه همچین چیزی 

منظورشون این بود خودتو درگیر نکن 

آره جو غالب همینه 

واقعا هم اوضاع محیط های کاری واقعا خوب نیست 

وای خیلی اثرات اون تاپیک خوبه🤣🤣🤣 همه یه دور جو‌ گیر شدیم🤣🤣🤣

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم کشومو باز کردم لباس بردارم دیدم حاج آقا ۵ تا تراول صدی گذاشته تو کشوم. این شکلی شدم 🤩 این لحظ ...

اوففففففففف 

نون که داری 

پول که داری 

دیگه چی میخای؟؟؟ زیاد شرایط خوب شه، انقلاب میکنی🤣

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سلااام سلاااام دخترای خوشگل شب یلدا کجایین برنامه خاصی دارین ؟ من که اهل لباس و لاک مخصوص یلدا نیست ...

من اختمال زیاد منزل پدر شوهر باشم 

از وقتی دخترم یکم بزرگتر شده دیگه خیلی علاقه به شلوغی و دیزاین و جشن داره 

پارسال که بردمش خونه پدرم و کلی خوش گذروند امسال هنوز خرفش نشده ولی میگم بریم اینور خالا 

تا دو سه سال پیشتر خودم یه میز میچیذم زیاد مجلسی طور نبود ساده و راخت 

ولی دو سه ساله دیگه کلی ظرف ظروف سنتی میاره دخترم تمیز میکنه کدو درست میکنن با داداشش ..

از کمترین هزینه و پول و وسایلی که هست استفاده میکنیم دیگه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
اخ امان امان از شاغل شدن بعضی خانما که پولشون عین شمشیر جلو در خونه آویزونه هرمی رد شه برش میخوره خا ...

مثل ما خیلی بی ادبیه تو این مورد چه خوب از این به بعد میگم شمشیر در خونه😁

من اختمال زیاد منزل پدر شوهر باشم از وقتی دخترم یکم بزرگتر شده دیگه خیلی علاقه به شلوغی و دیزاین و ج ...

خیییلی عالی یه 

انشاالله همیشه جمعتون جمع باشه 

ما از سمت خانواده همسر هیییییچ خبری نیست 

هیچوقت 

میمونه خانواده خودم. 

خونه پدری جم میشیم به احتمال زیاد 

انشاالله که برات خیر باشه❤همون یدونه بچه رو دارمکارمم همون قبلیهمدیریت نکنیم چه کنیم😅

😅😅

ای کلک 😜

میخواستی دومی بیاری چیشد پس😎

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام خوبی؟؟ چی بگم والا نمیدونم😁 کلا من غرورم با صد تا مرد جنگی برابره🤣🤣🤣🤣‌ سعی میکنم از کسی چی ...

من کاملا درکت میکنم. چون از نزدیک دیدم. مامانم همینه من ت. آشپزخونه دارم آب میخورم منو نگاه میکنه نمیگه متوجه میشم میخواد براش میبرم کلی تشکر میکنه.. که زحمت دادم🥴دوست داره همیشه خودش کارشو انجام بده همش میگه من دختر حاجی فلانیم چرا باید محتاج دیگران باشم. خودم همه رو انجام میدم.. 

سلااام سلاااام دخترای خوشگل شب یلدا کجایین برنامه خاصی دارین ؟ من که اهل لباس و لاک مخصوص یلدا نیست ...

سلااااام سلاااام

ماهرسال شام میریم خونه مادرم اینا🤗

بعدشام میرم خونه مادرشوهرم😉

ازامسال میخام جاشونو عوض کنم😎

شب نشینی خونه مادرم بیشتر خوش میگزره😍

2810