2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183251 بازدید | 60631 پست
عزیزززم چه جالب نه بابا کله پاچه خیلی هم خوبه حتما بخور اینقد بهت جون میده که نگووو دوغ هم عالیه بچه ...

خودم و همسرمم  حدسمون اینه  که پسره 

هر چی خدا بخواد ولی من  دختر بهم بده   بدون دختر پیریمو نمیتونم تصور کنم 😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام 

توروخدا بفرمایید بشینید 🥰🤣 

لباسامو تیکه پاره نکنید، بیاید نفری یه دست رو سرتون بکشم متبرک شین🤣🤣🤣🤣 

من شفا گرفتم،

اما آن مرد نان؟؟ 

نان؟؟ 

نان؟؟

نگرفت 🤣 

راستشو بخواین منم شفا نگرفتم🤣🤣🤣

احتمالا پارک آبی رفتن

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
دخترا من با جیران کار دارم میشه برام صداش کنین تگ کنین نمیدونم چرا آیدیش یادم نمیاد😘

جون دلم😍 

قدرت خدا😁😁😁😁 من معروف شدم، دنبالم میگردن😁😁😁😁 

میشه هر چند وقت یه بار بیای دورهمی بگی جیران از مشاوره هات راضی بودم دنبالت میگردم🤣🤣🤣🤣 

من که مشاوره بلت نیستم، با شما هم که گپ نزدم، اما پیش بچه های اینجا کلاس میذارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

اینجا الان میگن حتما یه ایرادی داره، شوهرش براش نون نمیخوره😁😁😁😁 

چیگده حرف زدم، جونم، بفرما

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
چقدددر زیاد سه مدل غذا با بچه کوچیک اذیت نمیشی؟چین غذاهات؟دلم آب افتاد 😍سالاد کلم و انار هم ندیدم ت ...

سالاد سخت نیست کلم قرمز و خرد کن بشور آبش بره، انارم دون کن، قاطی کن یه ذره نمک و سس مایونز و فلفل سیاه بزن. اگه خواستی خیار شور. هم بزن نوش جان کن.. زرشک پلو با مرغ، قرمه سبزی، یه مدل غذای محلی اسمش بادمجون کبابه.. حالا شاید به جای قرمه خوراک گوشت درست کنم. 

شوخی کردم. دو مدل دسر درست میکنم. سالاد ماکار ونی، سالاد کلم و انار، سه مدل غذا، ترشی و سبزی خوردن، ...

مهسا مهمون داری؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام سلام توروخدا بفرمایید بشینید 🥰🤣 لباسامو تیکه پاره نکنید، بیاید نفری یه دست رو سرتون بکشم متبر ...

الان بری یه تاپیک دیگه سریع حکم طلاق میدن🤣🤣🤣واسه نون نخریدن. بهتری انشالله؟من دیگه شما و عاطفه رو تگ نکردم که استراحت کنین خوب شین... ❤️❤️

سلام سلام توروخدا بفرمایید بشینید 🥰🤣 لباسامو تیکه پاره نکنید، بیاید نفری یه دست رو سرتون بکشم متبر ...

شاید باور نکنی ولی این یکی مرد امروز نان گرفت جیران 😂

بیرون بودیم با ماشین گفتم وایستا نون بگیریم گفت اوووووه خیلی شلوغه. با خنده گفت بریم خونه امروز خدا بزرگه. فردا هم خودت میای نون میگیری‌!  گفتم پس منو برسون خونه خودت برگرد نون بگیر امروز غذا نونی داریم. فردا هم این نونوایی تعطیله. بعدشم گفتم اوووه منم فردا هزارتا کار دارم. اومد خونه نگاه کردم گفتم عصری برو نون بگیر. همون موقع دوستش اومد دنبالش رفت با نون برگشت. من ذووووق 

یکی دیگه از پیشرفت هامم بگم. رفتیم سیب زمینی پیاز و کدو گرفتیم. من خیز برداشتم که مثل همیشه پلاستیک هارو از رو پیشخوان بردارم و برم!  یهو به خودم اومدم و دست نگه داشتم. داشتم از مغازه می رفتم بیرون گفت کمکم کن!! (پررررروووو)

گفتم یهو تغییر نکنم که حساس بشه برگشتم پلاستیک پیاز که سبک تر بود برداشتم.

بعد اومدیم دم خونه پیاده شدم یه پلاستیک بود توری خریده بودم اونو برداشتم و رفتم تا بقیشو خودش بیاره.

ازونور خیابون داد زد گفت پس چرا چیزی نبردی؟ ( پرررررووووو) گفتم چرا من یه دونه اوردم 😁

برا اون هم سبک بودن ها کلا  ۴  یا ۵ کیلو بودن. ولی چون خودم از اول عادتش دادم الان باید از سرش بندازم کم کم

2810