2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183251 بازدید | 60630 پست
شاید باور نکنی ولی این یکی مرد امروز نان گرفت جیران 😂بیرون بودیم با ماشین گفتم وایستا نون بگیریم گف ...

تبریک بانو 

افرین 

نگا قبلا شما برمیداشتی کمک هم نمیخاستی 

حالا هردو به تعادل میرسین 

مهمونات اومدن؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
چرا چیشده

یه عده بی تلبیت اومدن در مورد بچه دارشدن و نشدن و اونایی که چند تا بچه دارن چرت گفتن

خواستم براش بنویسم اتفاقا شما تولید مثل نکن 

خودش که اینه ببین بچه اش چی میشه

ولی نخواستم با چند آدم بی فرهنگ هم کلام بشم

و ننوشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک بانو افرین نگا قبلا شما برمیداشتی کمک هم نمیخاستی حالا هردو به تعادل میرسین مهمونات اومدن؟

تبریک به من تبریک به شما تبریک به همه😁

دیروزم کلی با خواهرم حرف زدم و به نقاط مشترکی رسیدیم و رفتارمونم ریشه یابی کردیم. من از بچگی پدرم شغلش شهر دیگه ای بوده و همه این کارارو مادرم انجام میداده به همین خاطر ما دخترا فکر میکنیم این کارا چیزای عادی و نرماله. تازه اگه خودمون انجام ندیم عذاب وجدان هم میگیریم.

الان فقط باید خودمو تغییر بدم

مهمونا چندروزدیگه میان مهسان جان. فکر کنم دیگه میشه آخر هفته

الهی🥰‌همیشه اشک های پر از ذوق و حس ناب داشته باشی 🥰 من فکر کردم مثلا از دو سه ماهگی انگشت رو میگیر ...

جیران من شنیدم میگن بوییدن و لمس سه تا چیز عمر و امید رو بیشتر میکنه 

یکی برگ گل هست یکی دست و پوست نوزاد 

سومی یادم نی 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
تبریک به من تبریک به شما تبریک به همه😁 دیروزم کلی با خواهرم حرف زدم و به نقاط مشترکی رسیدیم و رفتار ...

خدا رو شکر

اوایل ازدواج همینه

خیلی وقتها اشتباهات خودمون باعث میشه طرف مقابل هم رفتاری بروز بده که ما ناراحت بشیم

ولی واقعیت اینه خودمون باعث شدیم 

شما هم کم کم به اون نقطه تعادل میرسید

کاش منم اوایل ازدواج این جا رو میدیدم 😊😊😊

شاید باور نکنی ولی این یکی مرد امروز نان گرفت جیران 😂بیرون بودیم با ماشین گفتم وایستا نون بگیریم گف ...

این پیشرفت عالیه🤩

احسنت فرزندم،

تغییراتتم زیرپوستیه که شک نکنه ها😎

باهمین فرمون برو جلو🌷

فقط مشکل جدیدم اینه که همسر تمام کارت و پولارو ازم گرفته. من به بی پولی عادت ندارم چون مجردی همه پولا دست من بوده الان احساس بدی دارم نمیدونم چطوری ازش پول بگیرم. میگه خواستی بری خرید بگو خودم برات پول بزنم! ولی خوبیش اینه دیگه حرص قسطارو نمیزنم میخواد خودش به فکر باشه بذار باشه

چندروز پیش هم بحث پول بود. به همسر گفتم فلان قدر ماهانه بهم پول بده برای خودم گفت به تو پول هم بدم میری طلا میخری و چیزی برا خودت نمیخری! یعنی نمیخواد پول بده دیگه!

نمیدونم چرا همچین ذهنیتی داره من که برا خودم خوب خرج میکنم. البته شاید کم خرجم نمیدونم.

فقط لباس کم میخرم اونم به خاطر اینه که سخت پسندم. چه کنم به نظرتون؟ 

از درامد خودم بخرم چیزایی که میخوام؟ 

اخه هروقت هم به خودش میگم فلان چیزو میخوام میگه بذار پولدار شم میخرم... 

یه چیزایی هم برا خونه میخوام که خیلی ضروری نیستن ولی دوس دارم داشته باشم ولی همسر همکاری نمیکنه برای خریدش. اینم از درامد خودم بخرم یا نه؟ 

منم یکم درد دل کنم دکتر عمل چهار شنبه رو کنسل کرد و انداخت واسه روز شنبه من امیدم به خداست سعی میکنم ...

یکمی هم موفق بودم و همسرمم دلداری دادم الان اونم درسته نگرانه ولی میگه توکل به خدا

خدا رو شکراوایل ازدواج همینهخیلی وقتها اشتباهات خودمون باعث میشه طرف مقابل هم رفتاری بروز بده که ما ...

اره دقیقا اونم کاملا مستعد این رفتاره. منم مته به خشخاش گذاشتم

میدونم پوستت کنده میشه تا بخوای خودتو تو زندگی با به آدم جدید وفق بدی. ماشالله شما خودتون دیگه باتجربه این  و اون روزا گذشته 💚

امروز اومدن شستشو بدن بهم گفت پاشو دیدی میخواست بیرونم کنه گفتم آره و منو گذاشت چرا من هیچ اشکی نریخ ...

هرچند تمام ضجه هام چند روز پیش زدم و و گربه هام و کردم دیگه سپردم به خدا خودش یاری کنه تا اینجاش باهامون بوده از این به بعدشم کمکمون میکنه انشالله

سلام خانمهاکی نرشی مخلوطش خوشمزه میشه؟؟

دستوریه ترشی مخلوط باکلم وهویجو.....خوشمزه وتردمیخوام اگه کسی بلده بهم یادبده منم بهش یه ترشی بادمجون ملس جنوبی عالی یادمیدم🤭🤭

2810