2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1182768 بازدید | 60613 پست
شوخی کردم. دو مدل دسر درست میکنم. سالاد ماکار ونی، سالاد کلم و انار، سه مدل غذا، ترشی و سبزی خوردن، ...

عالیه بابا

سالاد ماکارونی اضافه س بنظرم( میدونم نظر منو نپرسیدی 😂🙏)

دسر کلم و انارم من دوست ندارم😁

معلوم نیست مزه چی میده😅

عالیه باباسالاد ماکارونی اضافه س بنظرم( میدونم نظر منو نپرسیدی 😂🙏)دسر کلم و انارم من دوست ندارم😁م ...

نه خوبه که بگی.. سالاد ماکارونی رو واسه مادرشوهرم و برادرشوهرم درست میکنم چون خیلی دوست دارن.. سالاد کلم و انار هم خوشرنگه هم خودم عاشقشم. مخصوصا کنار زرشک پلو.. لعنتی تو یخچال باشه نصف شبم میرم میخورم😬😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین چه عروس خوبی دارن👏👏

میخوام خوش بگذره به همه. دفعه ی اول جاریمه که میاد، همه چیز خوب باشه.. چون خودمم تازه عروس بودم خیلی دلم میخواست ولی کسی نبود اینکارا و کنه برام😂میخوام خاطره ی خوب بمونه..به خاطر شوهرمم هست. البته با بچه ی کوچیک یه ذره سخته ولی میتونم. 💪

2805
میخوام خوش بگذره به همه. دفعه ی اول جاریمه که میاد، همه چیز خوب باشه.. چون خودمم تازه عروس بودم خیلی ...

افرین به تو دختر خوب

اره راستی با بچه کوچیک سخته ولی قطعا میتونی💪

منم دو هفته دیگه از شمال مهمون دارم

چند روز میمونن 

افرین به تو دختر خوباره راستی با بچه کوچیک سخته ولی قطعا میتونی💪منم دو هفته دیگه از شمال مهمون دارم ...

واسه منم احتمالا دو هفته دیگه باشه... کار توام سخته، شاغلی فرصت کمه.. 

من از روز قبل کارامو انجام میدم همیشه روز مهمونی عصر فقط پلو آبکش کردن دارم. 

سلام خسته نباشید 

🔸تدریس آنلاین ریاضی پایه ی اول و دوم 

🔹تدریس آنلاین فارسی پایه ی اول و دوم 

🔻همراه با نمونه سوال پرتکرار امتحانی 

◻ممنون از گروه خوبتون، برای اطلاع بیشتر پی وی درخدمتم

✅ممنون میشم حمایت کنید 🙏🏻🌷

❌شرمنده استاتر عزیز🤗🌺

الهی امین مرسی عزیز دلم بله بلاخره خدا دل شکسته منو گرفت تو دستاش انشالله چون صدای قلبشو نشنیدم هنوز ...

خدا بزرگه، همه چی رو بسپار به خودش، خدا همه چی رو خوب می‌چینه.

درکتون می‌کنم خودم تک تک اون لحظات رو تجربه کردم.

ان شاءالله به حرمت این روزها، صدای قبلش رو هم میشنوی و چند وقت دیگه صدای خنده‌هاش، دلتون رو می‌بره 🤗🤗🤗

میگم من رفتم خوندم این بحث های مدیریت رو باورم نمیشه چجوری میتونن اینقدددر بی ادب باشن بچه ها من خیل ...

منم خواستم یه چیزی بنویسم دیدم اینا حیا ندارن یه چیزی میگن من از خجالت آب میشم

و بدین گونه اونجا رو رها کردم و به سوی اینجا شتافتم

بفرمااا تو هم که کله پاچه دوس داشتی بچت پسره دوغ هم مامان سبحان سر پسرش دوس داشتبجع ابی آسمانی پسره� ...

منم سر پسر دومیم هوس کله پاچه کرده بودم ، ببین شوهرم دیر میومد از سر کار ، من تاب نیاوردم تا فرداش ، بابام همون شبش برام آماده خرید خوردم ، همیشه هم دوغ می‌خوردم اونم با نمک شورش میکردم .

ولی ماشاالله پسرم سفید و سرخ ونازوعروسکی شد ،تاحدی که گفتم این حتما اشتباهی دادن مال من نیست   

سرشم دیابت گرفته بودم فقط میوه می‌خوردم بیشتر غذا کم می‌خوردم .

الهی امین مرسی عزیز دلم بله بلاخره خدا دل شکسته منو گرفت تو دستاش انشالله چون صدای قلبشو نشنیدم هنوز ...

به به مبارک باشه ،به سلامت بغلش کنید 

آدم بعد از بچه دار شدن کلا دیدگاهش به زندگی عوض میشه 

منم سر پسر دومیم هوس کله پاچه کرده بودم ، ببین شوهرم دیر میومد از سر کار ، من تاب نیاوردم تا فرداش ، ...

حالا من از هر چی گوشت و مرغ بود فراری بودم 

دوغ و خیار مثل اینکه ویار مشترکه منم زیاد می‌خوردم 

یه چیز عجیب هم این بود که ذائقه خودم می‌رفت کنار  

میشدم مثل شوهر  .تمایل به شیرینی جات و اینا 

ترشی و گوشت و مرغ تا چن ماه تعطیل بود 

میگم من رفتم خوندم این بحث های مدیریت رو باورم نمیشه چجوری میتونن اینقدددر بی ادب باشن بچه ها من خیل ...

اینجا که مجازی یه و یه بحث عادی اینجوری آن 

تو واقعیت و مشکلات فک کنم خون به پا کنن 

خدا به داد اطرافیانشون برسه 

نیان اینجا پیدامون کنن  

2810