2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1179869 بازدید | 60505 پست
😂😂😂😂😂الهی امین روزشماری میکنم برای صدای قلبش منم عاشق دخترم همسرم ک دست به دعاس میگه کاش دوق ...

آبی آسمانی جان ان شا الله به سلامتی .

پس من چی بگم که تشکیل تیم فوتبال رو تازه ۳۶ سالگی شروع کردم . 😂😂😂😂

ولی اگر جلوش رو به خواسته آقای همسر نمیگرفتم الان علاوه بر این ۳ تا ۲ تای دیگه هم داشتم . ☹☹☹☹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂😂الهی امین روزشماری میکنم برای صدای قلبش منم عاشق دخترم همسرم ک دست به دعاس میگه کاش دوق ...

انشالله انشالله انشالله😍😍😍😍🤲🤲🤲همسرشما مثل پسر من🤣🤣🤣پسرم میگه مامان بازم بچه بیاره اون موقع که دومی رو نداشتم همسایه روبه رویی جدید اومده بود میگفت مامان اینا۳تا بچه دارن ۵نفرهستن ولی ما۳نفریم🤣🤣🤣🤣🤣 به مادرم میگه اون موقع که جوون بودی چرا۱۱_۱۲تا بچه نیاوردی🥴 

سنی نیست که دوستای من مجردن منم۳۱سالمه🫂 

نه خواهر دیگه پولم کجا بود دوتا دیگه بیارم🤕 

انشالله خدابهتون فرزندان سالم وصالح وباهوش وزیبا بده😍😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من همش کیوی می‌خوردم🤣🤣تو یادت باشه هوس ایناروکنی🤣نکردی هم الکی بگو🤣بگن فلانی چه ویترای باکلاسی د ...

ویار از من بی کلاس تر وجود نداره 

هوس پاچه کرده بودم در حد مرگگگ 

کله نه ها فقط پاچه گوسفند 

تو آبش هم تلیت کردم 

فککنم ۴یا ۵تا پا بودن خوردم همه رو 

تا دو روز سیررر بودم 

بعدش افتادم رو دور دوغ اونم یه نوع دوغ خاص

خدا شاهده روزی دو لیتر کمم بود 

ولی تغذیه افتضاح 

برا این کوچیکه هم فقط خیار با نون 😆😆😆

2805
اگه منم که کلا دهنم باز نمیشه چیزی بخورم😆مامانم سر من اینقدر ویار داشت که تو سه ماهه اول شده بود ۳۵ ...

دیفن چندجا خوندم که ویار های شدید مادر نشونه هوش زیاد بچه و فعل و انفعالات خوبی در بچه س 

پس راست میگفتن🥰

اگه منم که کلا دهنم باز نمیشه چیزی بخورم😆مامانم سر من اینقدر ویار داشت که تو سه ماهه اول شده بود ۳۵ ...

منم فقط همون یکبار بود هوسم

سر اون دومی از همه چیز متنفر بودم 

واسه سر سفره میخوام.. ژله رولی درست کردن. چیز کیکم واسه سفره فک کنم مناسب نباشه🤔🤔

پودر دسر کارامل میتونی بخری  یا پودینگ 

پودینگ رو میتونی با میوه تزیین کنی

من چون شاغلم دسرهای پودری خیلی بکارم میان( بهانه خوبی نیست ولی بپذیرید)

ققنوس
ویار از من بی کلاس تر وجود نداره هوس پاچه کرده بودم در حد مرگگگ کله نه ها فقط پاچه گوسفند تو آبش هم ...

من سر پسر بزرگم فالوده و بستنی هوس میکردم 

اونم بستنی یه مغازه خاص 

خیلی بستنی میخوردم سرش البته دکترم هم تاکید داشت به بستنی منم روزی نیم لیتر رو میخوردم 

یادش بخیر یه بستنی لیتری میهن هشتصد تومن بود 

سر دومی بستنی میخوردم طبق دستور پزشکم اما هوس خودم چوب شور بود و لیمو ترش نمک زده بود

لیمو ترش رو با دست فشار میدادم تو پیاله یه عالمه نمک میزدم میخوردم

ققنوس
بچه ها دوتا دسر خوشمزه و راحت بلدین به من یاد بدین.. زیاد سخت نباشه موادشم عجیب غریب نباشه.. قشنگم ب ...

۴لیوان شیر

۱لیوان شکر

۲ق غ نشاسته

۱ق غ آرد

کمی وانیل

همه رو کااامل هم بزن تا حل شن،ازصافی ردکن بزارروشعله غلیظ بشه، 

دوسه تا جوش که خورد بردارچون سردبشه غلیظ تر میشه😊

کف ظرف تی تاپ بچین(طعم تیتاپ میوه ای نباشه😉بازکن از وسط یه لایه باشه،دولایه کلفت میشه)

یه لایه هم موز بچین روتیتاپ

موادوبریز روش

باگردو،مویز،پودرکاکائو،موز،پودرنارگیل ،کنجد،پودربیسکویت یاهرچی دوس داشتی تزیین کن🌷

بجای تیتاب بیسکویت بتی پورم میشه گذاشت،

ولی تیتاب مجلسی تره خوشمزه تر😋

یبار قبلش درست کن دستت بیاد😉

ویار از من بی کلاس تر وجود نداره هوس پاچه کرده بودم در حد مرگگگ کله نه ها فقط پاچه گوسفند تو آبش هم ...

آخخخخخخخ من سیررابی میخوردم خواهرشوهرم پایین درست کرده بودمن نمیدونستم توبالکن واستاده بودم هی تو دلم میگفتم آخ کی درست کرده🥺تو بارداری وبعدزایمان خیلی پاچه و سیرابی میخوردم اصلا عاشقشم😋😋😋😋

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پودر دسر کارامل میتونی بخری یا پودینگ پودینگ رو میتونی با میوه تزیین کنیمن چون شاغلم دسرهای پودری خ ...

خودمم پودینگ و کارامل تو ذهنم بود... فقط مشکل برگردوندن کارامل دارم به نظرتون بد میشه تو یه ظرف اول زردشو  بذارم بگیره بگیره بعد قسمت قهوه ای که دیگه برگردونم؟ 🤔🤔با تفکیک رنگ گفتم که دقیق توضیح داده باشم😂

2810