2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1180337 بازدید | 60517 پست
عیبی نداره کیف کن چیزی نیست رو میز بخوری؟ دلم شام عروسی خواست😋😋😋

پاییز بهمون میز نرسید 

هرکی زودتر رفته بود چهارتا میز رو گرفته برا هواهر ومادر ...من وخواهرم هفت ونیم رفتیم شلوووغ چندتا صندلی چیدن نشستیم 

اینحا روی میزا فقط یه بطری اب هست 

ما خودمون برا بچه ها بیسکوییت و میوه میبریم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بار توپک یاد دادی فکر کنمدستورشو میگی؟@maritan

توپک خرما ( خرما رو پوست بکن هسته ش رو دربیار بریز تو غذاساز حالت خمیری میشی با دست گرد کن وسطش گردو بذار بعد توپک ها رو تو کنجد یا پودر نارگیل قل بده

باسلوق هم راحته اگر تو خونه نشاسته داشته باشی 

ققنوس
گفتی برای مغازه درست کردی فکر کنمیه همچین چیزیبا خرما بود

یه مدل توپک: خرما رو پوست و هسته شو میگیرم له میکنم با مغزیجات گردو یا بادوم یا بادوم زمینی و کره بادوم زمینی و یه مقدار پودر سنجد مخلوط میکنم گوله میکنم بعد تو شکلات آب شده می غلتونم. میذارم یخچال خودشو بگیره. قبل یخچال روشم میتونی تزئین کنی با پودر پسته و...

یه مدل هم هست تو روغن سرخ میشه.

۴ ق شکر ۸ ق آرد ۱ استکان آب یا شیر (من با اب درست میکنم همیشه) وانیل و ب پ و کمی کشمش خیس خورده

رنده پوست لیمو

شکر و آب و وانیل و رنده پوست لیمو رو مخلوط میکنیم. ارد الک شده بهش اضافه میکنیم. بعد ب پ و درآخر کشمش هارو اضافه میکنیم و هم می زنیم. 

یه ظرف ترجیحا کوچیک و گود روغن می ریزیم میذاریم خوب داغ بشه و از مواد یه قاشق برمیداریم و تو روغن می ریزیم. سریع سرخ میشه باید مواظب باشی نسوزه. وقتی خنک شد با پودر قند تزئین میکنیم

2805
من همش کیوی می‌خوردم🤣🤣تو یادت باشه هوس ایناروکنی🤣نکردی هم الکی بگو🤣بگن فلانی چه ویترای باکلاسی د ...

یها جون، خواهر من موقع بارداری هوس بادمجان می‌کرد،😁  جاریش هوس آجیل و گردو و پسته ، خواهرم میگه قربون خدا برم هوسانه رو هم با وضعیت مالی افراد تنظیم میکنه (شوهر خواهرم تازه استخدام شده بود، وضعیت مالیشون یه مدتی خوب نبود)

چرا عزیزم میشناسمتون قبلا بیشتر تو تاپیک مدیریت فعال بودین مرسیی عزیز دلم الهی امین انشالله هر کی ...

ابی جون، دیدم پیام تبریک براتون میفرستن، فهمیدم باردار شدید، خدا رو شکر ،خیلیییی خوشحال شدم🤗🤗🤗🤗

ان شاءالله این دوره رو به سلامتی طی کنی و زایمان راحتی داشته باشی و با دلخوشی بچه‌تون رو بغل بگیرید🥰🥰🥰

پاییز بهمون میز نرسید هرکی زودتر رفته بود چهارتا میز رو گرفته برا هواهر ومادر ...من وخواهرم هفت ونیم ...

برا چی مگه تعداد مهمان دستشون نبود؟ پذیرایی نکردن؟🙄🙄🙄🙄🙄

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
برا چی مگه تعداد مهمان دستشون نبود؟ پذیرایی نکردن؟🙄🙄🙄🙄🙄

مازندرانیا اگه اونجا بودن….

میزبان قشنگگگ ادب میشد😁😂

تو شهر همسرم، دهه اول محرم اول شام میدن، بعد عزاداری

تهران برعکسه… اول عزاداریه بعد شام

شوهرم شاکیه از این موضوع 😂😂

تهران تا حالا هیچ مجلسی نرفته

2810