2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1182757 بازدید | 60612 پست
خب پاییز شما سنتون کمه هنوز وقت زیاد دارین من ازدواج کردم حتی به پیام نور رضایت دادم همسرم مخالفت کر ...

تو هم سنی نداری یکی از دوستام تو سایت تقریبا هم سن توئه بعد با دخترش پارسال باهم وارد دانشگاه شدن😍جفت بچه هاش از آب وگل دراومدن رفت دنبال علاقه اش. پر از حس خوب میشی منم بچه ها از آب وگل دران سعی میکنم برا خودم سرگرمی ردیف کنم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
همیشه امان از بزرگترا🤭🤭🤭🤭

اره پنج تا عمه ی گردالی تپلی داره همسرم 

پنج تا زنعمو 

زندایی و خاله ...

از سمت منم شلوغ 

ریخته بودن وسط 

واای زمستونم بود صندلیا پراز پالتو و لباس و.....اصلا ازفیلم شیرینی خوری خوشم نمیاد 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره پنج تا عمه ی گردالی تپلی داره همسرم پنج تا زنعمو زندایی و خاله ...از سمت منم شلوغ ریخته بودن وسط ...

منم فیلم عقدمو نگرفتم دوس ندارم بیینم فقط همون قسمت شیرینش که من همسرم بهم رسیدیم رو دوس دارم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ماری نگا فقط میخوام بگم تونستم و شد همین وگرنه عمر هدر دادنه در سن من بری دانشگاه و هزینه و وقت .... ...

بابا مگه چندسالته مهسان هنوز اول چل چلیته 

مردم تو این سن تازه می‌فهمن با خودشون چندچندن و میخوان چیکار کنن 

2805

دوستان میخواست بگم فیلم هندی پی کی رو کسی دیده؟

اگه ندید حتما ببینید با وجود اینکه از سینمای هند اصلا خوشم نمیاد ولی این فیلم واقعا  فلسفی و متفاوت بود🤔

نمره ۸و نیم از ۱۰ رو گرفته در رتبه بندی lmbd👏

برای خورشید پس از شبهای طولانی
تو هم سنی نداری یکی از دوستام تو سایت تقریبا هم سن توئه بعد با دخترش پارسال باهم وارد دانشگاه شدن😍ج ...

اره حتما برو دنبال چیزی که ارومت میکنه 

من هی گفتم اولی بزرگ شه دومی بزرگ شه ...

دیدی منم واقعا پزشک شدم بعد مستقل رو دوبرابر حساب میکنم حق ویزیتشو به زور میگم بیارنش مطب من 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
دوستان میخواست بگم فیلم هندی پی کی رو کسی دیده؟اگه ندید حتما ببینید با وجود اینکه از سینمای هند اصلا ...

بعضی فیلماشون خیلی تاثیرگذاره‌

Dear zindagi هم ببین شاید دوست داشته باشی 

اره درواقع برعکس گفتی طاها درشتتره پوستش روشنتره صورتش کشیده تره بینی هم کشیده تر و کوچولوتر کلا مرد ...

اره طاها صورتش کشیده تره 

حسین ابروی سمت چپش رو میده بالا 

اوندفعه که عکسشون رو گذاشتی برای خودم رمز گذاشتم 😄😄🙃🙃

خدایا شکررررت 😙
الهی بستری رو خدا برا کسی نیاره

الهی امین🙏🙏🙏بعد فقط غصه ی بچه ی خودت نیست که واسه همه ی بچه ها گریه میکردم... بعد پسرم کوچولو بود رگ نمیتونستن بگیرن حتی زیر بغلش تست کردن. قلبم داشت وایمیستاد. 😢😢

2810