2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183443 بازدید | 60631 پست
جیران من به تغذیه خیلی اهمیت میدم‌. میگن غذایی که امروز میخوری یک سال دیگه تازه خودشو نشون میده. چون ...

ماری منم موافقم که طب سنتی پیشگیری میکنه 

خب طبیعت بدن ما در این کشور با این ژن و نسل گذشته اینجور بار اومده که سردی گرمی مهم باشه 

ما مشروب نمیخوریم ولی اگه گوشت خوک خورده بشه خب مشروب لازمه براش 

پزشکی الان مثال برا دیابت فقط انسولین و دارو میده مه تا عمر داری باید استفاده کنی و دیگه یه زمانی انسولین هم پاسخگو نیس 

اما طب سنتی میاد عیب ایراد رو نمیزاره رشد کنه پیشگیری میکنه 

میگن نمک بخور قبل و بعد غذا 

اب سرد نخور صبح 

با ماساژ روغنی خیلی از دردها کمتر میشن ولی قرص و دارو و امپول فقط چند ساعتی مسکنه 

اما در بیماریهای سخت و بزرگتر خب پزشکی پاسخ بهتری داره 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیخیال اصلا اینطوری فکر نکن غصه چرا همین الان هم بخوای میتونی ادامه بدی....من ترم آخر دانشگاه ازدواج ...

خب پاییز شما سنتون کمه هنوز وقت زیاد دارین 

من ازدواج کردم حتی به پیام نور رضایت دادم همسرم مخالفت کرد اوایل .بعدها گفت که حلال کن وفلان ..با بچه و زندگی سرگرم شده بودم گفتم اتفاقا خوب کردی و نرفتم چون درخودم توان نمیبینم هم مادری کنم هم شاغل باشم چون وسواس مدیریتی هم دارم کار نباید ایراد داشته باشه ...

اما خب حسرت زندگی من فقط همین بوده 

شایدم واقعا با پسرم کنکور دادم فقط برای اثبات خودم 

تبی رفتم مجدد سرچ کردم تا زدم پافر از سرچ های قبلی خودم سریع پافر کاراکاس پیشنهاد داد .بله فرموده بو ...

این پیام تبسمه 

چون همه گفتن قشنگ میشه من اسکرین گرفتم که برم سرچ کنم بعدا ...ببینم این رنگ کاراکاس چیه که همه بلدن 😂😂

خدایا شکررررت 😙
اینجا هم اعلام میکنن ولی خب من کسیو نداشتم که حواسش باشه به مراسمم الان که گذشت وبرام مهم نیست ولی م ...

اره بچه های کوچیک شادی بخش مجلسن منم ازاین عروسا نبودم که اخم تخم کنم برا بچه ها 

ولی مجلس شیرینی خوریم افتضاحه از دست بزرگترا 

پنجاه نفر باهم وسطن شلوغ فیلم بی کیفیته 

فدات شم لطف داری نه نمیتونم ماری درسته غصه میخورم ولی یجور برام یاداوری گذشته ان ببین از سال ۷۰دارم ...

خب اگه دوس داری ثبت نام کن عزیزم. قبول شدی با پسرت میری میشینی سر کلاس. تو اخبار دیدم یه بار یه پسره با مادرش تو یه کلاس بودن خیلی باحاله 😁

وایییی مثل پسر من 😁😁😁😁اینم میگه اون دوره زمونه تموم شده با کار فیزیکی پول دربیاریپسرم میخواد با ...

من که همیشه میترسم میگم اخر تو یروز خونه رو به اتیش میکشی 

یکسره در حال اختراعات جدیده 

سه وچهار سالش بود برا مورچه ها با فلفل و زردچوبه و شکر محلول مورچه کش درست کرده بود ذوق میکرد 

آقا این بحث‌و ببندیم دیگه😂منم ول کن نیستم🤪مهسان من و تو از نظر مدرسه ای هم سنیمیعنی یه کتاب اول دب ...

من دیر اومدم بحث رو ادامه دادم شرمنده 

دیگه پرپریم حال ندارم تند تند بخونم 

اقا کلا بی تشدید قبول تمااااام 

یه چیزی ته ذهنم بود یه کلماتی اول اشدید دار بودن بعدا اصلاحیه خوردن 

این ازکجا تو ذهن منه 

کاش مامانم دفتر مشق کلاس اولمو نگه داشته بود 

من دفتر بچه هامونگه داشتم 🥰

خب اگه دوس داری ثبت نام کن عزیزم. قبول شدی با پسرت میری میشینی سر کلاس. تو اخبار دیدم یه بار یه پسره ...

ماری نگا فقط میخوام بگم تونستم و شد همین 

وگرنه عمر هدر دادنه در سن من بری دانشگاه و هزینه و وقت .....

فقط عقده گشایی 

میشه برنامه غذاییت رو بگیمن سیستم ایمنی بدنم ضعیفهمشکل جذب دارمآهن جذب بدنم نمیشه

من گیاهخوارم عزیزم. گوشت و لبنیات و... مصرف ندارم. برنامه خاصی ندارم که مکتوب باشه. صبحانه معمولا فقط میوه میخورم

اگر علاقه داشتی بیشتر بدونی، بگو تا شماره تماس انجمن تغذیه طبیعی شهرها رو برات بفرستم معمولا هفته ای یه بار جلسه میذارن میتونی شرکت کنی. اونجا کسایی که بیماری داشتن و درمان شدن میان از تجربه هاشون میگن 

مامان رها جون نمیدونم چرا انگار عادت ندارم به خوابیدن اصلامامانم و شوهرمم همش دعوام میکنن میگن بشین ...

کار همیشه هست 🫢

عزیز دلم ببین از زمانی که ازدواج کردی تااااا زمان زایمان این همه سرپا بودی،کار کردی،شستی،رفتی،جمع جور کردی،اتفاقی افتاد؟

حالا این ده روزت که گذشته،این یه ماهم  سعی کن استراحت کنی،بعدا عوارض خیلی بدی خواهد داشت،

به حرف همسر و مادرت گوش کن🌷

خدای نکرده پس فردا اگه مشکلی داشته باشی همسرت مطمئنا به روت میاره که وقتی خودت مراقب خودت نبودی ازمن چه انتظاری داری🙄

کاش یه ساعت برنارد داشتم یکی دوماه، تورو می‌بردم جلو 🤣

اونطور که معلومه عادت به یه جانشستن واستراحت نداری😍

ماری باید بیای بحث هایی که سر خورد و خوراک من میشه ببینی😄فقط چسبیدم به قندهای مصنوعیشیرینی هایی که ...

اینا رو بخور مقویه خیلی 

آجیل

هرروز براصبحانه کاچی 

یه روز درمیون آبگوشت بدون نخود،

هرروزسوپ

خرما باچای کمرنگ

چهل روز نباید آب سرد بخوری فقط ولرم😊

اره بچه های کوچیک شادی بخش مجلسن منم ازاین عروسا نبودم که اخم تخم کنم برا بچه ها ولی مجلس شیرینی خور ...

همیشه امان از بزرگترا🤭🤭🤭🤭

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810