2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1182906 بازدید | 60628 پست
آرام جان با احترام به نظرات همه عزیزان خودت میدونی من بچه ندارم تجربه خواهرانم رو میگم ما به این مسا ...

همکار منم بعد دوهفته برگشت سرکار😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

بنده خدا هنوز بخیه هاس جوش نخورده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله بله خوبم یه کوچولو ریه ام عفونت کرده که منتظرم دکتر مهسان بیدار شه دمنوش بده😁😁😁😁 البته آزیتر ...

جیران تو در تهیه دمنوش مردود شدی دختر 

آدم یه چیزی میگه پشیمونش میکنی کلی استرس میدی به گوینده 🤣

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
آره عزیزم چند روز اول خونه خودم بودیمالان چند روزه اومدم خونه مادرم اینامنم بیشتر مشکلم دلتنگی هستشو ...

بگو بیاد بهت سر بزنه زیاد دور نباشین کلافه میشین

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزم منم یه تایمی اینجوری بودم به خاطر فشار عصبی کا روم بود اینجوری شده بودم به ارامش که رسیدم ...

من قبلا خیلی تحت فشار و استرس بودم

اونموقع خیلی سلیس و روان صحبت میکردم

اتفاقا از وقتی ارامش دارم اینجوری شدم 😔😔😔

گفتی دیفن تامسونهحرفتو دو تا نکن مهسابذار دل منم خوش باشه😭😂

آقا زشته نذارین باز کنم از لحاظ سایز نظرم مثل قبله.. الان موصوع سر اصالته جنس و یه چیز دیگس 🤪🤪😝گرفتی؟🙈🙈🙈

آرام جان با احترام به نظرات همه عزیزان خودت میدونی من بچه ندارم تجربه خواهرانم رو میگم ما به این مسا ...

جیران من به تغذیه خیلی اهمیت میدم‌. میگن غذایی که امروز میخوری یک سال دیگه تازه خودشو نشون میده. چون سلول ها هرروز دارن نو میشن. یه سال دیگه چندسال دیگه معلوم میشه غذاایی که چندسال پیش قوت غالبمون بوده چه کرده باهامون. درسته خارجکی ها سردی و گرمی اهمیت نمیدن ولی نمیدونن بیماری های بعدشونم به خاطر همون تغذیه اشتباه بوده

طب ایرانی و سنتی تمرکزش بیشتر روی پیشگیریه تا درمان

به خاطر همین چیزا مامانامون سالم تر از ماها هستن.

البته که من براساس تجربه دارم صحبت میکنم. ما خانوادگی طب سنتی رو تا یه جایی رعایت میکنیم و چیزایی که از اجدادمون یاد گرفتیم نسل به نسل بهمون کمک کرده و خداروشکر خداروشکر هیچ کدوم بیماری های متداول این زمونه رو نداریم. من و خانواده م و اطرافیانم به شخصه از انگشت های یک دست هم کمتر دکتر رفتیم

فکر کنم کلا تو خراسان، طب سنتی خیلی مرسومه تو خانواده ها و نتیجه بخش هم بوده

درمورد تنها موندن بعد زایمان هم همه مثل هم نیستن و شخصیت و حس و حال و شرایط ادما متفاوته. من با توجه به خلقیات آرام جان و شناخت نسبی که از پستاش دارم که حس میکنم اور تینکر هم هست و تجربه سایه و بختک و... گفتم به نظرم تا ۴۰ روز تنها نمونه بهتره. وگرنه خواهر منم بعد ۱۰ روز تنها موند تو غربت و خودش کاراشو کرد

یه سوالپری دریایی دم ماهی طور نداشت؟بزن تو‌ نت همه چی برات میاد پاییز

ها دم😁 آره فک کنم دم داره منظور از شاعر زیبایی پری دریایی است😁 

آره  تو نتم میبینم بازارم گذری میبینم ولی با بچه نمیتونم زیاد وقت بذارم پرو کنم هرچند باید یهو شعر خودش بیاد شلوار فوتر هم تاحالا نداشتم یهو دلم خواست.  چندین استایل دلم میخواد ولی به خودم قول دادم انباشت نکنم بین دوتا حس گیر کردم🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نیازمند واقعی عزتش بالاستمن به اونایی که میان گدایی میکنن اصلااا کمک نمیکنم ولی مثلا به نوازنده ها م ...

من الان که دقت میکنم خیلی وقته دیگه گدا نمیاد تو کوچه و حلو در 

فقط یکی دو نفر جلو داروخونه نشستن همین و تمام 

احتمالا ضایعات جمع میکنن ...اها چندتام تو کمربندی شهر هستن از راننده های غیر ایرانی پول میگیرن 

من گردنم گرفتهاز نظر حرکتی تو مضیقه مجیران اینا خونشون دزدگیر داره البتهولی رفاقتی میشه وارد شدرویام ...

🤣🤣🤣🤣

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
چرااا پیرزنا رو دوس نداری اخهههه🤣🤣🤣🤣البتع خود منم پیرمردا رو بیشتر دوس دارم خیلی بهشون حساسم

نارین حس بد میگیرم ازشون .

حس اینکه در گذشته اش کارای دل شکستنی داشته 

اما از پیرمردا خوشم میاد دلم رحم میاد برا عزت یه مرد

سلام❤️داره یعنی قدیما داشت 🤕🤕من تو ابتدایی کلمات تشدید دارو حفظ میکردم.

افرین جزو کلماتی هس که اول تشدید دار بود بعد گفتن بی تشدید 

این یادمه 

اتفاق همین جوری بود اگر اشتباه نکنم 

ماری باید بیای بحث هایی که سر خورد و خوراک من میشه ببینی😄فقط چسبیدم به قندهای مصنوعیشیرینی هایی که ...

عزيزم شیرینی طبیعی سعی کن بخوری خرما و کشمش و...

تا میتونی بخواااب که الان واقعا بدنت نیاز داره

برای نفخ بچه هم خودت هرازگاهی سفوف بخور تا شیرت باعث نفخ بچه نشه 

2810