2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183015 بازدید | 60628 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتم نمیدونی چی میخایخدا چجوری بدونه و بهت بده؟کاراکاسکراپواقعا شبیه همنجفتشون با ک شروع میشن

،🤣🤣🤣بابا من دارم تایپ میکنم صفحه کلید تند تند کلمه پیشنهاد میده منم تاید میکنم دست برداره،😂وای چه همه صداشم درنیاوردن تا الان،😂

اسم اون قلم بگو نارینحس تبعیض بهم دست داد😁

این حس تبعیض رو چندنفر دیگه هم گفتن 🤣🤣🤣🤣

ولی طاها واقعا خودش بیشتر توقع محبت و رسیدگی داره خب منم باید جوابگو باشم وگرنه پدرم درمیاره😅😅🤣

این آخری که گفتم پافر کراپی بود شاید اشتباه تایپ کردم،😂

خدا لعنتت نکنه 

آفرین فکر کنم همون پافر کاراکاس بود . 

دو روز تمام سرچ میکردم چه کوفتیه 

هیچی هم پیدا نمی‌کردم 

جات خالی کلی در مورد کاراکاس پایتخت ونزوئلا اطلاعات پیدا کردم😤

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
حرفای زشت و چه خوب یاد میگیرن،،،یه هفتس دارم سوره کوثر باهاش کار میکنم دیروز مربی میگه ازش فیلم گرفت ...

آره فحش گیرایی داره 🤣🤣🤣🤣🤣اصلا قول نگیر ازش فقط توجه نکن از سرش میفته ما رفته بودیم بیمارستان بعد تو اتاق شیردهی بودم خانمه داشت به بچش غذا میداد بچه قاشق رو پس زد افتاد خانمه گفت پدرسگ.... شب سر سفره گفت مامان چرا خانمه به شوهرش فحش داد 🤣🤣🤣🤣🤣 الان فحش ها رو خب بیرون میشنون ولی استفاده نمیکنه چون تو خونه ما نمیگیم توهم بیخیال باش مطمئن باش یادش میره.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
منم یادمه نوشتیبه خودم گفتم ای مستقل دمده

وای تنها نیستم پس🤣🤣🤣🤣🤣🤣جیران تا گفت کاراکاس من زدم نت دیدم پایتخت ونزوئلا هست🤣🤣🤣🤣 گفتم این چیه کی مد شده 😬🤣🤣🤣🤣

اینجا خبری از پرتقال نیست.. پرتقال میخواد باید بره پیش دیفن و مستقل😝😝

آها اونا پرتقالی هستن پس🤣🤣🤣🤣🤣 

تبی فک کردی نیم بوت رو تقبل میکنم؟؟؟ بخدا کور خوندی دیدم خوش سلیقه ای گفتم ببینم چی میپسندی، برم برا ...

من فک کردم همه میدونین کاراکاس چیه که گفتین خوشگل میشه، فقط من نمیدونم رفتم سرچ کردم لاله ی لوستر اومد بالا من گفتم لابد اون رنگیه.. 😬😬

2810