2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1182906 بازدید | 60625 پست
سلام عزیزم خودش تاپیک زده،میتونی پی وی هم بپرسی ازش

اهان

ممنونم ازت

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
افرین مورد میشناسم دوتا خواهر در یک خانواده اما شرایط براشون متفاوت رقم خورده در زمان بلوغ دختر اول ...

مهسان اصلا عمیق به این مسائل فکر نکن منم اینطوری بودم انقد اذیت میشدم یا همین قسمت  کمک کردنی که تو پستت گفتی واقعا برام آسیب زاد بوده میدونمم حساب کتاب خدا باما فرق میکنه ولی بهترین کار بیخیالیه 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مستثل بحث خوشگلی جدا بحث اینکه همه چیز منصفانه تفسیم شده هست مثلا یکی هوش داره یکی زیبایی .من متوجه ...

منم تو تیم خودتم مهسان

ولی اینم معتقدم که ظاهر زندگی دیگران رو نباید با باطن زندگی خودم مقایسه کنم

باور کن رفته ددی سایت 😄

والا بخدا.  اوایل که خودم اومده بودم تاپیک مدیریت. بهش گفتم از اول ماه ازین کارت نکش که ببینیم چقدر درامد داریم. البته هنوز بعد دوسال اون اول ماهه نیومده. حالا داره ادای منو درمیاره 

بذار خودش بخونه براش تجربه میشه که انقد انباشه نشه درساش اونم رشته ی ریاضی‌.یادش بخیر.

نمیخونه

کلا بی خیاله

معدل پارسالش ۱۸ و نیم بود

اگه بخونه که حتما ۲۰ میشه 

ولی امان از .....😄😄😄😄😄

میمونه تا پایان ترم

دیگه دیدم خودش دفتر دستک اورد گفتم غنیمته باهاش کار کنم

راستی بچه ها شما هم اعتقاد دارید که زن چله ای نباید تنها بمونه؟!مامانم میگه نمیزارم تا زمانی که چله ...

ارام جان سعی کن یه سنجاق قفلی کوچیک به لباس خودت وبچه بزنی

مادرت راس میگه بهتره تنها نمونی😊

بزار بچه ات یکم بزرگتر بشه راحت برو خونه ات،تنها موندن بابچه دردسرهای خودشم داره ها😉

نیازی به ترسیدنم نیس اما خب استراحت کن این چهل روز،

حس میکنم خیلی زود سرپا شدی،بجز موقع شیر دادن اصلا نباید بشینی💖

باید دراز بکشی واستراحت کنی،خسته کننده اس شاید،ولی وقتی بچه ات خابه سعی کن توهم بخابی،

تحمل کن تا بدنت بعدها باهات یاری کنه عزیزم😘

نی نیت بعد چهل روز یه مامانه سرحال میخاد💖

راستی بچه ها شما هم اعتقاد دارید که زن چله ای نباید تنها بمونه؟!مامانم میگه نمیزارم تا زمانی که چله ...

پیش ما هم میگن تا چله نباید تنها بود. حتی شبا بیرون نمی‌رفتم اگه مجبورا دکتر میرفتیم چن. تا همراه داشتم🤓🤪🤓رژیمم زوده به نظرم بذار بچت جون بگیره از یک ماهگی شب بیدا یت بیشتر میشه خود به خود لاغر میشی😁😁

2810