2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1182906 بازدید | 60625 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نارین دیشب این پیام رو دیدم اصلا یه حالی شدم اومدم تو تلگرام ویس بدم خدا رو شکر نفسم همراهیم نکرد 🤣 ...

قربونت برم من عشقم 😍😍😍

به من ویس بدی؟🥰🥰🥰

من منتظر خودت هستم هروقت راحت بودی ویس بدی یا تماس بگیری 

نه فدات ، بگو به ناری قلبت یکی بیشتر جیران رو اینقدر دوست داره که جیران میشینه یه هفته گریه می‌کنه ، ...

اوووووه بکش کنااار بابااااا 

من تو عشق و عاشقی یکه تازه م شیوااا 😡

تبسم تو هم مث من از غم دیگران اشکت درمیاد؟من این حرفو میزنم چون نمیشناسینم با اینکه وضع مالی معمولی ...

من از هیچی اندازه فقر ناراحت نمیشم چون همین نداشتن سر چشمه تمام مشکلات وبدبختیاس،،،،اصلا سعی میکنم هیچکس و قضاوت نکنم اون روز یه پیرمردتاکسیش خراب بود چند نفری هول میدادن به شوهرم گفتم کاش پول بی پایانی بود به همه میدادم خودمم حق استفاده از اون پول و نداشتم

خب درسته دیگه هرکی یه نظری داره منم نگفته و بازنکرده قبول میکنم مخالفتت رو ولی میگم بازم نانسی عجرم ...

مهسان الان دیگه زمونه ای شده که بیشترین تاثیر رو روی زیبایی 

شزایط موجود و رسیدگی داره نه ژنتیک 

مثلا همین نانسی دقت کنی بهش واقعا چیز خاصی نداره 

چشمای ریز 

دماغ گرد که تازه عمل شده ش اینه 

گونه های افتاده 

ولی اینقدددددر ترگل ورگله اینقد پوست و موهاش شفاف باطراوت هست از شدت رسیدگی درونی و بیرونی 

اینقد جوون مونده و شاداب 

متناسب که نود درصدش بازهم بخاطر ورزش و سبک زندگیه 

که زیبا شده 

و البته ناز و عشوه بی حد که بازم تا حدود زیادی اکتسابیه 

یعنی دیگه تو این زمونه کافیه پول باشه و اراده کنی همین 

اطرافم صدها مورد اینجوری هست 

یه سری چیزا که از اختیار ما خارجنپدر و‌ مادرمحل تولددیننه خب برابر نیستنولی چه میشه کرد؟ ولی شنیدی م ...

مستثل بحث خوشگلی جدا 

بحث اینکه همه چیز منصفانه تفسیم شده هست 

مثلا یکی هوش داره یکی زیبایی .من متوجه منظورت هستم دلیلی نیس چون خوشگلن خوشبختم باسن 

ولی گریه ی دختر خوشگل در پنت هوس بهتره یا گریه یه چهره پایین در زیر زمین؟اولی چقد شانس موفقیت و خوشبختی مجدد داره؟چقد کیس مناسب میاد سراغش؟دومی چی؟فقط جهت فرار از تنهایی و بیپولی و بیکسی باید وارد یه زندگی دیگه شه 

هرکی تلاش کنه میتونه خودشو بالا بکشه 

یکی از پله یک میرسه به پنج 

یکی روی پله هفتاد بدنیا اومده با تلاش میرسه به ۹۰

این فرق رو میگم 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
من از هیچی اندازه فقر ناراحت نمیشم چون همین نداشتن سر چشمه تمام مشکلات وبدبختیاس،،،،اصلا سعی میکنم ه ...

منم بیشترین چیزی که ناراحتم میکنه فقره 

فقر خیییلی وحشتناکه 

من و شوهرم همیشه در مورد این پول بی پایان حرف میزنیم باهم که به کی چقد بدیم چی بدیم

به پستای بعدیم ارجاع میدم😁در کل به چیزی که هستیم شاکر باشیماگه احساس ناخوشایندی نسبت به عضو یا اعضا ...

مستقل جز نگری نیس این بخث منطور من در خلقت کل جهانه 

حتی همین کشوری که توش بدنیا میاد هم یجا جنگه یجام مثل استرالیا ....

و همینه که میگن خداوند در قیامت به نسبت نعمتی که داده بازخواست میکنه

یه سری چیزا که از اختیار ما خارجنپدر و‌ مادرمحل تولددیننه خب برابر نیستنولی چه میشه کرد؟ ولی شنیدی م ...

مستقل به شددددت قبول دارم و مواردش رو منم دیدم 

بیشتر اینهایی که خیییلی خوشگلن زیاد خوشبخت نیستن 

معمولی ها انگار هوشبخت تر و باعرضه ترن 

داداشم هم همینو میگه میگه احتمالا زنهای خیلی زیبا برای خوشبختی فقط به زیبایی شون تکیه میکنن که کافی نیس

منم هنوز چمدونم جمع نکردمعادیهباید خورد خورد کارامونو بکنیمنکردیمم فدای سرمونمهم اینه که پول تو حساب ...

چمدون برا کجا مستقل؟ خداروشکر واقعا سالم بودن و کار کردن نعمته

من از هیچی اندازه فقر ناراحت نمیشم چون همین نداشتن سر چشمه تمام مشکلات وبدبختیاس،،،،اصلا سعی میکنم ه ...

افرین همین فقر و بیپولی 

من دخترم کلاس چهارمه 

تا امسال یادم نمیاد میوه نوبرانه یا ساندویچ هوسی مث کتلت و همبرگر بزارم 

انقد اعتراض میکنه که بعضیا فلان چیزا میارن انگار اومدن اردو 

من نمیتونم اینکارو بکنم 

یادمه دبیرستانی بودم بالای مدرسه جارو نیزد من اشکم درمیومد با بچه ها میرفتیم با شوهی و خنده میگفتیم بابا برامون خرف بزن ما تمیز میکنیم برگ ریخته ی درختا رو یا امثال این .....

خوب نیس این ویژگی 

من خیلی سریع بغض میکنم ببینم یه دختر بچه یا پیرمرد (پیرزنا رو دوست ندارم )مشکل مالی داره

مهسان الان دیگه زمونه ای شده که بیشترین تاثیر رو روی زیبایی شزایط موجود و رسیدگی داره نه ژنتیک مثلا ...

خب افرین فرق دارن دیگه 

چرا چون موقعیتشون متفاوتع 

چون چیزایی دارن که بقیه ندارن حالا پول یا قیافه یا هرچی 

پول فراوان دارن شهرت معروفیت و ...همه چی رو اراده کنه جلوش صف میبندن 

خب این شرایط ش با اون دختر کپری یکیه؟

بچه ها منظور روی اینه که به یکی کلی چیزا داده شده یه چیز کوچیک داده نشده 

بعد به یه نفر دیگه یه چیز داده شده درعوض خیلی چیزا نداره 

حرف من اینه 

2810