2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1302314 بازدید | 70488 پست
مامان سبحان شما خیلی خاصی❤️ واقعی میگما. خیلی هم بعضی روحیاتمون شبیه همه. اول نوشتم روحیاتمون ، بعد ...

جیران جان شما که از من خاص تر هستی . 🥰🥰🥰🥰

ولی کلا من یک جورایی اعتقاد دارم چه در دنیای واقعی و چه مجازی افرادی که روحیات مشابهی دارن خیلی به هم جذب میشن و دوستی هاشون شکل میگیره . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤

سلام خوبین نبودیم یه مدت خانوم دستتون کامل خوب شد ؟مشکلی ندارن برا کار و حرکت زیاد؟

سلام عزیزم خوبم شکرخدا حالت چطوره 

این گوشیم انتن نداره زیاد نمیام تو سایت باهاش 

دستم اره خداروشکر خوبه ولی خب اینفدر بد بخیه زده که جاش کامل مونده 

کرم سیکالفیت اون هم گرفتم باز نرفته 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو دکتر یه سونو انجام بده شایدم چون از شیر گرفتی این درد رو داری

خداروشکر تموم شد 

بنظرم برای فشار عصبی بود 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام 🥰 خوبین؟ آقا پسر خوبه؟ خیلی تو فکرتون بودم خیلی

سلام عزیز دلم ممنون فداتون😘😘

ولله چی بگم خیلی درد داره هم سرش هم کمرش بخاطر مواد بی هوشی هم پاش 

اما بیشتر سردرد و سرگیجه شدید اذیتش کرده حتی نمیتونه سرشو از بالشت بیاره بالا 

دیروز بردیم دکتر دم در از حال رفت داشت میفتاد پدرش زیر بغلشو گرفت ...جوری که حتی دستشویی نمیتونه بره 

دکتر گفت باید مایعات زیاد و چای و قهوه و انواع قرص مسکن بخوره تا مواد دفع بشه ولی نمیخوره که بتونه دفع کنه

برام دعا کنید طاقت بیار ...روحیم خیلی ضعیف و تحریک پذیر شده ...نمیتونم اینطوری ببینمش 

احوال پرسی شما دوستای مجازیم خیلییی دلمو گرم کرده ....و بیشتر از ادمای واقعی دورم به فکرم بودین

انشالله که تن خودتون و عزیزانتون سالم باشه که بزرگترین نعمت خداست

نمیدونی؟؟؟ بابا از مهسا یاد بگیر همه چیو در جریانه😁😁😁😁 آقا من سال پیش حماسه آفریدم. کلا هر چی بل ...

داشتم براتون تاپیپ میکردم پست بالایی چشمام اشکی شد الان با چشم اشکی دارم میخندم ...وااای خدا 

من یه بار اومدم کشک بخرم گفت اقا اینا خیلی سفتن برا خوردنه؟؟؟؟اونم با خنده گفت اره اره برا خوردنه 

واااای زودی فرار کردم از اونجا منو یه خانم با حجاب کامل و سنگین رنگین و جدی  تصور کنید که اون طوری گفتم

میخواستم بگم این کشکاتون برای سابیدن یا خوردن انگار سنگ بود خوووو

سلام عزیز دلم ممنون فداتون😘😘ولله چی بگم خیلی درد داره هم سرش هم کمرش بخاطر مواد بی هوشی هم پاش اما ...

الهی بگردم 

من چن بار اومدم حال و احوال کنم، کاری پیش اومد اون لحظه نشد 

اما خیلی تو فکرم بودین 

حتی مانان من عادت داره جمعه ها حتما نماز جعفر طیار میخونه گفتم مامان برای پسر دوستم سر نماز دعا کن عمل کرده،گفت  مادر یه تسبیح نادعلی براش میخونم 

نمیدونم چی بگم 

بهمن ماه، یکی از خواهرزاده هام عمل داشت، تا به هوش بیاد جونم دراومد، تازه من کلا خیلی پوست کلفتم. حالا شما که مادری ❤️ 

شما خودت رو هم تقویت کن‌. بدنت ضعیف شه اعصابت هم ضعیف میشه و برعکس. 

همیشه اینو یادت بیار که تو هواپیما میگن اگر نیاز به ماسک اکسیژن شد اول برای خودتون بزنید بعد برای بچه و همراه. 

اولش آدم فکر میکنه چقدر سنگدلانه است این توصیه. 

اما فکر که میکنی، متوجه میشی اگر دور از جون تو سرپا نمونی بچه هم دور از جون نمیمونه. خیلی مواظب خودت باش و مطمئن باش چند ماه بعد کامل کامل همه عوارض برطرف شده، این دوره رو باید بگذرونید دیگه. 

من فکر میکنم مادرها بیشتر از بچه هاشون درد میکشن. چون بچه ها فقط با جسمشون اون درد رو میکشن مادرا هم با جسمشون اون درد رو در حد اعلی ترین حالت تصور میکنن و زجر میکشن هم روحشون رو زخمی میکنن. 

خدا قوت رفیق❤️ دومادیشو ببینی و خستگی این روزا از تنت دراد❤️

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سلام عزیزم خوبی؟ اومدم چایی بخورم یادت افتادم🤣 بهم گفتی عشق ظرف بودنم از اون ظرف گنجشکی معلومه اگه ...

سلام جیرانی

شکر خوبم

هر چند این pms روح و روانمو این ماه بد بهم ریخت

خدا روشکر که خدا صداتو شنید و منم از اون شرایط نجات پیدا کردم😘🙏

میگم ۲۰ تومنی براحتی نمیده

بگو کلی پول سپرده کرده بودی 😁

من قبلا یه ده تومنی گرفته بودم، چند روز پیشم گفت بیا ۱۰ تومن دیگه هم بگیر

یه عکس بفرست لیوانااااتو ببینم😄

اره بلو خوبیش به رمز دوم نخاستنشه

ولی اینکه یه دفعه پولو برمیگردونه و میگه اختلال پیش اومد، این باگش زیاده

دیشب یکی می‌گفت برا قد بلندی چی نیت کنم یا مثلاً اصلا به دین و خدا و پیامبر و امام اعتقاد ندارن می‌گ ...

امروز تو محل کار منم چنین حرفایی بود

راستش من تو جو شرکت چنین چیزی رو‌ نمیپسندم

همشم شک داشتم که اینا نی نی سایتین😂

یکی راجع به بلو میپرسید…

من که معتقدم پیشرفت یا خدای نکرده پسرفت به تلاش و قسمتِ( روزی) 

الهی بگردم من چن بار اومدم حال و احوال کنم، کاری پیش اومد اون لحظه نشد اما خیلی تو فکرم بودین حتی ما ...

نمیدونم چطوری احساس قلبیمی به زبون بیارم 

کلمات قاصره از توصیفش 

خیلی ممنونم که به فکرمون بودین ....دوستای واقعی رو تو وقت سختی باید شناخت که شماها نه فقط دوست واقعی که خانوادم هستین 

از مادرتون خیلی تشکر کنید ....سایه اش بالا سرتون باشه 

حرفاتون واقعا ارومم میکنه  قویترم میکنه برای تحمل مشکلاتم 

مادر بودن خیلی سخته خیلیییی ....شوهرم کمتر از یکساله که دیسکشو عمل کرد و شرایطش ازینم بدتر بود اونم خیلی برام عزیز بود ...دیدن زجر کشیدنش خیلی سخت بود ...خیلی روحیه ام داغون شد ولی بچه ادم جنس دردش برای مادر غیر قابل توصیفه ...جیگر ادم قلب ادم مسیوزه و بارها ارزو میکنه کاش من به جاش درد میکشیدم کاش من عاجز و ناتوان از تحرک بودم ولی یه لحظه اونوو تو اون شرایط نبینم

خدا شمارو برای دلم نگه داره که اینقد مهربون و با محبتید 

کاش بتونم رها شم عزیزم کاش بتونم فکر کنم چهارسال میگذره ولی نمیتونم هرکار بگی کردم ولی برام نشده اگه ...

ببخشید عزیزم

امیدوارم دلخور نشی چون نیت بدی ندارم

از ضعفته که دنبال اخبار اون خانومی

هر وقت قوی شدی به کارای امروزت میخندی

باید ببینی به اخلاق و شخصیتت چه نوع قدرتی میاد

ماشالله بهت🤣🤣🤣🥰🥰🥰🥰🥰 چه حافظه ای.یه بارم، خانم برادرم یه کاری کرد دل هممون سوخت. خواهرم باردا ...

خانم جیران ای داد بیداد

مقام اول خواب ساز تاپیک به شما تعلق میگیره 😅

تو‌ گوشیمم ای داد بیداد سیوت کردم😄

تو هم احتمالا مستقل