2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1302983 بازدید | 70518 پست
حالا آخه من قبل از بچه دار شدن هم اینطوری نبودم خیلی البته میدونی اون موقع این قدر ناراحت میشدم وقتی ...

من این ماه خیلی بهم ریختم

البته میدونم شرایط پر استرسم تاثیر داره

همون دیگه وقتی ما تو pms هستیم

آقایون بدتر میشن چرا؟

والا یه کم فاصله بگیر 😫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در مورد خرید فردا یه دوستی دارم امشب می‌گفت فردا می‌خوام برم یه پارسیان بخرم به نیت طلای زیاد یه جاس ...

من پارسال هیچی نخریدم ۱۳ صفر

نی نی سایتم که خوراک این موضوعه

البته که هر کس اعتقاد خودشو داره

من سر سوزن فکر نمیکردم سال بعد تو خونه خودم باشم ولی تلاش کردم و شد 

اتفاقا تو محل کارمم صحبت همین موضوع بود

ببخشید پیش خودم فکر میکنم یعنی خدا بیکار نشسته که من برم یه جاسوییچی بخرم بعد هلووو ماشین بهم بده؟

یا پوشه بخرم واسه سند خونه بعد بازم هلووو منو صابخونه کنه

من تو این موارد به عقل و منطق خودم رجوع میکنم

میدونم که رسیدن به جایی یا بابای پولدار میخاد یا با تلاش و رزق خودت بهش میرسی

نشد عزیزمرفتم حرم حضرت معصومه بازم ساعت ها نشستم حرف زدم با خدا گفتم میبخشمش که خودم رها بشم بعد دید ...

عزیزم شما قمی؟

منم قمم

دوست داشتی بیشتر آشنا بشیم❤️

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

خانوما من چند تا هدف دارم که مهمترینش شاغل شدنه

و کار همسرم رونق بگیره (بشدت کارش گیر کرده و پیش نمیره)

و اینکه ماشین به اسممون دربیاد انشالله

شما هم برامون دعا کنید اوضاع مالیمون خیلی بده

البته خانوادهامون خیلی کمک میکنن ولی ادم دستش جلو کسی دراز نباشه بهتره

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
من پارسال هیچی نخریدم ۱۳ صفرنی نی سایتم که خوراک این موضوعهالبته که هر کس اعتقاد خودشو دارهمن سر سوز ...

اخه جالبه این جریان توی فامیل ما نزدیک پونزده سال رواج داره اما به اسم چهارشنبه آخر صفر بود 

مام خانوادگی اعتقادی نداشتیم بجز یه خواهرم 

نامزد بود شوهرش کلا یه پژو داشت هرسال همین آخرین  چهارشنبه صفر هی رفت طلا گرفت 😅انقد. پیشنهادهای کاری و پیشرفت و موفقیت بدست آوردن الان کلا از عقدشون 15سال میگذره 

مولتی میلیاردر شدن 

نمی‌دونم از بس مثل آقای خرچنگ عاشق پول بود خدا بهش داد یا جذب کرد یاهرچی 

اتفاقاتی دومینووار پیش اومد با افرادی آشنا شد تغییر کار داد الان در سطح کشور معروف هستن 

تلاش و کوشش هم شبانه روزی داشتن خیلی هم قناعت و مدیریت داشت 

حالا منم میگم خب درکنار خواستن ازخدا و توکل به خدا حتما باید یه تکونی هم به خودمون بدیم خدا هم بخاد و برامون بسازه 

الهی همه به چیزی که به صلاحشون هست برسن 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
من پارسال هیچی نخریدم ۱۳ صفرنی نی سایتم که خوراک این موضوعهالبته که هر کس اعتقاد خودشو دارهمن سر سوز ...

دیشب یکی می‌گفت برا قد بلندی چی نیت کنم 

یا مثلاً اصلا به دین و خدا و پیامبر و امام اعتقاد ندارن می‌گفت برا مهاجرت چی بخرم 

من هیچ من نگا 

پاشدم رفتم دوغ نوشیدم 😁

کاش بتونم رها شم عزیزم کاش بتونم فکر کنم چهارسال میگذره ولی نمیتونم هرکار بگی کردم ولی برام نشده اگه ...

فاطمه جان یه دوستیم یه بار بهم گفت هیچ وقت نگو ای کاش! همیشه بگو به امید خدا می تونم، من حتما می تونم و موفق میشم! چرا نتونی گلم؟!؟ چهار سال زمان کمی نیست! ولش کن بره، دست از دنبال کردنش بکش. من هر از چند گاهی میشینم مخاطبینمو بررسی می کنم، گروه هایی که عضوم، کانال هایی که عضوم، میشینم اونایی که مدتهاست دنبال نمی کنم یا برام مهم نیستن حذف می کنم. گاهی حتی استوری های یه نفر تأثیر منفی روی روحیاتم میذاره حذفش می کنم!!! حتی اگر جوریه که ممکنه کارم بهش بخوره و شمارش نیازم بشه، شمارشو یه جایی یادداشت می کنم و توی یادداشت های گوشیم سیو می کنم تا اگر لازم شد ازش استفاده کنم ولی حقیقتا استوری هاشو و حتی پیجشو دنبال نمی کنم! 

فاطمه جان من هیچ وقت بیکار نمیشینم! حتی اگر بیکار باشم حتما یه کاری می کنم، آشپزی می کنم، بافندگی می کنم، نقاشی می کشم، یه آموزش جدید می بینم حالا ممکنه یه زبان جدید باشه یه حرفه و هنر جدید، یه نکته ی جدید ولی بیکار نمیشینم چون ذهن بیکار میره سمت افکار منفی و نشخوار فکری و ....

امیدوارم بتونی با قدرت همین امروز تصمیم بگیری و با اطمینان دست از آسیب زدن به خودت بکشی🙏🌹❤️

دیشب یکی می‌گفت برا قد بلندی چی نیت کنم یا مثلاً اصلا به دین و خدا و پیامبر و امام اعتقاد ندارن می‌گ ...

آخخخخخخخ برا قد بلندی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣کفش پاشنه بلند🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ان شاالله که بدون سنگ اندازی و مشکل کاراتون پیش برن چقدر من حس این بچه ها رو از نزدیک میفهمم فامیل خ ...

ممنون عزیزم 

چقدر خوب که اون بچه ها موفق شدن 

برام دعا کنید که کارمون انجام بشه و بهمون بچه بدن البته من شنیدم به بالای ۴۰ ساله ها راحت تر میدن بچه ولی باز هم تا حال تموم نشه دلم آروم نمیشه 😍

سلام خانوما .من به نیت امروز سه شنبه هفته قبل از سایتی خریدکردم امروز دستم رسیده....

سه گرم طلای شکسته خریدم اون هفته طلا گرمی۳۵۵۰بود با ۲درصد حساب کردن کلا ده میلیون و هشتصدویک هزارتومن پولش شد بنظرتون خوبه؟

ممنون عزیزم چقدر خوب که اون بچه ها موفق شدن برام دعا کنید که کارمون انجام بشه و بهمون بچه بدن البته ...

ان شاالله سریع این پروسه تموم شده 

اره اکثرا بچه های موفقی میشن چون تمرکز میکنن روی آینده شون

سلام عزیزم خوبی؟ 

اومدم چایی بخورم یادت افتادم🤣 بهم گفتی عشق ظرف بودنم از اون ظرف گنجشکی معلومه 

اگه فنجون چای اداره رو نشونت بدم غش میکنی از خنده 

البته تو اداره چند تا فنجون دارم😁😁😁 

راستش منم زیاد قبول ندارم. پارسال خریدم. افاقه نکرد. 😁😁😁 

امسال دیروز میخاستم چند تا چیز سفارش بدم، گفتم بذارم فردا که امروز میشد که نیت سیزده صفر شه.‌

آقا رفتم سبد خریدم رو دیدم، تموم شده بود🤣🤣

آقا به من ایمان بیار. من که گفتم امسال خونه میخری. 

یک عالمه پیام جواب نداده دارم. رگباری میخوام بشینم جواب بدم😁 

راستی،تو هم پرسیدی از بلو 

من بلو ۲۰ تومنی رو حساب مامانم و ده تومنی رو حساب خودم گرفتم. 

من چون مامان اینجا نیست، بلو خیلی خیلی کارمو راحت میکنه، چون رمز دوم نمیخاد، یه مبلغ درشتی از پول مامان رو تو بلو میریزم که هر جا لازم بود سریع واریز کنم. تمام همراه بانک ها،مجدد رمز دوم میخان، فقط بلو نمیخاد. با این پولی که یکسال بیشتره رسوب کرده،وام بیست تومنی باز شد.🤣🤣🤣

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️