2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1302932 بازدید | 70518 پست
نارین جان من هم همین هستم ، یک بار که چند ماه قبل به قدری عصبانی شدم و واقعا اصلا دست خودم نبود و ال ...

منم کمبود آهن و ویتامین دی دارم اتفاقات یه مدت خوردم بهتر شدم دوباره باید بخورم 

وگرنه ...😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😄😄منم استخر دوست دارم شنا بلد نیستمهمسری میگه برو منم بلد نبودم از اینو اون یاد گرفتم 😐😎😄تازه ر ...

منم شنا بلد نیستم. یه ذره تو آب راه برم. جکوزی خیلی دوست دارم عضلات باز میشن. 🤪🤪🤪🤪

ان شاالله عزیزم❤️دختردایی منم سه سال قبل از من جدا شده بود ولی پارسال با یکی ازدواج کرد که کل شهر حی ...

چقد قشنگ وکامل گفتی👏♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77 عزیزم برو تو این کانال انشالله به کارت میاد.حتما حر ...

مرسی عزیزم محبت کردی 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
عزیزم برای اون شخص طلب استغفار کن بعد مدتی تمام اون حس نفرت وهر حس بد دیگه ای ازبین میره وپاک میشه م ...

نشد عزیزم

رفتم حرم حضرت معصومه بازم ساعت ها نشستم حرف زدم با خدا گفتم میبخشمش که خودم رها بشم 

بعد دیدم نمیتونم واقعا

ان شاالله عزیزم❤️دختردایی منم سه سال قبل از من جدا شده بود ولی پارسال با یکی ازدواج کرد که کل شهر حی ...

کاش بتونم رها شم عزیزم کاش بتونم 

فکر کنم چهارسال میگذره ولی نمیتونم هرکار بگی کردم ولی برام نشده 

اگه شاغل بشم شاید فکرم ازادتر بشه بره سمت کارم 

ولی خب بازم مشکلم اینه که شاغل نیستم هنری هم ندارم 

البته دوره های کیک کافیشاپی رو گرفتم ولی هی امروز فردا میکنم

ان‌شاءالله که منم بتونم به جایی که دوست دارم برسم

در واقع تازه اول راهیم تازه ثبت نام کردیم خدا کنه که بشه

ان شاالله که بدون سنگ اندازی و مشکل کاراتون پیش برن 

چقدر من حس این بچه ها رو از نزدیک میفهمم 

فامیل خودم خانواده خیلی ثروتمند و نامداری بودن 

مادر سرطان گرفت فوت شد پدر ورشکسته و افسرده و معتاد شد 

دختر یک ساله و پسر دو ساله اش رو مجبوری بردن بهزیستی 

آنقدر این دختر ناز و معصوم بود دلت ریش میشد 

الان هردوشون موفق هستن پسر پزشک دختر دندانپزشک دانشجو هستن 

کاش اون موقع هم یه خانم باکمالات و مهربانی هم میتونید این دختر رو به فرزندی بگیره اما حیف 

توکل بر خدا الهی حال دلتون خوب باشه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....