2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1304053 بازدید | 70568 پست
سلام جیران عزیزم منم ۱۱ سالم بود پدرم فوت کردشما رو درک تون می کنم با این تفاوت که من خودم بچه ی بز ...

چقدررررررررررررر میفهممت♥️ 

اونجا که میگی خسته شدی از عاقل بودن 

من همیشه به مشاورم میگم من هنوز ۴۰ سالم نشده، بخدا حس پیرزن ۹۰ ساله رو دارم. 

و چقدررررررر کارت سخت تر بوده که بچه بزرگه بودی. 

قلبتو میبوسم که انقدر نجیبانه، روزهای سختت رو گذروندی و حالا برای خستگیت، میری طلا عوض میکنی، بازم اون عقل بهت نهیب میزنه🥰♥️ 

امیدوارم انقدرررررررررر خوشی ببینی که خستگی از تنت بیرون شه♥️

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه یک درصدش حقیقت نبود من اشکم نمیومد اینو از حس خودم مطمئنم. چقدر بد شانس بودی که تعریف کردی و این ...

ماشالله بهت🤣🤣🤣🥰🥰🥰🥰🥰 چه حافظه ای.

یه بارم، خانم برادرم یه کاری کرد دل هممون سوخت. 

خواهرم باردار بود، خانم برادر هم تازه عقد کرده بود. 

خیلی جو بدی بود. 

کار خیلی ناجوانمردانه ای کرده بود. تا عمق وجودمون سوخته بود. خواهری که باردار بود میخاست قطع رابطه کنه. 

اونجا هم زورو وار وارد شدم و خواب بابا رو دیدم. آبی رو آتیش شد. 😁😁😁😁😁😁 

اونجا هم ۱۳ سالم بود. 

خلاصه ید طولایی دارم. جاعلی هستم برای خودم.

شیطون تو اونروز از چندتا دزدی جلوگیری کردیا😁خیلی پررنگ تصورت کردم جیران منم بچه باهوشی بود احساس مس ...

اصلا خوب نیست نارین😩 

میفهممت 

متاسفانه فرهنگ ما اینجور بچه هارو تعریف میکنه 

در حالیکه آسیب مطلق به اون بچه است 

اعجوبع ای بودی پس کارایی که تو کردی رو من الانم بلد نیستم😅فقط نفهمیدم پسرعموت اونجا چیکار می‌کرد نق ...

میخاست بمونه خونه، همه که رفتن بیاد بیرون، بین اسناد بگرده. 

تو فکرش این بود یه بچه تو خونه است با این خانوم و آقا، کسی بالا نمیاد که. میره قشنگ چند ساعت تو اتاق بابا میگرده.

به به سالگرد عقدتون مبارك 😍😍😍 انشالله سالها كنار هم بمونيد و هر سال جذابتر و شادتر از سال قبل 🥰� ...

سلام

قاضی جان یه جایی شما از مدرسه و اینا گفتی، من اون پیام رو پیدا نمیکنم ریپلای کنم 

ببین همه چی خیلی عوض شده. یکی از آشناهای من،پسرش مفیده، فک کنم متوسطه اول، امسال ۱۵۰/۱۶۰ ازشون گرفتن 

خب واقعا نمیدونم میارزه یا نه 

تقسیم بر ۹ ماه آموزشی، تقریبا ماهی ۲۰ تومن با حساب سرویس و اینها 

بعد میگفت گاهی معلم ندارن 

میگه با مدیرشون حرف زدم، گفته نمیتونیم معلم جذب کنیم، حقوقی که میدیم کمه، طرف برای این همه مدت نمیاد. 

از نظر اقتصادی کاملا این حرف درسته. دیگه اون آرمانگرایی دهه ۶۰ گذشته‌ که آقای ظفرقندی دانشجو پزشکی بود تو مفید هم درس میداد و امثال ایشون. 

شاید اون فرمول برای زمونه ما تا حدی کار کرده، شاید الان باید نگاه دیگه ای داشت. 

از طرفی، با یه مدیر دبیرستان دولتی دخترونه تو منطقه ۵ تهران، صحبت میکردم میکفت سیگار و مواد بسیار زیاد و در دسترسه، روابط ناهنجار هم زیاد. فضا خیلی به سمت همجنس.... رفته. 

واسه همین شفاف سازی کنم که مدیون نباشم😁 

به نظرم کلا مدرسه نفرست🤣🤣🤣🤣🤣

نخیر منم میخام بدونم جریانش چیه 🤨🤨خیار خیار میکنید

نمیدونی؟؟؟ بابا از مهسا یاد بگیر همه چیو در جریانه😁😁😁😁 

آقا من سال پیش حماسه آفریدم. کلا هر چی بلاست از شکم سر آدم میاد. آدم شکمو همیشه رسواست🤣🤣🤣🤣 

من عاشق خیار بوته ای هستم. تازه هر خیار بوته ای هم نه. باید یه ساعت خیارو بگیرم دستم باهاش ور برم🙄🤕 بو کنم تا مطمئن شم همونه که میخوام. 

یه آقایی هست تو بازار، دم مغازه اش خیار بوته ای میفروشه. خود مغازه چیز دیگه ایه. من این سر بازار بودم، اون اون سر،حدود یک کیلومتر فاصله. بخاطر خیار پاشدم هلک و تلک رفتم پیش آقاهه. هی تو دلم میگفتم خدا کنه خیار داشته باشه.  

رسیدم دیدم داره ذوق کردم گفتم آقا من بخاطر خیار شما تا اینجا اومدم. خیارتون خیلی خوشمزست. گفت بادمجونم آوردم. گفتم بادمجونتونم خوردم اما الان بادمجون نمیخام. فقط خیارتونو میخام. 

خلاصه دیدم آقاهه یه ذره میخنده، خسته بودم نفهمیدم. هی میگفتم خیارتون خیلی خوشمزست.  

بعد که خیارشو خریدم اومدم فهمیدم چه شیوا حرف زدم😁😁😁😁 اومدم واسه بچه ها تعریف کردم.

فاطمه جان یه دوستیم یه بار بهم گفت هیچ وقت نگو ای کاش! همیشه بگو به امید خدا می تونم، من حتما می تون ...

مرسی از صحبت هات 

واقعا از بیکاریه که برای خودش داستان سرایی می‌کنه

من گاهی از بیکاری میشینم فکر گذشته میکنم و بعد که شوهرم از در میاد تو در تعجبه که چرا باهاش بد برخورد میکنم 

توی اینستا دیدم یه نفر همین موضوع رو نوشته بود که از بیکاری ذهن ادم اینجوری میشه 

بله الان که فکر میکنم ای کاش خیلی بار منفی داره 

به امید خدا منم بزودی حالم خوب میشه😁😁

عزیزم الان میدونم خواب هزاران بار تقدیم چشات شده لطفا بعدا کمکم کن پسرم امسال الویت الف رشته ی ریاضی ...

سلام عزیزم 

ببخشکه دیر جواب میدم 

خب من باشم میفرستم ریاضی 

صد در صد بهتره 

وقتی اولویت اولش ریاضیه دور ازجون استعدادش با فنی حرفه ای رفتن حروم میشه 

من جسارت نمیکنم به بچه ها 

شدیدا معتقدم هر بچه ای باید مخصوص خودش استعداد یابی بشه 

همونطور که بچه ای که اهل درس نیست رو نباید به نظری فرستاد، سمت مقابلش هم همینه. 

بچه ای که درس خونه، الویت اولش ریاضیه، وقتی بره کنار بچه های فنی حرفه ای قطع به یقین خسته و دلزده میشه 

اگه خوب درس بخونن و در کنارش مهارتهای برنامه نویسی رو یاد بگیرن شک نکن که موفق میشن 

دنیای الان رو کامپیوتر و هوش مصنوعی میچرخونه اگر واقعا بلد بشن، لنگ شغل نمیمونن انشالله 

اما فقط برن دانشگاه، یه دونه نرم افزار بلد نباشن،خب میشن تحصیلکرده بی مهارت 

خلاصه من بودم و بچم علاقه داشت میذاشتم همون ریاضی فیزیک بره  

راه مجدد برای فنی حرفه ای رفتن هست،اما دیگه نمیتونه به ریاضی و اینها برگرده.