2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1303554 بازدید | 70552 پست
ان شاالله به سلامتی بخرید مشهد متاسفانه مهاجرافغانی و از شهرای اطراف مهمان زیاد داره هزار فرهنگ هست

بله دقیقا 

برای همین فکر کنم مجبور شم بودجه رو یکم ارتقا بدم. 

به هر حال واقعا ممنوون. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
بعععععععله یادمه  یسنا هم تو اون بحث خیلی فعال بود  قاضی مخالف بود اما داشت تحت تاثیر قر ...

تاثیر مثبت داره حرفاتون حتما. ماتو شهرمون یه مدرسه هوشمند داریم فقط با شهریه ی فضایی امکاناتش هم فقط تخته هوشمنده😁😁من نمیدونستم تو فکر این بودم بفرستم اونجا پسرمو. ولی بعد حرفای شما فهمیدم فقط به خاطر اسمشه. فقط پول آرای شهر واسه پز# میرن اونجا🤭🤭کیک رو پایم بشینیم با قهوه بخوریم. 😋😋😋🍰🍰☕☕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله حتما بشه نازی جان یه خونه خوب بگیری حالا یا ساکن شی یا کمک حالت شه آره میفهمم استرست بیشتر م ...

قربونت انشاالله 🌹💐

کارت درسته حرفات بیسته جیرانی🌹💐💐

امروز رفتم مغازه خیار قیمت کردم.... یاد خاطره خیارت افتادم خندم گرفته بود.... سریع خودم جمع کردم که نگن این داره ما رو مسخره میکنه😅😅

کجا باید اون خاطره یادم بیاد تو شلوغی، با مشغله ذهنی اون لحظه که باید چندین مغازه می رفتم و خرید میکردم😐🥴😑😑

از دست تو جیران. 🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
بله دقیقا برای همین فکر کنم مجبور شم بودجه رو یکم ارتقا بدم. به هر حال واقعا ممنوون.

جیران جان من کلی صفحرو گشتم میدونم بهد autumn  یه چیزی بود فک کنم ایران بود هرچی میگردم نیست شاید کاربری ترکیده باشه. من حتی امضاشم یادمه. 

خیلی هم عالی بله اونایی که گردو رو کلی میگیرن دیگه عادت به همون حالت دارن، منم موافقم که آخر فصل،گرد ...

قربون شما ، منم شرمنده محبتای شما شدم رفت ، کاش نزدیک بودید مهمونم میشدید ممنونم از همتون🙏🙏🙏🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
تاثیر مثبت داره حرفاتون حتما. ماتو شهرمون یه مدرسه هوشمند داریم فقط با شهریه ی فضایی امکاناتش هم فقط ...

خواهر شوهرم دخترشو میفرستاد نیمه هوشمند

فکر کنم نصفه تخته هوشمند بود که نیمه بود 😐😄

غذا میدادن اما دخترش دوست نداشت رفت مدرسه گفت ب دختر من غذا ندید با تچکر 😁 من خودم براش غذا میزارم

بالا شهر تهران میشستن

بعدشخ

رفتن بالا سر مادر شوهر نشستن ک اجاره ندن اما هوشمند اون منطقه نداشت غیر انتفاعی فرستاد

همیشه می‌گفت نیمه هوشمند خیلی خوب بود ...

بله دقیقا برای همین فکر کنم مجبور شم بودجه رو یکم ارتقا بدم. به هر حال واقعا ممنوون.

عزیزم الان میدونم خواب هزاران بار تقدیم چشات شده 

لطفا بعدا کمکم کن 

پسرم امسال الویت الف رشته ی ریاضی اورد 

به تجربی و انسانی هیچ علاقه ایی نداره 

مام خب رفتیم و ثبتنام شد ...

حالا مربی و معلم ریاضی پارسالش میگن رشته ی نظری اینده کاری و بازار کار نداره بره فنی و حرفه ای

خیلی بهم ریخته ام

خب مگه میشه اینهمه خروجی دانشگاههای این رشته ها پس همه بیکارن؟

هوش و علاقه به ریاضیات رو داره انتخابشم برا اینده مهندسی مخابرات یا مهندسی کامپیوتر هست 

دوره ی کار اموزی تعمیرات موبایلم رفته یه مدت 

حالا ازاولش من رو ناامید کردن 

نظر شما چیه؟

من خودم جزو تیزهوشان بودم منظورم ازاین حرف اینه که خودم تجربه دارم که با وجود استعداد زیاد اما موفق نبودم و خانه دارم الان

میگم اینده ی پسرم تکرار من نباشه مجبور نشه با تخصیلات دانشگاه که اگه رشته خوبی پذیرفته بشه باز اواره ی بازار آزاد بشه 

دو روزه هی به خودم امید میدم کووو تا چند سال بعد و چی بشه و بازار کار چطور بشه و....اما نگرانم بازم 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

سلام،خوبین همگی؟منم زیر آبیم از نوع عممممیق

ی سوال

بابچه های دوتاسه سالتون درروز چقد بازی میکنید ،چند ساعت؟

و از همه مهمتر چه بازیایی؟

به بقیه کارهاتون میرسین؟

با افسردگی بعد زایمان چ میکنید؟اصلا علایمش چیه؟

(حالا قراربود یسوال باشه فقط،انقدرررررررر سوال ها دارم تازه که میتونم تا صبح بپرسم)

دیگه همینارم جواب بدین لطف کردین واقعا

(معصومه جان راستی اگه اینجارو میخونی،کجایی؟بیا دیگه ،عه!)

مثل  تاپیک مدیریت همرو یجا گفتم که تاپیک بیخودی جلونره😂

خواهر شوهرم دخترشو میفرستاد نیمه هوشمندفکر کنم نصفه تخته هوشمند بود که نیمه بود 😐😄غذا میدادن اما د ...

احتمالا دیگه. خدا کنه تا زمانیکه پسرم میخواد بره مدرسه یه فکری بکنن چون یه مدرسه ابتدایی بیشتر نداره هر کلاس 40 نفرن.. میتونم ببرم شهر های نزدیکمون ولی بچه خسته میشه. مثلا مدرسه ی البرز با فاصله نیم ساعت هست ولی نمیدونم چقدر راست بگن. واقعا شعبشون هست یا نه. 

عزیزم الان میدونم خواب هزاران بار تقدیم چشات شده لطفا بعدا کمکم کن پسرم امسال الویت الف رشته ی ریاضی ...

سلام خوبین

من نظر معلمشون رو می پسندم.سالهاقبل داداش من هم همچین شرایطی داشت،فوق العاده درسخون با صریب هوشی بالا.اما به رشته فنی علاقه داشت.همه متفق القول میگفتند بااین استعدادبایدبره ریاضی....خلاصه که تونست خانواده رو راضی کنه رشته ای بره که هم علاقمنده هم بازار کارداره.کاردانی رو مازندران خوند وکارشناسی روبارتبه۱۵۰تهران قبول شد.الان هم جزو افراد موفق هست که هم شاغل در رشته مرتبط با درسی که خونده هست،هم تونست بعدتحصیل کار مناسب رو پیدا کنه.

بنظرم پسرها،به دلیل اینکه باید یک زندگی رو بعدا بگردونند،حتما بایدیک مهارتی غیراز درس بلد باشند

خدایا بی نهایت شکرت
این چند خط خیلی آرومم کرد، واقعا ممنون بابت این جملات عمیق و دقیق. ان شالله همیشه حرف خوشی و شادی تو ...

سلام عزیزم ، تسلیت میگم بابت از دست دادن دایی بزرگتون .

میفهمم چی میگید ولی من بودم حتما برای مراسم ایشون میرفتم به حرمت همون خاطرات بچگی .