2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1303591 بازدید | 70552 پست
عزیزم این خصوصیت رو اکثر مردها دارن .وقتی همسر من سرکار میرفت و بچه نداشتیم وقتی میخواستیم بریم تهرا ...

اخه چراااااا اونجا دیگه چرا معطل میکرد😬😬😬😬

بخدا قلبم گرفت من از عصبانیت 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جیران جان نمیخوام ناراحتتون کنم. ولی شما که از بچگی و پدرتون مینویسی من ناخودآگاه اشکام سرازیر میشه. ...

ای وای من 🥲 

من با خنده نوشتم 

چون واقعا الان یاد کارام میفتم خودم باورم نمیشه 

ولی بخداوندی خدا همه رو عین حقیقت نوشتم 

گریه نکن، گردن من میفته دختر جون 

عاطفه میگه بچه بودی حرفتو چطور قبول میکردن میگم والا اون موقع خیلی عاقل تر بودم. 

یه چیزی بگم بخند. من این قصه خواب جعل کردن رو به هیچ کسی نگفته بودم. یه بار بعد از چند سال زندگی، خیلی احساس صمیمیت با همسرم کردم براش گفتم. آقا زد و دو هفته بعدش پدرشون فوت شد😁😩 حالا من میومدم دلداری بدم بگم خوابشو دیدم میگفت خالی نبند🤣🤣🤣🤣 در حالی که یه بارشو واقعا خواب دیده بودم😁😁😁😁 

الان بعد از همسرم، اینجا تعریف کردم. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
اعجوبع ای بودی پس کارایی که تو کردی رو من الانم بلد نیستم😅فقط نفهمیدم پسرعموت اونجا چیکار می‌کرد نق ...

بعله میخواسته وقتی خونه خالی میشه، بره سر مدارک😁 

بعله میخواسته وقتی خونه خالی میشه، بره سر مدارک😁

شیطون تو اونروز از چندتا دزدی جلوگیری کردیا😁

خیلی پررنگ تصورت کردم 

جیران منم بچه باهوشی بود 

احساس مسئولیت م هم خیلی زیاد بود 

خیلی باخودم فکر میکردم به همه چیز و همه کس 

برای همین بچگی خیلی شادی نداشتم دیدید میگن خاطرات بچگی خاطرات بچگی 

ولی من اصلا خاطره خیلی شادی زیاد ندارم 

خیلی می رفتم تو نخ چیزهای جدی و مهم و بهشون فکر میکردم 

حتی تو رویاهام به اینکه چجوری مشکل فلانی رو حل کنم 

چقد رویا پردازی میکردم که فلان مشکل رو اینجوری حل کن فلانی رو اینجوری نجات بدم 

ولی اصلا خوب نیس اینجوری 

من هم الان گریه کردم😭برای بچه با سن کم این شرایط خیلی سخته

آره واقعا... فک میکنم همون اتفاق فوت پدرشون و سختی هاش باعث شده که الان مثل الماس بدرخشن.حالا بابابزرگ منم تو شهرمون آدم معتمد و متولی بود هنوز اسمش میا بعد 25 سال همه به خوبی یاد میکنن ازش خیلیا هم میترسن 🤭🤭کار بد کنن میگن اگه بود که جرات نداشتیم😂😂به مامان منم که دختر کوچیکش بود خیلی بها میداد همه ی مهمونی های مردونش میبردتش، حالا اونم خیلی قوی شده و همه ی خواهر برادرا روش یه حساب دیگه ای باز میکنن. پدر خیلی تو شخصیت دختر تاثیر داره. 

جان جدتون گریه نکنید دا😁 

من میخوام برم بخوابم،منو مشغول الذمه نکنید. 

میرم براتون خواب میبینم 

صبح میام تعریف میکنم😁 

چند وقت پیش از یه آشنای مشترکی فهمیدم پسرداییم دفترش رو عوض کرده رفته یه جای جدید. پسرداییم نمیدونه من اون آشنای مشترک رو میشناسم. فکر کن صبح اولین روزی که رفته دفتر جدید زنگ زدم فلانی خواب مادربزرگ رو دیدم، میگفت رفتی دفتر جدید🤣🤣🤣 

بعد دفترش یه جای عالی. گفتم مادربزرگ میگفت جیران تا خودت دفتر نخریدی برو پیش فلانی. 

بنده خدا هی میگفت خواهش میکنم بیا. یه اتاقش رو برای خودت بردار. 😁😁😁 و هنوز تو تعجب خواب منه🤣

به سلامتیبنظرم هر دو خوبه عزیزمطلا شکسته بخر با یه درصد سودیا هم که نیم سکهببین با کدوم راحت تری

طلا ی دسته دوم خریدم  ۴۰۰ یا ۳۸۰ رو تابلو بود  تازه مالیات ازم نگرفته بود

جان جدتون گریه نکنید دا😁 من میخوام برم بخوابم،منو مشغول الذمه نکنید. میرم براتون خواب میبینم صبح می ...

فکر کردی ما خوابای الکی تو رو باور میکنیم؟🙄😂

طفلی پسرداییت😁

حالا رفتی یا میخای بری پیشش؟

ای وای من 🥲 من با خنده نوشتم چون واقعا الان یاد کارام میفتم خودم باورم نمیشه ولی بخداوندی خدا همه ر ...

اگه یک درصدش حقیقت نبود من اشکم نمیومد اینو از حس خودم مطمئنم. چقدر بد شانس بودی که تعریف کردی و این اتفاق افتاد🤭🤭آخه شما یادمه یه رکب دیگم زدی با خواب. راننده ی پدرتون هم نگه داشتید. اینم یادمه. 😎😎😎