2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1304213 بازدید | 70602 پست
دقیقا همینطوری هست عزیزم همه ما به خدا توکل میکنیم ولی در کنارش تلاش هم داریم .مثلا من پارسال ۱۳ صفر ...

ان شاالله خیر پیش میاد 

نگا حرف من لیست بلند بالای اون خانوم هست بدون برداشتن قدم از قدم 

مگه خب میشه؟

بعد میان میگن ما اعتقاد نداریم فلان دعا فلان چله دروغه 

نمیگن ما یه طومار دادیم دست خدا خودمون هم رفتیم زیر پتو 

نمیشه که خب 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
😁😁😁کم کم میرسه به نصف روز و یه روز

بازم این کارش زشته...

من بدو بدو اومدم خونه

قرار بود دخترمو حمام ببرم وقت حمامش بود 

زود تند بردم

دستی ب خونه کشیدم

هول هولکی میشه متنفرم

عین آدم بگو من فردا میام خونتون

شاید من مرده باشم

یعنی چی یک ساعت دیگه میرسم 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم این کارش زشته...من بدو بدو اومدم خونهقرار بود دخترمو حمام ببرم وقت حمامش بود زود تند بردمدستی ب ...

کاش میشد بگم از ترفند من استفاده کنی باز نکردن در 

اما نمیشه خب اینجا حرف از مادر هست 

دوستانه و اشاره ایی نگفتی چیزی؟در قالب خاطره و داستان مثلاً 

کاش میشد بگم از ترفند من استفاده کنی باز نکردن در اما نمیشه خب اینجا حرف از مادر هست دوستانه و اشاره ...

خیلی گفتم ‌‌.

انگار عادت کرده...

نمیدونم فراموش میکنه یا میخواد منو آزار بده ‌..

بدبختی میدونی چیه اصلا ب همسرم نمیگه ک قبلش بگه شاید اومدم...

زنگ زد همسرم کارش تموم شده بود گفتم مامانت داره میاد گفت عه 😮😮😮😮

یهو 😐😐😮😮

خب چرا اینطوری تو 😐😄

عزیزم واقعا درست میگیبدشانسی هم زیاد میارینبه عنوان پیشنهاد میگم اگه در توان یا اعتقاداتت بود انجام ...

اتفاقا امشب پیشنهاد قربونی رو به همسرم دادم توکل بر خدا انشاالله که جوربشه بخریم و ذکری که میگی  این روزها ورد زبونم شده تا یادم میفته تکرار میکنم 

نمی‌دونم دیگه تنها امیدم تنها راه نجاتم خداست انشاالله فرجی بشه گره کارمون باز بشه 

شما هم با دلهای پاکتون خیلی برامون دعا کنید

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
خیلی گفتم ‌‌.انگار عادت کرده...نمیدونم فراموش میکنه یا میخواد منو آزار بده ‌..بدبختی میدونی چیه اصلا ...

برات صبر آرزو میکنم فقط 

هیچ چیز دیگه ای نمیتونم بگم .

شوهر من از اول عادتشون داده چه  بیان چه دعوت کنند میگه زنگ بزنین به مهسا بگین 

مثلاً زنگ میزدن به شوهرم که ما شب می‌آییم خونتون 

اینم می‌گفت به من میگی چرا زنگ بزنین به خانوم ...

دیگه یاد گرفتن اولش یکم ناراحتی و اعصاب خوردی و تکه کنایه داره بعد کنار میان 

حالا طرف شما کلا خودمختار و صابخونه هستن انگار 

ممنون دوست عزیز همه رو دانلود کردم ، یکبار قبلا با گوشی قبلیم این کار رو کرده بودم چند وقت پیش ولی ا ...

عزیزم ،خیلی عالیه حرفاش همیشه باید خوند و تکرار و تمرین بشن که بسه ملکه ذهنمون،منم خیلی وقته اونجا بودم و پی دی افاشو داشتم.

نمی‌دونستم خیلی از بچه ها نمی‌دونن.

دوسه تا تاپیکایی کاربرای قدیمی دیگه هم هستن در حد آرتمیس حرفاوتجربه هاشون عالیه ،مثل گرانبها ،کاربر رویا و...

درکت میکنم عزیزم توی جامعه مردسالار ما اگر یکبار جدا بشی برای بار دوم دیگه انگار چه گناه کبیره ای ان ...

عزیزم برای اون شخص طلب استغفار کن بعد مدتی تمام اون حس نفرت وهر حس بد دیگه ای ازبین میره وپاک میشه مطمعن باش .

بچه ها اینجا ی خانمی هست ی چشمش آبی ی چشمش مشکی..

من یادش مبفتم میگم

یعنی خدا چی شده ک چشم دیگشو رنگ نکرده

کار فوری؟😄

مهمون ناخونده اومده؟

گوشیش زنگ خورده 😁

ماژیک رنگیش تموم شده 😄

خیلی جالبه نه؟

انشاالله اگه در توانم باشه و یخورده دستمون باز بشه حتما این کار رو میکنم

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77 عزیزم برو تو این کانال انشالله به کارت میاد.

حتما حرز امام جواد تهیه کن ، همیشه خونتو اسپند کن و چهارگوشه خونه سرکه بریز، سوره بقره به مدت ۵۰روز توی خونه پخش کن هرنوع طلسم و سنگینی وبدی رو رفع می‌کنه ، علاوه براین ختم استغفار امام صادق ۴۰۰ تایی، ختم صلوات ۱۲۴هزارتا بگیر به نیت سلامتی و ظهور امام زمان هرروز ۱۰۰۰صلوات وبعد انشالله حاجت رواییت، هر روز هم کنارش روزی ۱۰۰۰تا استغفار بگو

بچه ها اینجا ی خانمی هست ی چشمش آبی ی چشمش مشکی..من یادش مبفتم میگمیعنی خدا چی شده ک چشم دیگشو رنگ ن ...

یه همکلاسی داشتم یه چشمش سبز یکی آبی 

خدای جذابیت بود 

انقد ناز بود خودش تو مایه های نیکی کریمی با چشمای دو رنگ 

یه اسم دارن الان یادم نمیاد 

سلام عزیزماتفاقا لایکت رو دیدم خوشحال شدمولی جای مناسبی نبودم تگت کنممرسی عزیزم❤️اره رفتم خونه خودمج ...

الهی خیرشوببینی الهی همه خونه دار بشن من یکی ازبزرگترین دعا هام اینه مستاجرا خونه دار شن🤲🤲🤲🤲🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم😍😍😍چقدر خوووب مراحل اولیه چی بوده؟انشالله صاحب یه فرزند سالم و صالح میشید 🙏🏿

مرسی عزیزم امیدوارم همینطور بشه 🥰😍 

فعلا فقط مدارک رو تو سایت گذاشتیم فقط همین بوده 

درکت میکنم عزیزم توی جامعه مردسالار ما اگر یکبار جدا بشی برای بار دوم دیگه انگار چه گناه کبیره ای ان ...

ان شاالله عزیزم❤️

دختردایی منم سه سال قبل از من جدا شده بود ولی پارسال با یکی ازدواج کرد که کل شهر حیرون موندن! طرف جنتلمن، میلیاردر، خانواده دار و اصیل! 

دخترداییمم زیبا بود و بلافاصله بعد از طلاق شروع به کار کرد. الان با حمایت همسرش کارشو گسترش داده! کارش فشیاله و فروش مواد بهداشتی درمانی پوست! 

الان از هرکی بپرسی توی شهر میشناسنش از بس توی کارش رشد کرده! 

تو هم عزیزم از فکر اون طرف بیا بیرون! ارزش تو و آرامشت و اعصاب و روح و روانت خیلی خیلی بیشتر از اون طرفه! اصلا باید عارت بیاد که دنبالش می کنی!

باور کن من سه ساله رسما جدا شدم با اینکه توی یه شهریم، با اینکه نسبت دور فامیلی داریم، با اینکه فامیل مشترک داریم ولی هنوز که هنوزه یه بارم ازش خبر نگرفتم که در چه حالن! اگرم خبری از زبون مردم بهم رسیده خبر بیماری و دادگاه و گرفتاریشون بوده!

فاطمه جان گاهی یه چیزایی ارزش رها کردن دارن! من عضو یه گروه خانوادگی بودم که بنا به شرایط خاصی باید عضوش میموندم ولی یه روز به خودم اومدم تا همین یه گروه عامل غم و افسردگیم داره میشه! قشنگ بیرون اومدم از اون گروه! و دقیقا آرامشمم از همون روز شروع شد! یادت باشه همیشه انتخابت خودت باشی، آرامشت باشه، این یعنی دوست داشتن و احترام به خودت! پس خودتو رنج نده و قوی باش و توکل کن به خدا