2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1383301 بازدید | 76147 پست
من نشنیدم برا رفع نجاست خاک بزنن مام میزنیم فقط زلال و صاف میکنه اب انگور رو من فردا از مامان بزرگم ...

مممنون میشم بپرسی

تو رساله نوشته دوسوم آب انگور بخار بشه نجس نیس ولی دلم یه جوریه

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم...خوبیتو دلی خوبه 🤗♥️کمتر هستیا 😉 حواسم بهت هست 💞بیا پیشمون 🤗

سلام عاطفه جان😍

مرسی عزیزم ما خوبیم شکر خدا،خودت چطوری؟

والا پیام ها رو میخونم اما دیر به بحث ها میرسم😄

منم شوهرم رفته کربلا،چند روزه اومدم خونه پدرم.

دیگه حتی نمیزارن استکان چاییم رو بلند کنم

دارم به این فکر میکنم رفتم خونه چجور به کارای خودم برسم اینقدر که تنبلم میکنند اینجا

اتفاقا کاری باهاشون ندارم میگذارم خوش باشن دیگه ، بهشون گفتم میدونم همیشه نمیرید دستشویی ولی برید خو ...

اره معلما حواسشون به همه چی هست ولی گذشتشون زیاده

انشالله ...سالهای سال معلمی میکنید و عشق میکنید با این شغل 

سلام عزیزم 🤗خوبی ؟خیلی وقته نیستی 💔یهو غیب میشید 😡بیا از خودت خبر بده 🤗

سلام عاطفه جان خوبی؟ دخترت چطوره؟

آره خیلی وقته نمیام تاپیک پس انداز رو یکم مخم بهم ریخته دارم مویی میگذرونم براهمین اذیت میشم...

مشغول زندگی....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
تو‌دیوار یبار سرچش میکردم راستش خونه بزرگ و‌ آن چنانی خیلی خوشم نمیاد از چیزای مینیمال و دکور کلاسیک ...

اره که امید هست

اما اگه خیلی زود بخوای برسی ناامید میشی. براش برنامه ۵ ساله بچین و بگو اگه من سالی مثلا ۷۰ گرم طلا جمع کنم بعد ۵ شده ۳۵۰ گرم و با اون پول میتونم خونه بخرم.

۷۰ گرم هم به اسم زیاده. میشه ماهی ۶ گرم حدودا. یعنی توباید تا ۵ سال ماهی ۶ گرم طلا بخری. بیشتر پول دستت اومد بیشتر بخر که زودتر به هدفت برسی اما تحت هیچ شرایطی کمتر از ۶ گرم نشه.

بقیه پول هم میتونی وام و قرض بگیری. اما قسمت بزرگش دست خودته

منم تازه با اینجا آشنا شدم و چون خونه خریدیم قرض و وام زیاد داریم. همه طلاهامون رو فروختیم تا اینجا رو بخریم خواهر

از وقتی با اینجا آشنا شدم چهارتا پارسیان ۵۰۰ سوتی و یک انگشتر و نیم ست خیلی کوچولو خریدم که وزن دوتایی با هم شده دو گرم😂

دلم نیم ست پروانه ای میخواد. دیدی عکسش رو

اگه از نزدیک ندیدی بدون خیییییلی قشنگه😁

چیزایی که من میخوام اول طلا بعد گواهینامه اس😄

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عاطفه جان خوبی؟ دخترت چطوره؟آره خیلی وقته نمیام تاپیک پس انداز رو یکم مخم بهم ریخته دارم مویی م ...

فداااات 😘

خب اونجا نرو اینجا بیا 🤗💞

اینجا پس انداز نیس دورهمی قشنگمونه با دوستای قشنگ تر 😍😍😌

سلام عزیزم خوبینیستیا 🤗اعلاناتمو میرم عقب صفحه ۲۰۲ پیدات کردمبیا از خودت خبری بده 💞

سلام عزیزم حالت چطوره؟ 

من چون خیلی شلوغ شد تاپیک مخارج دیگه نیومدم نی نی سایت خیلی عقب میموندم از صفحات عصبی میشدم😂. 

خوبم شکرخدا 

یکم قلب دردم یک هفته اس 

البته نمیدونم قلبمه یا سینم 

از زیر بغلم درد شروع میشه تا قلبم یا سینم 

یکماهه دخترمو از شیر گرفتم ولی سینه ام باد نکرده بخاطر شیر 

حالا الان شرایط دکتر رفتنم ندارم نمیدونم چه کنم 

خودت چطوری؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
فداااات 😘خب اونجا نرو اینجا بیا 🤗💞اینجا پس انداز نیس دورهمی قشنگمونه با دوستای قشنگ تر 😍😍😌

قربون معرفتتتت🫂🫂🫂🫂😘😘😘😘چشم حتما میام‌ راستی وام فرزندآوری گرفتی؟ من گرفتم چندروز پیش برامون واریزکردن.

سلام عاطفه جان😍مرسی عزیزم ما خوبیم شکر خدا،خودت چطوری؟والا پیام ها رو میخونم اما دیر به بحث ها میرس ...

قربونت برم شکر 🤗💞

به به ب سلامتی برگرده 🤗💞💞

خب پس صفا میکنی 😁 یاد خودم افتادم آنقدر شکمم گنده شده بود نمیتونستم خم شم غذا بخورم مامانم زیر بشقابم قابلمه میذاشت 😄😄

صفا کن دختر ک بعد زایمان بسی ناجوانمردانه سخت میشه استراحت 😄

قشنگ پاتو دراز ک می‌کنی؟ دراز ترررررر کن 😄😄

عین پادشاها بگو بکی بیاد بادت بزنه 😁

بگو چای بیاورید...وعده غذایی ما چه شد پس 😡😄

سلام عزیزم حالت چطوره؟ من چون خیلی شلوغ شد تاپیک مخارج دیگه نیومدم نی نی سایت خیلی عقب میموندم از صف ...

سلام معدت نیست؟

قربون معرفتتتت🫂🫂🫂🫂😘😘😘😘چشم حتما میام‌ راستی وام فرزندآوری گرفتی؟ من گرفتم چندروز پیش برامون و ...

🤗😘😘😘😘

آفرین بیا

باز صدات نزنما 😡 خودت با پای خودت بیا 😡😁

آره من اون موقع گرفتم ۳۰بود الآن ۴۰شده لنتی 😩😄

۶مته هم تنفس داشت از بهمن ماه قسط میریزیم...ماهی ۹۱۰

الهی برات پر برکت باشه 😍

سلام عزیزم حالت چطوره؟ من چون خیلی شلوغ شد تاپیک مخارج دیگه نیومدم نی نی سایت خیلی عقب میموندم از صف ...

فداتشم‌ 🥰😘

خب اونجا نرو این‌جا بیا خوشحالمون کن 😍😍

ببین منم قلبم درد میکرد رفتم نواز قلب گرفت

گفت واسه استرس 💔

قرص داد یک ماه بخورم ی هفته فقط خوردم دیدم اوکی دیگه نخوردم 😁

حتماً برو دکتر خدایی نکرده چیز بدی نباشه

خب غول رد کردی 😄 غول ما پاییز 😩 غول دوم پوشک 😩

غولا چ زیادن 😄

🤗😘😘😘😘آفرین بیاباز صدات نزنما 😡 خودت با پای خودت بیا 😡😁آره من اون موقع گرفتم ۳۰بود الآن ۴۰شده ...

چشم😁😁😁😁😁🫂🫂🫂🫂🫂♥️♥️♥️♥️

ممنونم دعا کن زمینمون فزوش بره‌.بچه هایی که میخونین دعا کنین 🤲