2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاید براتون صلوات میفرستم هرکی نظر داد

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 26 پست
ممنونم ک نظر دادی برات صلوات فرستادم من اولین سونو کلا جنین دیده نشددومین سونو دیده شد جنین اما ضربا ...

بله باردار شدم

شما هم انشالله که خدا برات خیر بخواد نگران نباش❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام منم شرایط شما دارم طبق پریود هفته۸ ولی سونو ۸ روز پیش در حد ۵ هفته الانم لک بینی و تازه از ظهر خونریزی.دکتر میگه احتمال داره لقاح دیر بوده.منم چهارشنبه سونو مجدد دارم و فقط الان درازکشم و شباف.توکل به خداکنیم از دستمون جز دعا کاری برنمیاد

عزیزم من تجربه ندارم ولی اگه۶هفتته الان خیلییی زوده باید تا۸ هفته حداقل صبرکنی بعد توسونو قلبش معلوم میشه ان شاالله که قلبش تشکیل بشه به سلامتی

شنیدم سوره یس که قلب قرانه برای قلب جنین خوبه عزیزم

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یا ارحم الراحمین به بزرگی و عظمتت

یه نینی سالم و ناز به استارتر بده

منم هفته‌ی دیگه صدای قلب بچمو بشنوم آروم بگیرم

خدایا دل هیچ مادری شکسته نشه

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.