2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1383741 بازدید | 76191 پست
منم میخوام اول پاییز بگیرم. آنقدر وابستس البته خداروشکر چندوقت شبا غذا میخوره میخوابه 6 ساعت بدون شی ...

دختر منم بازی کنه

شیر میر نمیخواد

مشغول تا میبینه نشستم میاد خیر خیر میکنه 😄

منم میخوام اول پاییز بگیرم. آنقدر وابستس البته خداروشکر چندوقت شبا غذا میخوره میخوابه 6 ساعت بدون شی ...

چطور کارانو میکنی زود میخوابه؟

واسه ما انکار بمب ساعتیه صدا بیاد بیدار میشه 😩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهسا جونی من گاها با گوشی غذا میدممیفهمی ناچارم ناچار 😩😩😄همش میگه نه نهحالا کیک و شکلات دودستی می ...

تا حالا شکلات نخورده کیکم فقط یه ذره کیک یزدی دادم بهش. بيسکوئيت مادر و چوب شور میدم بستنی فقط یه مدل میخوره که اونم هروز نمیشه برم یه شهر دیگه اونو بخرم.😋😋😋منم با کارتون و گوشی. 

ممنونم عزیزم ، اول قرار بود بریم بیرون ولی صبح بلند شدم دیدم آقای همسر یک عالمه مرغ جوجه کبابی از فر ...

نوش جونتون 

مهم به یاد بودن هست همیشه به شادی و خوشی الهی

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

دختر منم بازی کنهشیر میر نمیخوادمشغول تا میبینه نشستم میاد خیر خیر میکنه 😄

دقیقا تا میشینم بالششو میزنه زیر بغلش میاد. به قول مامانم چرا بیکار نشستی. یه ذره شیر بده بخورم.🥴🥴🥴 

چطور کارانو میکنی زود میخوابه؟واسه ما انکار بمب ساعتیه صدا بیاد بیدار میشه 😩

تلویزین روشن باشه معمولا بیدار نمیشه. منم کارامو زود انجام میدم. در حدی که به نفس نفس میفتم😩😩آنقدر راه میره بیهوش میشه. 🤭🤭البته هرشب زود نمیخوابه ها بعضی شبا. 

انشاالله عزیزم منم خیلی وابسته بود شب تا صبح باید مبخورد ولی خدا کمکم کرد راحت از شیر گرفتمش

برا توک سخت نیست عزیزم 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

انشاالله عزیزم منم خیلی وابسته بود شب تا صبح باید مبخورد ولی خدا کمکم کرد راحت از شیر گرفتمشبرا توک ...

یعنی بعضی شبا آنقدر یه وری شیر میدم گردن درد دارم دو هفتس نمیتونم سرمو بچرخونم. 🤕🤕

@ای_داد_بیداد    

@مامان_سبحان7    

عزیزای دلم سالگرد جیک تو جیک شدنتون مبارک👩‍❤️‍💋‍👨👩‍❤️‍💋‍👨👩‍❤️‍💋‍👨👩‍❤️‍💋‍👨 

از خدا میخوام سالیان سال جون بگین و جون بشنوین 🥰🥰🥰🥰🥳🥳

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
فدات نازی هستیم در خدمت 😁😁آره خیلی وقت پیش یک سال و ۹ ماهگی 😁😁😁بهترین کار عمرم رو کردم اصلا سخت ...

خیلی خوبه.... که اینقدر  زود پوشک پاش نمیکنی 

بیرون دستشویی نیست که هی بخوای ببریش....مگر اینکه حلال و حرام برلت مهم نباشه هرجا رسیدی برا خودش آبپاشی کنه😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
@ای_داد_بیداد @مامان_سبحان7 عزیزای دلم سالگرد جیک تو جیک شدنتون مبارک👩‍❤️‍💋‍👨👩‍❤️‍💋‍👨👩‍❤️‍� ...

سلام رویا جان ، خیلی ممنونم ، ان شا الله همه زندگی ها خوش و خوب و گرم باشه . 🥰🥰🥰

فدات نازی هستیم در خدمت 😁😁آره خیلی وقت پیش یک سال و ۹ ماهگی 😁😁😁بهترین کار عمرم رو کردم اصلا سخت ...

محیا جون اگر میگه چرا بیرون پوشک پای پسرت میکنی ؟

دیگه آمادگی پیدا کرده .

بچه ها بین ۲ تا ۴ سالگی خودشون اعلام میکنند که آمادگی دارن .

من که اصلا سختم نبود از پوشک گرفتن چون دقیق وقتی آمادگی اش رو پیدا کردن بچه هام از پوشک گرفتمشون شاید کمی هم دیر شد البته پسر بزرگم زودتر آمادگی پیدا کرد ولی دیگه نه اونها سختی کشیدن و نه من .