2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1383839 بازدید | 76197 پست
ای جانم عزیزم 🧿🧿🧿 خدا حفظش کنه من جدیدا تا از خواب بلند میشه میه میخواد ب میوه میگه خیلی خیلی زیا ...

همه چی میخورن به غیر غذا اوووف. یعنی غذا دا ن مصیبته. برام گریه میکنه میگه نه🤭🤭🤭چجوری از شیر گرفتی. پسر من همش اویزونه😩😩😩

شب تولد امام حسن مجتبی تو ماه رمضون ما هم ۱۳۹۰ عقد کردیم

بله عزیزم ، من آرزوم بود یکی از مراسم هام شب تولد امام حسن باشه و تاریخ عقدمون شب تولد آقا امام حسن مجتبی شد . 

چون زمانی که مجرد بودم تولد امام حسن مجتبی از خدا خواسته بودم ازدواج خوبی داشته باشم . 🥰🥰🥰🥰

سالگرد عقد شما هم مبارک باشه جیران جان . ❤❤❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه نوع بازی هست پیششون اره ولا یعنی ما باید دزدکی آب بخوریم تا ما رو میبینه سریع میاد لیوانش میاره آ ...

اب خوبه نازی بهش بده مدام مخصوصا تابستون 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

ذوق زده شدم تاریخ عقدمون یکیه مبارک باشه خانوم❤️ سالیان سال با دل خوش در کنار آقای همسر و فرزندان گ ...

واقعا من هم خیلی سورپرایز شدم . 🥰🥰🥰

ممنونم شما هم همینطور ، ان شا الله شما هم صاحب فرزندانی سالم و صالح بشید . 😍😍😍😍

همه چی میخورن به غیر غذا اوووف. یعنی غذا دا ن مصیبته. برام گریه میکنه میگه نه🤭🤭🤭چجوری از شیر گرفت ...

من واقعا اذیت میشدم غذام خیلی خیلی کم می‌خورد 

اردیبهشت بود یوهیی تصمیم گرفتم قبل از گرمی هوا بگیرم 

ی روز صبح ک از خواب بیدار شدم 

می می رو رژ قرمز زدم 🤭🤭🤭

گفتم پسری می می اوخ شده اونم گف مامان اوخ شده دیگه همون شد ک شد ی هفته ای بردمش بیرون اینور اونور از سرش افتاد 

ولی ی عادت بدی داره شبا تو خواب انگشتش رو میخوره 

تو بزار هوا خنک شه اول مهر بگیر 

بخدا هم خودم راحت شدم هم خودش الان راحت غذا میخوره

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

برا شمام مبارک باشه امشب کیک و کادو رو افتادین پس🤩

ممنونم عزیزم ، اول قرار بود بریم بیرون ولی صبح بلند شدم دیدم آقای همسر یک عالمه مرغ جوجه کبابی از فریزر گذاشته بیرون برای شام برامون جوج بزنه ، جای همگی خالی . 🥰🥰🥰🥰😀😀😀😀

من واقعا اذیت میشدم غذام خیلی خیلی کم می‌خورد اردیبهشت بود یوهیی تصمیم گرفتم قبل از گرمی هوا بگیرم ی ...

منم میخوام اول پاییز بگیرم. آنقدر وابستس البته خداروشکر چندوقت شبا غذا میخوره میخوابه 6 ساعت بدون شیر میخوابه ولی بعدش آویزونه. دیروز غروب شیر خورد،بازی کرد 9:30شام دادم 10 خوابید تا 4:30 واسه شیر پاشد. 

منم میخوام اول پاییز بگیرم. آنقدر وابستس البته خداروشکر چندوقت شبا غذا میخوره میخوابه 6 ساعت بدون شی ...

مهسا جونی من گاها با گوشی غذا میدم

میفهمی ناچارم ناچار 😩😩😄

همش میگه نه نه

حالا کیک و شکلات دودستی میخوره 😐😐😐

بستنی ک بماند میخواد جاشم بخوره

غذا میاد نه نه 😐😐😐