2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1393057 بازدید | 77080 پست

@یاسی_بیوتی

ای بابا من نمیتونم با گوشی تگ کنم

با چند نفر کار دارم اما نمیتونم تگ کنم

باز بعدا یادم میره و شرمنده شما دوستان گلم میشم

حالا اگه براتون زحمتی نیست ممکنه یاسی رو تگ کنید عکس لباسش رو بذاره؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ن دیفن جانم طبیعیه 🤗♥️من و همسرم دوست بودیم از زمان دوستی و عقد و ازدواج ۸/۵ سال میگذره...واقعاً نب ...

مرسی عاطفه جانم که برام نوشتی😍♥️

امیدوارم همیشه برای هم و کنار هم شاد و خوشحال بمونین😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کاملا درکت می کنم برای منم دوری سخته ما چن بار شده در حد یک الی ۳ روز دور باشیم از هم من ماموریت ...

مرسی برام نوشتی رهاجان

آخی می فهمم 

خیلی سخته، انگاری آدم همش یه چیزی گم کرده

الان وقتایی که کاری ندارم کلافه ام🙃

ما طولانی ترین دوریمون مربوط به آموزشی سربازیشه که ۲۵ روز ندیدمش، هر وقت زنگ می زد من به زور بغضمو کنترل می کردم

بعد تو اوج کرونا بود و اونجا مریض شد... خیلی سخت گذشت

بعد از اون یعنی  از آذر ۱۴۰۰ یه شبم جدا نبودیم🫠

خیلی برام جالبه ادمایی که زندگیشون خوبه و با خودشون در ارامشن هیچ تاپیکی ندارن من درگیر شکست عشقی ش ...

عزیزم نوسان های عاطفی و سختی هارو همه آدم ها تجربه می کنن و یک چیز طبیعیه

نمی دونم چند سالتونه و الان در چه شرایطی هستی اگه دوست داشتی می تونی بگی که بهتر کمک کنیم به هم

اما به صورت کلی وقتی یه مشکل عاطفی پیش میاد فاکتور اول زمان هست باید اجازه بدی گذر زمان رنجت رو کم کنه و بعدی هم کمک گرفتن از یک متخصص هست که بتونی امور رو کنترل کنی

و در نهایت بهترین روابط هم چالش های خودشونو دارن... مهم مدیریت کردنشونه که باید یاد بگیریم.

عزیزم نوسان های عاطفی و سختی هارو همه آدم ها تجربه می کنن و یک چیز طبیعیهنمی دونم چند سالتونه و الان ...

ممنونم ازت ۲۲سالمه 

مشکلم تاپیک اولم هست اگه دوست داشتین بخونین 

دکتر بهم دارو داد 

اولانزاپین و فلوکسیتین ولی نمیخوام مصرف کنم 

میدونم از طریق دارو بدتر خواهم شد

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  
سلام بچه ها خوبید؟من دلم یکمی که نه خیلی گرفته، خواهشا پیاممو خوندید شما هم نظر بدید‌.بچه ها فامیل م ...

عزیزم سلام 

تسلیت میگم بهت 

نقاش جان آره حتمااااا برووو به نظرم اگه نری تا ابد یه چیزی ته دلت می مونه به هرحال دایی شماس هرچی هم ارتباط ضعیف باشع برات عزیزه 

مطمئن باش اگه بری آروم میشی و خداروشکر میکنی که رفتی انگار یه تکلیفی هست که انجام نشه سنگینیش رو دوشت می مونه