2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1408568 بازدید | 78367 پست
سلام دوستان❤️می‌خوام سه چهار روزه برم مسافرت کیش😍ممنون میشم اگه سفر کردین و تجربیاتی دارین برام بنو ...

سلام دوست عزیز ، من ۱۵ سال پیش کیش رفتم هتل آریان اون موقع هتل خوبی بود و قیمتش هم در مقایسه با یک سری هتل ها مناسب تر بود .

ما با تور نرفتیم و خودمون بلیط گرفتیم و رفتیم .

گشت کیش رو خود هتل ها دارن خوب هست اگر استفاده کنید 

پارک دلفین ها و کشتی آکواریوم هم رفتیم .

باغ پرندگان هم رفتیم .

و خود ساحل خلیج فارس خیلی خیلی عالی بود و من یادم هست که اونجا کلی دوچرخه سواری کردم .

کلا با اینکه ۱۵ سال از سفرم میگذره ولی هنوز اون عطر سفر در درونم احساس میشه وقتی به یادش میفتم . 😍😍😍😍😍

ولی الان گرم هست ما بهمن ماه رفتیم و هوا فوق العاده عالی بود . 🥰🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹

سلام ، من هم خیلی به یادشون هستم و تگشون هم کردم چند روز پیش .حتی رویا جون هم فقط اومدن داخل اون تاپ ...

اره بعضی از دوستان،دیگ خیلی وقته یا نمیان یا هم خیلی کم میان 

خدایا شکررررت 😙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام ب همگی😘کسی اینجا هست که خیاط باشه خیاط حرفه ای

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
سلام دوست عزیز ، من ۱۵ سال پیش کیش رفتم هتل آریان اون موقع هتل خوبی بود و قیمتش هم در مقایسه با یک س ...

@ای_داد_بیداد    

@دیفن_باگوجه    

سلام دوستان میشه دوستمه راهنمایی کنید. خودم هم اخر میگم چه بهش گفتم: 

دوستم ازدواج کرده یه شهر کوچک.... اون شهر امکانات خیلی زیاده نداره و میخواد بره مرکز شهر زندگی. 

داخل اون شهر یه خونه دارن سه خوابه.... قیمتش ۳میلیارد میکه فروش میره.... بعد یه زمین دارن ۱/۲٠٠ اینا فروش میره میگه جای خوبی.... ماشین دارن که ۸٠٠اینا گفت می ارزه و مقداری پول نقد..... میخواد خونه بخره تو مرکز شهر.

دوستم میگه به شوعرش گفته بیا با فروش کل داراییمون که مبلغ  ۵اینا تا ۵/۲٠٠....یه خونه سه خواب در جای نسبتا خوب خونه بخریم. 

ولی شوهره میگه نه همه دارایی مون نفروشیم.... با خونه و ماشین و پول نقد یه خونه دوخوابه در جای نسبتا خوب بخریم... و زمین رو نگه داریم. 

من بهش گفتم.... به نظر من اگه کل دارایتون بفروشید و خونه سه خواب و جادار بخرید خیلی بهتره..... و کم کم جمع کنید باز هم میتونید یه زمین در اون شهر کوچک بخرید حداقل برا سرمایه گذاری.

الان خونه سه خواب بخرن فکرشون راحت میشه و دیگه هی دتبال متراژ بالاتر نیستن و میتونن راحت تر پول پس انداز کنن. 

شما هم نظرتون بگید که چه کار کنن. 

اینم بگم یه ماشین معمولی تر دارن یعنی بی ماشین نمیشن. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
من این چبزا حالیم نمیشه وقتی دخترم مریض شده 😓حالا دو روز مریضی رعایت کن طفلی آدم بزرگ نیس ک بگه کجا ...

عاطفه جان از پریشب هر کاریکردم نشد تو این تاپیک پست بزارم فقط هم اینجا بودا. دلم پیش گل دخترت بود. انشالله زود خوب میشه. نگران نباش. منم خیلی حساسم رو سرما خوردگی واسه همین اون هفته داداشم و مامانم سرما خوردن 10 روز نرفتم خونشون همه دلتنگ هم بودیم ولی نرفتم. اینجور مواقع نرو اصلا چون پسر من که اگه اونام نخوان به زور میره بغلشون بوسشون میکنه😍😍

@ای_داد_بیداد @دیفن_باگوجه سلام دوستان میشه دوستمه راهنمایی کنید. خودم هم اخر میگم چه بهش گفتم: دو ...

سلام نازی جان

اولا که خیلی ممنون که قابل دونستی من رو کنار جیران بانو تگ کردی🥰

در مورد دوستتون، به نظرم این تصمیم خیلی بستگی به شرایط زندگی شون داره

مثال... اینکه چند فرزند دارن یا قراره داشته باشن

چقدر براشون مهمه که خونه به روز باشه چون با سرعت تغییرات تکنولوژی و مصالح ساخت، خونه ها هر چند سال واقعا کیفیتشون تغییر می کنه و بعضیا کلا روحیه اشون اینجوریه که دوست دارن خونه به روز داشته باشن چون با بازسازی و این ها شما نهایت بتونین داخل خونه رو بهتر کنین، اما مشاعات رو نه!

اگر من جاشون بودم زمین رو نگه می داشتم و یک خونه دو خوابه می گرفتم تو جای خوب.

سلام نازی جاناولا که خیلی ممنون که قابل دونستی من رو کنار جیران بانو تگ کردی🥰در مورد دوستتون، به نظ ...

شما دیفن هیدرامین مایی 

مهندس معمار مایی دختر. 

مرسی از نظرت گلی..... ولی میشه دلیلت بگی چرا اون زمین بزارن؟ 

خودش میکه دیوار شهر مورد نظرش نگاه کرده.... دو خواب و سه خوابی که میخوان بخرن.... حداکثر سال پایین ۱۴٠۱هست حتی ۱۴٠۲_۳هم گیرشون میاد. 

خونه به روز و شیک میخوان. 

و اینکه یه دونه بچه پسر ۶ساله داره و الان هم باردار هست. 

یعنی دو تا بچه رو دارن بدون شک. 

با دلیل بگوو گلی... اگه زمین نکه دار چه کار باهاش کنن.

این هم گفت.... که اگه اون زمین نگه بدارن چون شهر کوچیکه بدون شک خیلی رشد خوبی نمیکنه که باهاش بتونن یه آپارتمان نقلی تو اون مرکز شهر بخرن و بدنش رهن که کمک حالشون باشه. 

و رهن تو اون شهر کوچک هم خیلی کمه و میکه ارزش نداره اونحا یه آپارتمان بخرن بدنش بدن. 

اگه زمینه اونجا بمونه.....و بعدها بخوان بفروشن خیلی رو به جلو پرتابشون نمیکنه که حرکت خیلی خوبی بزنن. 

@مامان_سبحان7    

@ای_داد_بیداد    

این هم توضیحات اضافی😅

عاطفه جان از پریشب هر کاریکردم نشد تو این تاپیک پست بزارم فقط هم اینجا بودا. دلم پیش گل دخترت بود. ا ...

سلام مهسا جان

قربونت برم

تنت سلامت 🤗♥️

گفتن خوب شدن 🥺 بعد بابام یواشکی بوسیده 😡

وگرنه من باشم ماسک میزنن

من خودم ماسک خریدم گفتم بزنید من اعصاب ندارم 😁

انقدر خوابم میاد 🥴😩

ساعت کوک کرده بودم هر ی ساعت بیدار میشدم پاشویی میکردم..پیشونیشو خیس میکردم هی تب میکرد..

چقدر صلوات و آیه الکرسی خوندم

چقدر نذر کردم 🥺🥺

ی جعبه شیرینی

۴۰۰ صلوات

فقط خوب بشه..

من از تب خیلی میترسم

چشمام ب زور بازه 🥴🥴🥴

شما دیفن هیدرامین مایی مهندس معمار مایی دختر. مرسی از نظرت گلی..... ولی میشه دلیلت بگی چرا اون زمین ...

عزیزمی♥️😍

خب الان فرق می کنه شرایط، چون دو تا بچه دارن به نظر خونه سه خوابه بد نیست براشون و چند سال دیگه ضروری میشه چه بچه ها هم جنس باشن چه نباشن، چون یکی وارد مدرسه می شه فضای خصوصی می خواد که شلوغ کاری کوچیکه اذیتش نکنه.

جواب من براساس شرایط ذهنی و ایده خودم بود حقیقتا. فکر می کنم خیلی منطقی نیست آدم همه چیزش رو بفروشه و یک ملک بگیره که مصرفی هست.

اما خب نگهداری زمین خالی، صرفا برای اینکه رشد کنه اونم تو شهر های کوچیک به نظرم خیلی اقتصادی نیست. باید سعی کرد ارزش افزوده ایجاد کرد. مثلا داخل زمین بسته به کاربری خونه یا مغازه بسازن و بفروشن،

یا مثلا اگر امکان استفاده به عنوان محل دپو مصالح یا ضایعات داره، اجاره اش بدن که درآمدی حاصل بشه.

اگر هیچکدوم میسر نباشه، پس فروشش می تونه ایده خوبی باشه تا رفاه شون تامین بشه و با خیال راحت که تا چندین سال خونه نیاز ندارن عوض کنن، سرمایه رو روی چیزهای دیگه بگذارن.

عزیزمی♥️😍خب الان فرق می کنه شرایط، چون دو تا بچه دارن به نظر خونه سه خوابه بد نیست براشون و چند سال ...

هیچ کدوم اینطور که میگفت میسر نیست. 

فقط اینکه میتونن خونه بسازن..... که وقتی خودشون بخوان سالی دو بار به مدت حداکثر که نمیشه یه هفته برن بمونن.... به نظرم ارزش نداره من اینو بهش گفتم.(همونطور که گفتم اونجا رهن و کرایه کمه و خونه ای که دست مستاجر باشه خیلی داغون میشه) 

خونه بابای خودش و شوهرش اون شهر هستن.... و شرایط اینو دارن که راحت برن خونه باباش اون تایم بمونن. صرفا هم برا دیدن پدر و مادرش میرن اون شهر.

مرسی از تمام نکاتی که گفتی. 

اگه چیزی به ذهنت رسید باز هم بنویس....باورت نمیشه الان به مدت یک هفته اس فقط استرس داره به من هم زنگ میزنه از گرونی خونه و قیمت ها میگه.... من هم استرس گرفتمه😐😐

برا پول پیش خونه سال بعد،،، تورم،، چه کنیم 😐😐😐

بهش بگم زنگ نزن من هم استرس میدی ناراحت میشه.... ولی میدونم الان ذهنش درگیره و نیاز داره با یکی حرف بزنه حداقل اروم بشه..... و درد اینه حرف هاش منو استرس میده🥴🥴😑

سلام مهسا جانقربونت برمتنت سلامت 🤗♥️گفتن خوب شدن 🥺 بعد بابام یواشکی بوسیده 😡وگرنه من باشم ماسک می ...

سلام خانووووم خوبی 

الهی گلدخترت زودی خوب میشه 

دختر یکم اروم باش تو که خودت از پا میفتی با اینهمه حرص وجوش 

بچه همینه تا میاد بزرگ میشه خود ادم پیر میشه 

سخته تب کردن بچه ی کوچیک وحشتناکه الهی زیاد اذیت نکنه گل دخترت رو

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

سلام دوست عزیز ، من ۱۵ سال پیش کیش رفتم هتل آریان اون موقع هتل خوبی بود و قیمتش هم در مقایسه با یک س ...

سلام مامان سبحان جان خوبی عزیزممم  

الن داشتم با همسرم راجب وام و سرمایه گذاری صحبت می کردیم  

همسرم هی نظر می داد اله و بله....

می گفت من با پولم ماشین بگیریمم

چون چند سال دیگه دخترم قبول شه دانشگاه راحت باشه....یا اینکه مغازه لوازم آرایشی بزنه

دخترام 

وقت بیکاری برن سرگرم شن

اوووووفففففف   

منم ب شدت مخالفممم

منم خیالش راحت کردم  

گفتم خودم یه دوست خیلی  خوبی دارم که کلا کارش اینه 

مشاوره مالی  ، وامی ، خرید و فروش هستن...  

آی دلممم خنک شد چقد پز شما رو دادممم  

این دفعه می خوام با دوستم مشورت کنم و مطمئن هستم خیلی عالی جواب می گیرممم