2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1409598 بازدید | 78444 پست
عزیز من خودم وول وومن و گاهی وومن فیت میخورم چندتا چیز میز باهم دارع اگه بشه عکسش میزارم ازدیشب نمیش ...

مرسی مهربونم 

امشب می‌خوام برم بخرم ببینم چی مورد انتخابی میشه

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به من ایرانی نساخت بنظرم یه ورق بگیر اگه خوب بود دوباره بخر

درسته عزیزم همین کارو میکنم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
خدارو شکر که بچتون سلامتیش رو بدست اوردهولی خیلی مادر قوی بودی که گریه نکردی دیشب پسرم بغلم کرده بود ...

کاملا درکت میکنم 

پسر منم ده روزه بود بردنش اناق عمل فکرشو بکن لباش خشک بود نمیزاشتن نیم ساعت قبل عمل و نیم ساعت بعدش شیر بدم 

اره من گریه نمیکنم کاش بتونم گریه کنم اما میریزم تو دلم 

اتفاقا خیلی فکر میکنن چقد قوی ام مثلا موقع ختنه اش رفتم کمک دکتر اما پدرش کم مونده بود پس بیفته تا چشمش به دوتا قطره خون میفته 

الکی نیس میگن ادم گرگ بیابون بشه مادر نشه 😅تا جگر گوشه ات به ثمر بشینه خودت پیر میشی 

ماشاالله به پسرت که فکر اروم کردن شما بوده .

من پسرم رو عقیقه کردم شمام اگر میخای عقیقه کن خدا از بلا حفظشون کنه

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

امشب برم یه چند تا تقویتی و مکمل بخرم 

این روزها خیلی زود بی انرژی و خسته و عصبی میشم 

ریزش موی شدید هم دارم باید به خودم برسم

کاملا درکت میکنم پسر منم ده روزه بود بردنش اناق عمل فکرشو بکن لباش خشک بود نمیزاشتن نیم ساعت قبل عمل ...

درسته ختنه کردن ترس نداره اما خب یه دختر بیست دو سه ساله بودم بچه اولم بود دل نازک بودم مثلا اما نمیتونستم یه لحظه بیخبر از حالش باشم 

با اینکه داروی خواب اورداده بودن بازم وسطاش داشت دست پاشو تکون میداد محکم گرفته بودم دستاشو و نگا میکردم دکتره میگفت مامانا میان انقد ناز وادا و گریه میکنن موقع ختنه تو خیلی خیره سری اومدی کمکم😆

کاملا درکت میکنم پسر منم ده روزه بود بردنش اناق عمل فکرشو بکن لباش خشک بود نمیزاشتن نیم ساعت قبل عمل ...

شیر زنی برای خودت

قبلا هم سعادت هم صحبتی با شمارو داشتم 

متوجه شدم شخصیتتون شدم تا حدودی 

اره پسرم ۱۶ سالشه مردیه برا خودش خیلی شخصیت قوی داره

نمیدونم یادتونه یا نه که گفتم از تحصیل بدش میاد و رفته سراغ کار از ۱۴ سالگی

قربون ریشاش بشم داره کامل میشه الان شبیه نوجوانای بسیجیه 

هی میگم مامان بزن حس نکنم عمرم چه زود داره میگذره

امشب برم یه چند تا تقویتی و مکمل بخرم این روزها خیلی زود بی انرژی و خسته و عصبی میشم ریزش موی شدید ه ...

فارماتون میخورید؟برای انرژی بخشی عالیه 

شیر زنی برای خودتقبلا هم سعادت هم صحبتی با شمارو داشتم متوجه شدم شخصیتتون شدم تا حدودی اره پسرم ۱۶ س ...

لطف داری عزیزم 

بله یادمه 

خدا حفظش کنه الهی روزای خوب و خوشش رو ببینی 

پسر منم ذوق میکنه برا ریش و سبیلاش 

😀😀

امشب برم یه چند تا تقویتی و مکمل بخرم این روزها خیلی زود بی انرژی و خسته و عصبی میشم ریزش موی شدید ه ...

ریزش مو بیشترش از استرسه 

حال روحیت بهتر شد 

یه مدت خوب نبودی زیاد

رابطه ات با همسرت بهتر نشده؟

مرسی مهربونم امشب می‌خوام برم بخرم ببینم چی مورد انتخابی میشه

داخل گوگل بزنین ببینین عوارض و فواید کدوم رو میپسندین 

من خودم وول وومن و فارماتون اصل اگر پیدا کنم عالیه برا بدنم 

ماهی هم یبار نوربیون میزنم 

دوره های ماهانه وحشتناکی دارم اگر مکمل نخورم فلج میشم 

شهزنان عزیز یه چیزی یادم اومد بگم 

برای غذای پسرت از عصاره قلم غافل نشو 

من بسته بودم به قلم گاو و پای مرغ 

داخل سوپ و عدسی ...حتی برای غذای خورشت و برنج یه مقدار خورشت میریختم تو قابلمه کوچیک و یه تکه عصاره قلم اضافه میکردم میجوشید و مخصوص پسرم میدادم میخورد با کلسیم 

زود جوش خورد و زخم و زیلیاش سریع خوب شدن

خدارو شکر که بچتون سلامتیش رو بدست اوردهولی خیلی مادر قوی بودی که گریه نکردی دیشب پسرم بغلم کرده بود ...

آخی عزیزم از تصورش بغض کردم بلا همیشه دور باشه ازتون 

خداروشکر بخیر گذشته همون‌طور که یکی از دوستان گفتن حتما خون بریز