2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1408595 بازدید | 78368 پست
من کلا استراحت بودم 😐😄 دروغ نگم ۸ماه استراحت بودم 😐😐😐😐😐😐نمیدونم عمم چطور ۱۲تا زایید هیچیش نش ...

واقعا قدیمیا بدنشون قوی بود. من که دلم واسه خونمون تنگ شده بود گریه میکردم. بچم دو ماهش شد اومدم خونم. بابام نمیزاشت😂😂

واقعا قدیمیا بدنشون قوی بود. من که دلم واسه خونمون تنگ شده بود گریه میکردم. بچم دو ماهش شد اومدم خون ...

عزیزم 💔💔💔

دست تنهایی بچه داری سخته

خدا بهت همیشه سلامتی بده عزیزم

الآن خودت شمالی خانوادت اندیشه ؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیییی روزگار شهزنان به شدت حالم خرابه قلبم درد میکنه براش خواهر زادمه که نفسش به نفسم بنده بخدا قسم ...

دقیقا شرایط خواهرمو گفتی ولی خواهر طلاق گرفت راحت شد

یه دندون لقی که باید کنده میشد

ما هم شب و روز نگای زیبایی و عقل و شعورش میکنیم و اه میکشیم

یه بار از اخلاقش تو تاپیک گفتم و همه ندیده عاشقش شدن مثل همیشه 

اون پست بالای ۱۰۰تا لایک خورد یعنی مجازی هم محبوبیتش همینه

اللهی به حق حضرت رقیه که من جور دیگه ای بهش عقیده دارم مشکلش به زودی حل بشه

براش سر کتاب باز نکردید بفهمید مشکل از کجاست؟؟

عزیزم 💔💔💔دست تنهایی بچه داری سختهخدا بهت همیشه سلامتی بده عزیزمالآن خودت شمالی خانوادت اندیشه ؟

نه خانوادم نزدیکن.مجرد بودم کوچ کردیم🥴🥴🥴خدا به شمام سلامتی بده. 

من تنها نیستم خدارو شکر مامانم هوامو خیلی داره مثل مامان شما. به اونا باشه چمدون ببندم برم اونجا بمونم همیشه🤣🤣از مادرشوهرت ن میگی فک میکنم خودم دارم حرف میزنم. 

نه خانوادم نزدیکن.مجرد بودم کوچ کردیم🥴🥴🥴خدا به شمام سلامتی بده. من تنها نیستم خدارو شکر مامانم هو ...

قربونت عزیزم 🥰😘

خب خداروشکر نزدیکید 😍

دختر من رسماً ب مامانمم میگه مامان 😮🥲😁

دیشب میخواست صداش بزنه می‌زد بهش میگفت ماماااان اب آب 🥲😁🤗

امان از این مادر شوهرا 🤢😁

صد در هزار این هفته میاد در مسیر شمال ب تهرانه حالا از تهران بیاد اینجا معلوم نیس..

شاید نصفه شب بیاد 🤢 یا فردا ...🥴🥴🥴🥴

قربونت عزیزم 🥰😘خب خداروشکر نزدیکید 😍دختر من رسماً ب مامانمم میگه مامان 😮🥲😁دیشب میخواست صداش بز ...

حالا مادر شوهر من خداروشکر  نمیاد خونمون انگار غریبس انگار نه انگار پسر و نوه داره ولی توقع حسابی داره. منم سخت نمیگیرم. 

پسر من اسم باباشو میگه. به من میگه اجی😆😆به بابام میگه بابا😁😁

حالا مادر شوهر من خداروشکر نمیاد خونمون انگار غریبس انگار نه انگار پسر و نوه داره ولی توقع حسابی دا ...

اجی 🥲 عزیزم 🥰

چقدر خوبه شما وارد کاربری جدید شدید...پسرتم همسن دختر منه قشنگه 😍😍😍

دوست خوب من شدی رفت 😁🥲🥰😍

اجی 🥲 عزیزم 🥰چقدر خوبه شما وارد کاربری جدید شدید...پسرتم همسن دختر منه قشنگه 😍😍😍دوست خوب من شدی ...

آره منم خیلی ذوق دارم از صبح که اکانت ساختم همش اینجام پسرم میاد بوسم میکنه میگه هام😆😆منو از گوشی در میاره. خیلی خوشحالم با شما آشنا شدم عزیزم. ❤️❤️❤️❤️

آره منم خیلی ذوق دارم از صبح که اکانت ساختم همش اینجام پسرم میاد بوسم میکنه میگه هام😆😆منو از گوشی ...

😁😁

من تا گوشی دستم میگیره میگه نی نی

یعنی برو تو آلبوم واسم عکس و فیلم بیار ببینم 😁😁

قربونت عزیزم 🥰😘🥰

اگه اسم منم تگ کنی و ازاین دعا خوشگلا برام بکنی  قول شرف میدم دایم الشوخ وخنده باشم و دلتو همی ...

حسود_جهنمی#  

حسود_برزیلی#  ‍ 

حسود_نباشیم#  

این_دعا_فایده_نداره#  

🤣🤣🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
بله بله دوستان من هم میخواستم پز رختخواب ها و ظرفهام رو بدم . مگه نمیشه یک خانم معلم هم کمی پز بده م ...

سلام 

عجب بابا عجب 

شما رو وارد بازی کردن این خانمای با حال 

همیشه وقتی بحثای تجربه و نصیحت و توصیه اخلاقی و مشاوره بود می‌دیدم شما اصلا هیچ حرفی نمی‌زنیم بجز سوالای بانکی وامی 

همش میگفتم مامان سبحان جان چقدر خود دار هستن اصلا هیچ بحث متفرقه ندارن 

تا اینکه بعلع 😁😁😆😆دیدم شمارو هم کشیدن تو خط 

تازه سر خط دارین پز میدین😂😂😂ادامه لطفا

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

ای ول به ولت شیطون فروشنده ادویه بودی رو نکردی کاکو اشکانی یا جلالی ازکجا می‌خرید ادویه رو کجا میف ...

ادویه جلالی آبادان هست معرکه هست زردچوبه اش👌🏻👌🏻

اینترنتی هم میفروشه. 

گرونه ولی کیفیت عالیه. 😜😜

من اصلا حال خوبی ندارم 😭😭😭😭

میخوام هی بشینم گریه کنم 🥺🥺🥺🥺

نمیتونم خودمو جلو آیینه ببینم

خیلی وحشتناک شدم

انگار تتو قرمز خونی کردم 🥴🥴🥴

از دل آشوبه دارم میمیرم...

چرا اینطور شد آخه...

نکنه پوستم سوخته 😭😭😭 ازم قبلش ی برگه دادن پر کردم امضا کردم اکه طوری بشه چ غلطی کنم آخه 😭😭😭

نسبت ب دیروز خون آبه خیلی کم شده اما باز هست 😭

وااای نمیتونم ببرون برم با این ابروی ذاغون 🥴🥴🥴

میسوزه 😭😭

سری قبلی ک جای دیگه رفتم فشار لیزر ب قدری زیاد بود که دندونامو چقدر فشار دادم گفت سری بعدی بیشتره فشارش ‌..

همش استرس دارم اگه سوخته باشه

اگه اگه اگه وواااای حالم بده 🥴🥴🥴🥺🥺🥺

پس چرا تو اینستاگرام اینطور نشدن؟

ب زن گفتم گفت اونا قدیمین دستگاهاش 😐😐

همه جا هم گفتن ۵جلسه این گفت تهش ۳جلسه ...

استوری گذاشته بود ی خانم ۶۰ساله رو ریموو کرده بود فقط خون ابه بود می‌گفت پوستش خیلی کلفت بود قدرت دستگاه هم بالا بود دردش نیومد هیچی نگفت

پوست تو نازکه...فشار هم آوردم پایین..

وااای من استرس می‌گیرم خیلی حرف میزنم 😩😩😩😩

بگید خوب میشه 😩

بله بله دوستان من هم میخواستم پز رختخواب ها و ظرفهام رو بدم . مگه نمیشه یک خانم معلم هم کمی پز بده م ...

نمیشه که جیران فقط انگ پزو بخوره شما هم یه هشتگ بزنیم 🤣🤣🤣🤣

پزو_نباشیم#  

برو_رختخواب_هات_جمع# کن

برو_معلم_پزو#  

برو_خانه_بازی_رایگا# ن

برو_ماکسیمینالیست#  

🤣🤣🤣🤣🤣