2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410512 بازدید | 78540 پست
اااخ حرف دلمو زدی منم شرایط تو رو دارم

هیییی روزگار 

شهزنان به شدت حالم خرابه قلبم درد میکنه براش خواهر زادمه که نفسش به نفسم بنده 

بخدا قسم به قدری این دختر خوبه پاکه گله که من هرچی بگم کم گفتم از زیبایی نگم برات از خانومی نجابت 

خانواده درست حسابی 

تحصیلات 

ادب 

ولی حیف که گیر یه آدمی افتاده که هییییچ ربطی به ما و خانواده ما نداره سالهاست داره تحمل میکنه بخاطر بچش فقط و فقط 

روز و شب ندارم من از فکرکردن بهش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه یه دفعه اومدی بالامن از شمالیا نشنیدم البتهکاربر قدیمی هستی؟

خاموش بودم به قولی زیر آبی ولی بیشتر از دوسال هست میخونمتون. 😍از اولین تاپیک دورهمی بودم. دیگه ببین چقد اطلاعات دارم😆😆

قربونت مسی جون نظر لطفته.نمی‌دونم دقیق منظورت از بی ریایی چیه،اما واقعی هم همینم چیزی به دل نمی‌گیرم ...

هر کدوممون از پست یکی دیگه یه حسی میکنیم

غلط یا درست 

نزدیکترین کلمه به حسم بی ریایی بود

قابل بیان نیست😁

عزیز دلی😘😘😘

خاموش بودم به قولی زیر آبی ولی بیشتر از دوسال هست میخونمتون. 😍از اولین تاپیک دورهمی بودم. دیگه ببین ...

اخه چطور تحمل کردی دوسال خاموش بمونی مخصوصا تواون مباحث قناری ومشت زنی کلی المپیک برگزار شد نبودی چرا خواهر.

حالا هم دیر نشده یه بیو میو بده بیشتر روشن شیم

اخه چطور تحمل کردی دوسال خاموش بمونی مخصوصا تواون مباحث قناری ومشت زنی کلی المپیک برگزار شد نبودی چر ...

گفتم که بعد اینکه ترکید اکانتم نتونستم باهیچ خطی عضو شم امروزم شانسی زدم عضو شدم. اسمم مشخصه. 33 سالمه متاهل یه پسر 18 ماهه دارم. ارشد دارم. 😊😊آلام مامان علیرضا بود کلی سوال میپرسید😆😆

گفتم که بعد اینکه ترکید اکانتم نتونستم باهیچ خطی عضو شم امروزم شانسی زدم عضو شدم. اسمم مشخصه. 33 سال ...

خوشبختم عزیزم ، مهسا خانم گلی، خدا بچتوهم حفظ کنه. 

ارشدچی داری؟ شاغلی؟ شمالی وساکن تهرانی؟

خوشبختم عزیزم ، مهسا خانم گلی، خدا بچتوهم حفظ کنه. ارشدچی داری؟ شاغلی؟ شمالی وساکن تهرانی؟

مترجمی انگلیسی. مازنی و ساکن مازندران. قبلا تهران زندگی می‌کردیم.. ممنون خدا جوجه جغدای شمارم حفظ کنه. 🤪🤪ناراحت نشی گلم دست گلات منظورمه

مترجمی انگلیسی. مازنی و ساکن مازندران. قبلا تهران زندگی می‌کردیم.. ممنون خدا جوجه جغدای شمارم حفظ کن ...

اوه مای گاد ، رشته مورد علاقه.

خوشبختم فدایی داری جونم.

ممنونم عزیزم نه بابا راحت باش،والا دارن تبدیل میشن به جوجه اژدهای آتشین