2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411169 بازدید | 78582 پست
الله ایسلمچ ❤️انشالله انتی هم اتشوفین خیر اکثر عله هل گلب الطیباول ذبیلچ احچایه یمهن گلیلهن تشترن ز ...

ای فکره حلوه حبیبتی ،انشالله استبدی بحبایبی واخواتی والله کریم کل شی المقسوم یصیر.

ولله اطیب منچ ماکو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ها ولک خربزه عسلی اومدیم تو مرز ،اینجا دبی هست ماذا فاذا، کن یو سپیک انگلیس؟😀😂تو که تحویل نمی‌گیری ...

بابا من سرم اشه تهم ماشه،😁

من که سایز می می هات تو دستم ندارم،گفتم فقط حضوری،حالا هم قدمت سر چشم بیا یه سایز ازت بگیرم تحویل بدم

بابا من سرم اشه تهم ماشه،😁من که سایز می می هات تو دستم ندارم،گفتم فقط حضوری،حالا هم قدمت سر چشم بیا ...

🤣🤣🤣اون پستت ریپ نشد 

خواستم بگم جنوبیا همینجوری گرمن فلفلم به خوردشون بدیم چه شوددد

لعنتی گفتیم دونفریم همشهری به زبون هم بحرفیم شد رمزی  

هرادویه ای رو بهر یک شهری ساختن هرچی گرمیه بدین ما.

شما که نخورده مااشالله بهتون . تازه نماد روکار و نشان عشق هم میفروشین ،کسب وکارت هم خاصه

بابا من سرم اشه تهم ماشه،😁من که سایز می می هات تو دستم ندارم،گفتم فقط حضوری،حالا هم قدمت سر چشم بیا ...

فدای ته ماش ماشیت بشم.

مگه آب انار میگیری که باید حتما دست بگیری یا تولید عسل داری  

سایز ۸۰تا ۸۵ بفرس خیالت راحت اندازه اس دقیق  

یه ست مشکی پلنگی زنجیر دار بفرس برام   

🤣🤣🤣اون پستت ریپ نشد خواستم بگم جنوبیا همینجوری گرمن فلفلم به خوردشون بدیم چه شوددد

ها والا،🤐حالا بیاید پیشنهاد کاری بدم

فلفلارو بفروشید به همشهریاتون بعد از منم ست بخرید اشانتیون بدین بهشون،،،،پول اشانتیون بکشید رو ادویه ها،،،اووووف ببین چقد جذب مشتری میکنیدااا

🤣🤣🤣اون پستت ریپ نشد خواستم بگم جنوبیا همینجوری گرمن فلفلم به خوردشون بدیم چه شوددد

ولی شهی جون فلفل طبعش سرده.

به ما زعفرون وعسل وزنجببل وفلفل سیاه ودارچین بدین با هل .تا موتورمون همیشه سالم و روشن بمونه   

فدای ته ماش ماشیت بشم.مگه آب انار میگیری که باید حتما دست بگیری یا تولید عسل داری سایز ۸۰تا ۸۵ بفرس ...

اخه پفیوس زنجیر دار دیگه خیلی هات میشه کار میدی دست خودتاا،🤣🤣 اصلا گفتی85و کردی کبابم جون خودم تو رو فقط باید خودم نصب رایگان کنم،😎

ها والا،🤐حالا بیاید پیشنهاد کاری بدمفلفلارو بفروشید به همشهریاتون بعد از منم ست بخرید اشانتیون بدین ...

اینم فکر خوبیه 

ولی به نظرم با فروش ادویه یه سری  قرص و وسایل مخصوص +۱۸ هم بیاریم 

خیلی بازارش خوبه🤣🤣

ها والا،🤐حالا بیاید پیشنهاد کاری بدمفلفلارو بفروشید به همشهریاتون بعد از منم ست بخرید اشانتیون بدین ...

بنظرم به مشتریات فلفل بفروشیم بخورن، خودبخود دوجین دوجین خودشون ثبت سفارش میزنن    

اینم فکر خوبیه ولی به نظرم با فروش ادویه یه سری قرص و وسایل مخصوص +۱۸ هم بیاریم خیلی بازارش خوبه🤣� ...

افرین خوشم اومد تو شم کاسبی خوبی داری،👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

قرص خواب اورم خوبه در کنارش بیاریم واسه بچه هاشون،،،منم ست زنجیر دار میارم از زنجیرش جای وسیله+۱۸استفاده کنن

اخه پفیوس زنجیر دار دیگه خیلی هات میشه کار میدی دست خودتاا،🤣🤣 اصلا گفتی85و کردی کبابم جون خودم تو ...

قربونت کار با زنجیر بلد نیستی دیگه ،قلق داره خواهرم برو کنار خودت زخم وزیلی نشی  

نه بابا نصاب خوبی نیستی میزنی تابه تاشون می‌کنی