2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411617 بازدید | 78604 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اگه لطف کنی اسم شهرک یا منطقه رو ،برا سرمایه گذاری می‌خوام پولم همین حدوده

عزیزم نمیدونم دقیقا چقد داری اما اطراف شهریار بخای بخری اول ببین پولت میرسه به این مناطق،اول کهنز شهرک خوبیه ،،وایین خیلی داره پیشرفت میکنه و خیلی خوبه،،،رامین اصلا نخر روستای رامین ،بوکه،فرارت،اینا فقط واسه باغ و ویلا خوبه ،،الان اصلا واسه زندگی خوب نیست،،،باز فردوسیه هم خوبه،هم بزرگ هم خونه هاش از نظر قیمت خوب پیشرفت میکنن،،،شاهد شهر و صبا شهرم به درد نمیخورن،،،،امیریه هم مثل فردوسیه خوبن،چون بالاخره بزرگترن،درمانگاه،بانک،همه چیز دارن،،،اندیشه هم آپارتمان با وام مسکن خوب میده ،،

الله یطیچ السلامه وتشوفین خیر دنیا و آخره.بعد مده احاول انشالله .

الله ایسلمچ ❤️انشالله انتی هم اتشوفین خیر اکثر  عله هل گلب الطیب

اول ذبیلچ احچایه یمهن 

گلیلهن تشترن زعفران و هیچ اشیا 

الا شفتیهن یردن اشتری مقدار قلیل 

اشوی اشوی المشتریات ایکثرن

وسایل قنادی هم عنده 

وانیل 

پکینگ پودر 

پودر کاکائو ترک وو

شان رمضان بیعی

ها گلابی جان خوب دارید تجارت یاد میگیرید عربی بده بستون میکنید،😎

ها ولک خربزه عسلی اومدیم تو مرز ،اینجا دبی هست ماذا فاذا، 

کن یو سپیک انگلیس؟😀😂

تو که تحویل نمی‌گیری همش یه پات ترکیه یه پات تایلنده یه ست لباس زیر ندادی بهمون ،هی جمع کن آخرش که چی   

چطوری تبسم جان چه عجب این ورا عطاری هم زدیم تو سایت دیر اومدی تموم شد

جووون بابا،،بله دیدم رمزی دارید بهم یاد میدین،😎از این ادویه های نایاب میخورید اینقد فعالین دیگه،👙👙👙