2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1409640 بازدید | 78451 پست
ای خداااااا🤗😘😘باز منو شرمنده کردی 🥲🥲🥲😊😊😍😍😍😍ان شاالله همیشه حال دلت خوب باشه 😍😊من اینجا ...

من تو شوخیهاتون (لااقل دیروز وامروز😊)بی ادبی ندیدم.من یکم حساسم واهل فحش وبددهنی...نیستم و تو حرف زدن هم نمی پسندم کسی اینجوری باشه

خدایی بچه های اینجا خوب ومحترم هستند.اگر جایی حرفی زدی حتما من نخوندم که نمیدونم.عزیزی🥰 

خدایا بی نهایت شکرت

سلام دوستان ی روشی بدید بهم که چرجی تزریق کنم ب صورتم اما شوهرم نفهمه چیکار کنم میشه درچند مرحله تزریق کنم چیکار کنم نفهمه 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اسم منم تگ کنی و ازاین دعا خوشگلا برام بکنی قول شرف میدم دایم الشوخ وخنده باشم و دلتو همیشه شاد ...

عزیزم🥰

از خدا میخوام بخاطر دل مهربونت که دوست داری خوشرو وخنده رو باشی،جوری از خزانه ی غیبش برات نعمتهای مادی ومعنوی بفرسته که دیگه ندونی چطوری ازش تشکر کنی.حال خوب نصیب دلت رفیق😍

خدایا بی نهایت شکرت
ای ول به ولت شیطون فروشنده ادویه بودی رو نکردی کاکو اشکانی یا جلالی ازکجا می‌خرید ادویه رو کجا میف ...

نه بابا اینا گرون میدن تازه ادویه قاطیشون خوبه 

من بیشتر هل و زرشک و زعفرون و فلفل سیاه و زرد چوبه خالص و... اوردم برا فروش اونم از مشهد 

با یه بازرگان ادویه و زعفران اشنا شدم تو برنامه دیوار مشهد 

چند ساله که به اون سفارش میدم

خدایی ارزون و تازه است

راستی تو چرا هر وقت من نیستم میای 

سلام بر خذر نبی مثلش شدی یهو میای یهو میری 

نه بابا اینا گرون میدن تازه ادویه قاطیشون خوبه من بیشتر هل و زرشک و زعفرون و فلفل سیاه و زرد چوبه خا ...

چقدر عالی ، آقا دست منم بذار تو دست اون بازرگان  

چقدر سفارش می‌دادی ؟ گونی گونی ،کیلویی،گرمی؟

فدات شم جزو اصحاب کهفم نبودم بعضی وقتا وقت میکنم یا بی‌خواب میشم یا نت دارم میام.

شما چه می‌کنی خوبی خوشی .

یه عکس چشم ابرو نمی‌دی ببینمت 

چقدر عالی ، آقا دست منم بذار تو دست اون بازرگان چقدر سفارش می‌دادی ؟ گونی گونی ،کیلویی،گرمی؟فدات شم ...

نه در حد یک کیلو هل مثلا که میشه ۱۰ بسته ۱۰۰گرمی 

یا ۵۰ گرمی

یا مثلا ۱۰ مثقال زعفران

یا دو کیلو زرشک 

اینارو بسته کوچیک کنی زود میبرن