2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410575 بازدید | 78542 پست
چشم عزیزمکاربرایی که نی نی ندارو میشناسی بگو اونا رو هم یاد کنم

انشاءالله به سلامتی زایمان کنین 

@abi_aseman    

@شکلاتییییییییییی2    

@درانتظارعشق    

اگه اشتباه تگ نکرده باشم واسه اینا حتما دعا کن عزیزم

سلام استاتر

عزیزم تایپکاتون قفله

اینجا پیام گذاشتم.

میشه راهنماییم کنی.

من ۳۰۰ پول نقد دارم که کل حقوقم قسط شده و جا ندارم وام بگیرم دیگه.

میخواستم کوییک و ساینا یا تیبا دو بخرم که از ۳۵۰ بیشترن و نمیتونم بخرم

یه پراید خریدم  از آشنا و زود معامله رو  فسخ کردم چون گول خوردم و ۵ میلیون ضرر کردم بهم پس نداد.

بنظرت با این پول چیکار کنم که ارزشش کم نشه

طلا بخرم  تا عید بالا میره 

که بعد بفروشم ماشین بگیرم؟

بخودم میگم پراید بخر 

بعد میگم سه سال باید قسط یه پراید رو بدی اخه.

حقوقم تا سه سال باید بره قسط .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه ها خوبین؟ سر صبحی سوال دارم نمیدونم کسی هست یا نه.یه وسیله ای رو گذاشتم دیوار برای فروش، مش ...

مرسی عزیزم 💗💗

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من یوقتایی افسردگی بدجور سراغم میاد مثل الانیاد بچگیم میفتم که چقدررر کتک خوردمبابام تو زیرزمین گرم ...

نمیتونم درکت کنم واقعا سخته 

ولی اون روزای سخت گذشته،تموم شده ،دیگه بر نمیگردن

شما خانوم مستقل و خودساخته این 

میدونی خیلی از خانوما آرزو دارن موقعیت الان شما رو داشتن 

خانما پیاماتونو میخونم دونه دونه جواب نمیدم دیگه😘😘

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام بچه ها خوبین؟ سر صبحی سوال دارم نمیدونم کسی هست یا نه.یه وسیله ای رو گذاشتم دیوار برای فروش، مش ...

سلام عزیز دلم خوبی ❤️

سوالات رو اونور دیدم ...جلدی اومدم اینور 😘

والا من تجربه ی اینکارو ندارم 

از دوستمون گلی کمک بگیر ایشون میگن فروختند وسیله هامون رو 

خانما پیاماتونو میخونم دونه دونه جواب نمیدم دیگه😘😘

به سلامتی انشالله زایمان کنی عزیز دلم ❤️ 

از ته قلبت برای دختر آبی آسمانی 

همون که پیش مادر شوهرش زندگی می‌کنه 

برای اون دعا کن ❤️

و هم برای دوستمون شکلاتی جان ...همون که دیروز پیام داده بود همسرش نونوایی باز کرده 

و هم برای innnmکمتر پست میذاره 

برای اینا از ته قلبت فرزندی سالم و صالح بخواه عزیزم ❤️ 

@abi_asemani    

@شکلاتتتتتتتتتتی2

به سلامتی انشالله زایمان کنی عزیز دلم ❤️ از ته قلبت برای دختر آبی آسمانی همون که پیش مادر شوهرش زندگ ...

چشم عزیزم اسماشونو نوشتم تو کاغذ و اسم همه کسایی که التماس دعا داشتن

قربونت برم من عزیزم 😘 ❤️ مراقب خودت باش در پناه حق تعالی باشین

😘😘😘😘

سلام عزیز دلم خوبی ❤️سوالات رو اونور دیدم ...جلدی اومدم اینور 😘والا من تجربه ی اینکارو ندارم از دوس ...

سلام عشقم چطوری؟ خدا خیرت بده که انقدر احساس مسئولیت داری.

مرسی عزیزدلم، منم اولین بارم بود چیزی گذاشتم برا فروش که خریدار میگه تیپاکسش کنم، امیدوارم مشکلی پیش نیاد