2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410487 بازدید | 78537 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخ آخامان از بی وجدانی...امان از دل سنگی...یکی نیست بگه سنی ازت گذشته...خیلی ضایعس این کارا...حالا د ...

دیگه خسته شدم از دستش.هر دفعه میاد یه چیزی درست میکنه بعد زنگ میزنه به شوهرم و ده تا بچه دیگش میگه که من گریه کردم .همش هم چیزای ساخته ذهن مسموم خودش.

انگار گداها همیشه هم هرچی تو خونه باشه میخواد جمع کنه ببره .کش شلوار بهم بده.  کیف بهم بده ، تسبیح بهم بده

حیف من که به حرف برادرم گوش نکردم وقتی گفت این پسر، مادرش بی فرهنگه...

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
سلام صبح بخیر...کله پاچه نذری دیده بودید 😎😎😄

تو کربلا

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

@ممول5   عزیزم اونجا نمیشد جوابتو بدم چون غیر مرتبط بود ، فک پایینم عقبه و چونه ام کوچیک، احتمالأ جراحی دو فک و چانه داشته باشم ، حدود یه سال و نیم هست که ارتودنسی کردم واسه آمادگی جراحی

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
سسلام عزیزم خوبی حلال زاده، امشب روضه علی اصغربود، یادت کردم ودعا کردم واست اتفاقا،انشالله حاجت رواب ...

الهیییییی قربون دل مهربونت بشمممممم من 

هرچی ازاون بالایی خواستی بحق علی اصغر بهش برسی

دلبر من حاجتموگرفتم😭😭😭😭😭😭😭دعام کن بخیربگذره برامون

الهی ربی ومن لی غیرک💖
دیگه خسته شدم از دستش.هر دفعه میاد یه چیزی درست میکنه بعد زنگ میزنه به شوهرم و ده تا بچه دیگش میگه ک ...

کش شلوار 😐😐😄😄😄😄

با خرازی اشتباه گرفته 😄

ای بابا ...

خودتو ناراحت نکن.. حداقل شوهرت خوبه این جای شکر داره..

اگه خدایی نکرده بد بود ببشتر اذیت میشدی

سلام تبسم جانگشتم گشتم تا چیزی ازت پیدا کنم ریپ بزنم 🤗 هرچی تگت کردم آبی ک هیچ قرمزم نشد 😄بیا یکم ...

سلام همشهری خودم ،😁👙😘

فدات شم نبودم الآنم اومدم فقط تونستم مدیریت وبخونم ،،،این مدت کلی کار داشتم اصلا یه وضعی ،،،من یا صفر مطلق بیکارم یا صد کار دارم ،،،خدایی این مردم چیکار میکنن آهسته و پیوسته پیش میرن؟؟؟

سلام همشهری خودم ،😁👙😘فدات شم نبودم الآنم اومدم فقط تونستم مدیریت وبخونم ،،،این مدت کلی کار داشتم ...

سلتم ب روی ماهت قشنگم 😍🥰😘♥️

تنت سلامت 😘

مارو از خودت محروم نکن سلطان 😁

آهسته و پیوسته قشنگ بود 👍😄😄

خوبی؟ خوشی 🥰♥️

هیچ چیز مخفی ام‌ازتون نداشته باشه، حساب کتاب خرج خونه ام باشما باشه، کلا اعتماد داشته باشه، حس میکنم ...

چقدر جمع کردی    اگه فضولی حساب نمیکنی بگو.

من که هیچوقت نتونستم مخفی چیزی داشته باشم  

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی