2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411101 بازدید | 78579 پست
فدات شم فقط باید جمع کنی دیگه با شصت هفتاد گرم طلا هم که نمیشه چون میگی وام ندارن باید فعلا زوم کنی ...

چشم ممنونم که وقت گذاشتی برام نوشتی خواهری😘😘

الهی ربی ومن لی غیرک💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون زرنگ تر بود گویا 😄😄

🤣🤣واقعا 

تازه برد پارچه فروشی اولش فقط نگا کنم بعد قیمت بپرسم بعد رسید به خرید که گوش به دستوراتش ندادم و فرار کردم

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

سلام خانما .اینجا بگم بلکه یه حرفی بزنید بهم حرصم کمتر بشه گفتم که سه روز مادرشوهر اومد خونمون .به خ ...

معذرت میخوام میپرسم 

120هزارتومن؟

عزیز جریان این یه حس بیا چیه؟ایشون حسس ششم و هفتم هستن؟

این دلبرما ازقدیما باحس ششم میومدتاپیک تاجایی که یادمه درستم میگفت خیلی هم اعتقادش قویه

همشهری من جواب منم نداده😁

الهی ربی ومن لی غیرک💖
این دلبرما ازقدیما باحس ششم میومدتاپیک تاجایی که یادمه درستم میگفت خیلی هم اعتقادش قویههمشهری من جوا ...

جدی چه جالب 

اهل پارتی بازی نیستن گویا😆

چراجواب منوندادی 😢

سسلام عزیزم خوبی حلال زاده، امشب روضه علی اصغربود، یادت کردم ودعا کردم واست اتفاقا،انشالله حاجت روابشی،   حتما پیامی ندیدم یا یادم رفته آخه یمدته نیومدم سایت  

واسه جیران و کاربر زمستون وشکلاتی هم دعا کردم شمام مارو فراموش نکنید سر نذری ها و مراسمات  

پند امروز:"وقتی گاو وارد قصر میشه، گاو شاه نمیشه؛ قصر طویله میشه!"خلاصه که همرو تو زندگیتون راه ندید ...

این پندت گویا جمله اینستایی بوده 🤣🤣🤣🤣

چپن دیروز منم اینو دیدم 😄😄😄

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)