2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407346 بازدید | 78277 پست
عزیزم باید بشینیممم قشنگ فکر کنیم چطوری از سرشون بره خوب قشنگ قدر دلتو می دونم می فهمت خواهرمم امس ...

راستشو بخوایید من حوصله غر زدن برکت سر بچه ام ندارم وگرن به من بود که ولش میکردم.. ولی چون اخلاق داره به کل خوبه چیزی نمیگم😂😂🥴ولی گهگاهی رفتار زشتشو به روش میارم تا به خودش بیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام 

اقا من مادرشوهرم عمل لازم شده خیلی براش ناراحتم بنده خدا خیلی زن خوبیه عمل دیسک گردن 

و خب بعد عمل مسلما میاد خونه ما 

چون خونه خودشون تو روستاس اذیت میشه 

ولی اگر بیاد دختراش هر روز میان اینجا پلاس میشن 

با اینکه من زایمان کردم کسی کنارم نبود مادرشوهرمم یه روز موند رفت ولی حالا من بخوام هم پرستاری بکنم هم‌مهمون داری از یه تعدادی اذم نمک نشناس و نفرت انگیز نمیدونم چجوری باید تحمل کنم 

وای از الان دارم به طلاق فکر میکنم 

کمکم کنین 

واقعا تحمل خانواده شوهرمو کنارم ندارم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام اقا من مادرشوهرم عمل لازم شده خیلی براش ناراحتم بنده خدا خیلی زن خوبیه عمل دیسک گردن و خب بعد ع ...

سلام عزیزم خدا صبر جمیل عنایت کنه والا😅

مریض داری هیچی ولی مهمانداری از آدم‌های که دوس نداری و ازشون بدی دیوی خیلی سخته 

شما فقط به این نیت که محض رضای خدا و مادرشوهرتون اینکارو میکنید تحملت رو زیاد کن عزیزدلم 

یه مدت بیخیال و ریلکس باش خیلی هم تحویلشون نگیر 

ولی به جاش به مادرشوهر حسابی برس 

انشالله اجرت باتمام حسین 

منم یه مدت به دلایلی مادرشوهر و پدرشوهر مریضم اومدن پیشمون که قدمشون روی چشمم ولی جاریم با بچه هاش که شوهرش کارش اقماری بود هم باهاشون مونده بود واقعا نمیدونستم اینو دیگه کجای دلم بزارم 

و همینطور صبح تا شب دخترا و دامادا پسرا و عروسها میومدن و میرفتن 

شوهرم هم باز کارش اقماری بود من می موندم و اونا 

نه میشد جایی برم نه میشد اعتراضی بکنم بالاخره یه مدتی بود و قرار نبود همیشگی باشه 

الان خیلی خداروشکر میکنم که تحمل کردم و ترشرویی نکردم چون واقعا اگه کوچکترین بی احترامی میشد دیگه فراموش نمیشد 

ولی خداییش جاری با بچه هاش وحشتناک روی اعصابم بودن خونش طبقه بالای مادرشوهرم اینا بود اونا که اومدن اینم پاشد اومد و موند خونمون که موووووند 

میگفت من تنها میترسم تو خونم باشم 😬😬😬

خب لامصب برو خونه بابات🥴🥴🥴

جالب اینجاست که من میرفتم سرکار بهم میگفت از شب قبلش برامون نهار درست کن برو 

اینجا دیگه جوش آوردم وحشتناک بهش گفتم نوکر بابام غلام سیاه خودتون یه چیزی درست کنید بخورید🤪🤪🤪😝

سلام عزیزم خدا صبر جمیل عنایت کنه والا😅مریض داری هیچی ولی مهمانداری از آدم‌های که دوس نداری و ازشون ...

حالا خانواده شوهر منم خیییلی پرجمعیت واااای همشون میومدن بچه هم که دیگه نگم قشنگ جمعا حدود ۱۴الی۱۵تا فقط بچه میشدن گاهی وقتا 

همه هم پررووووو 

این وسط جاری طبقه بالایی هم که خدای سواستفاده ست همش نهار و شام تلپ بود پایین 

ولی من با تمام قدرت تحمل کردم 😁

سلام اقا من مادرشوهرم عمل لازم شده خیلی براش ناراحتم بنده خدا خیلی زن خوبیه عمل دیسک گردن و خب بعد ع ...

فقط میگم خداخودش کمکت کنه

اگربرات مقدوره درراه خدا ومعامله بااون به مادرشوهرت برس

به شوهرت بگو اگرخواهراش زیاداومدن ورفتن بگه نیایین زیادتابتونیم به مادررسیدگی کنیم

خودت اصلا دخالا نکن حرفی نزن بعدا داستان نشه

من همچین شرایطی داشتم خییلی سخته خییلی

الهی ربی ومن لی غیرک💖

مادر شوهر من هر هفته یعنی مدیونی اگه ی هفته نیاد 😐😄

هر هفته میاد ی روز هست میره

گاهی دست پر میاد خیلی کم پیش میاد دست پر بیاد ..

با اینکه ن زبون تیزی داره نه دخالتی هست بد تو مخمه...

چون یهو میاد..یهو بی خبر

شاید من حوصله خودمم نداشته باشم

شاید مهمون داشته باشم

شاید خونم چیزی نباشه

شاید مهمونی باشم و بدوبدو اومدم خونه خودم ک بارها شده...

خیلی سروصدا می‌کنه ..خوابیم عین جن بالاسز ادم وایمیسته نگاه میکنه 😐😐😐 بلند بلند تلفنی حرف میزنه...

اسم خونمون گذاشتم هتل عاطفه 😐😐😄😄

پستتو خوندم تپش قلب گرفتم

از صمیم قلبم واست صبر ارزو میکنم...خدا پشت پناهت باشه عزیزم ♥️ خدا هزاران برابر صبرتو زیاد کنه

قربون شما برم من 🤗😘منم محرم ی مانتو مشکی از خواهرم گرفتم می‌پوشم تا این حد اصلا مشکی ندارم 😄

وای چرا ۹۹ درصد لباسام مشکی

اینقد علاقه دارمممم طبیعی آیا؟؟

بعد لباس رنگی می خرم اینقد نمی پوشم 

سر سال نشده می بخشم

خانما شوهرم کارش آزاده 

حتما باید کارگر ور دستش باشه

یه مدت خودش مریض شد و یه موت کار کساد بود الان هم کارگرش رفته و جواب تلفن نمیده

بیش از یک ماهه کار نکرده 

بیکار و بیعار نسشته خونه به فکر هیچی نیست

دارم دق میکنم  

هیچکس نیست باهاش درد دل کنم

دلم داره میترکه

نگران آینده خودم و بچه هامم با این مرد بی مسولیت.

چیکار کنم؟ 

خانما من سر کلید خونه فوق العاده شلختم...

همش گم میکنم چ درد بی درمونیه 🥴🥴🥴🥴😄😄

همشششش یا خونه مامانمه یا خونه خودم گم میکنم

خب بی صاحب بزار جا کلیدی می‌میری ؟ حتما می‌میری دیگه🥴🥴😄😄

الآن ۴روز گم کردم 

خونه مامانم کلی گشتم نبود 

خونه خودمم گشتم نبود

ب همسز گفتم کلید بزن گفت پیدا کن ادب بشی هزار بار گم کردی

ب طلاق فکر میکنم 😐😄😄😄😄

وای چرا ۹۹ درصد لباسام مشکیاینقد علاقه دارمممم طبیعی آیا؟؟بعد لباس رنگی می خرم اینقد نمی پوشم سر سال ...

خواهر منم مثل شماست

عاشق مشکی

خیلی کم رنگی داره...باز مشکی می‌پوشه 😐😄

۱۱سال ازم کوچیکتره من دق میکنم انقدر مشکی مبپوشه 🥴

خانما شوهرم کارش آزاده حتما باید کارگر ور دستش باشهیه مدت خودش مریض شد و یه موت کار کساد بود الان هم ...

امکانش نیس کارگز جدید بگیره؟؟؟

پس انداز دارید ک سرکار نمیره؟

یا پشتوانه دارید ک خیالش راحته؟

امکانش نیس کارگز جدید بگیره؟؟؟پس انداز دارید ک سرکار نمیره؟یا پشتوانه دارید ک خیالش راحته؟

شهر کوچک هستم و کارش سخته

افراد کمی سمت این کار میرن

این کارگر هم بهد از کلی پرس و جو پیدا کرده بود

پس انداز نداره

تا ته کارتش رو هم خرج کردم

کلا بی مسولیته

دلم از این میگیره که هیچکس رو ندارم باهاش درددل کنم

بخاطر بچه هام سر پام 

مادر شوهر من هر هفته یعنی مدیونی اگه ی هفته نیاد 😐😄هر هفته میاد ی روز هست میرهگاهی دست پر میاد خیل ...

منم دقیقاااا همینجوریه 

بعد من یه ادم درونگراییم که حتی منتظرم شوهرم بره سرکار تا بتونم به خونه برسی بتونم استراحت کنم 

یکی کنارم باشه خیلی اذیتم 

حالا چه برسه خواهرشوهرام بیان 

وای با اونا خبلیییی مشکل دارم خدایاااا

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام عزیزم خدا صبر جمیل عنایت کنه والا😅مریض داری هیچی ولی مهمانداری از آدم‌های که دوس نداری و ازشون ...

واییییی تصورشم وحشتناکه 

چه پر رو 

متنفرم از ادمای بی عزت نفس که میرن یجایی تلپ میشن 

منم برای رضای خدا اینکارو میکنم ولی مطمئنا تهش به دعوا با شوهرم ختم میشه 

من اصلا نمیتونم مهمونداری خوبی کنم یعنی خوب پذیرایی میکنما ولی از گلوی شوهرم درمیارم همیشه 

من بابام که فوت شده بود دوماه نشده بود همین خواهرشوهرام به بابام فحش داده بودن سر ارثیه 

قضیه مال پارساله 

من اینقدر کینه دارم از اون قضیه که حتی نمیتونم تو چشاشون نگاه کنم 

زایمان کردم نه مادری نه خواهری نه دوستی نه حتی هزارتومن پول 

خداشاهده هزاااارتومن 

تموم حسابای شوهرم مسدود بود 

۵ تا خواهرشوهر دارم 

وای خدا رحمم کنه خدا کنه اصلا نیاد اینجا برای بعد عملش