2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1408586 بازدید | 78368 پست
اینکه به دلایل شخصی یا مشکلات یا هر چی تاپیک رو موقتا قفل کردن کاملا قابل درک هست و اتفاق خاصی نیفتا ...

منم نظرم همینه 

چند ساله این تاپیک برقراره و اصلا هم آخر هفته ها قفل نبوده 

بعد از نظر سنجی هم قرار بر قفل نبودن بود 

به نظرم باید اقلیت به رای اکثریت احترام میگذاشتن و اعتراض نمی‌کردن که مجدد تاپیک جمعه ها بسته بشه 

من که دو روزه شونصد بار اومدم و دیدم قفله

رویا جون هفته ی بعد به تلافی این دو روز دیگه قفل نکنین و اگه مقدوره کلا برگردین به روال این چندساله و  دیگه قفل نشه

ممنون بابت نگه داشتن تاپیک پربار 🙏🙏🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خیلی خوشحالمم و این شادی و شاد بودن رو بهتون تبریک می گم گلممم خدا رو شکر ک مسیر زیبای زندگی ...

ای واییییییییییی... چقد شوهر منه🤒🥴😵‍💫همش غر ندارم ندارم راه میندازه.. خصوصا همین قسمت خرید ک میریم همش غر میزنه که اینقد شد وای چقد گرونه اینقد حساب کتاب میکنه که من خانمم اینقد حساب و کتاب بلد نیستم وحالم بهم میخوره از حساب کتاباش😐🤦‍♀️البته دقیقا مثل شما چون شاغلم دوس داره که کارتم دستش باشه صدبارم به گوشم زده ولی زهی خیال باطل💃😂😂چیزی واسم نمیخره کارتم بدم دستش.. بیا بشین👍😬البته بلانسبت جمع.. 

سلام روزتون بخیر 😍🤗آقا دیروز گفتم اول ماه محرمکنسل 😄امروزه اول ماه 😁صدقه یادتون نره 😉🤗

سلام عاطی خانم😍

اتفاقا من امروز پیامتو خوندم بعد گفتم اعه یعنی من اشتباه تاریخو دیدم؟

رفتم تقویمم چک کردم، دیدم نه😆

حالا کسی به حرفت گوش داده باشه ضرر نکرده، دو بار صدقه می ندازه

خوبم هست😁 الان نسبت به ۱۴۰ نوع بلا بیمه شدین😎

ای واییییییییییی... چقد شوهر منه🤒🥴😵‍💫همش غر ندارم ندارم راه میندازه.. خصوصا همین قسمت خرید ک میر ...

عزیزم 

باید بشینیممم قشنگ فکر کنیم چطوری از سرشون بره  

خوب قشنگ قدر دلتو می دونم می فهمت خواهرمم  امسالی برامون طلا خریده 

پول لباس 

پول کراتین و پروتئین موهام

خرج خونه مرتب...

ولی 

بخدا اینقد غر می زنه ک لذت خرید و لباس نو طلا ...کوفت مون میشه 

خوبیش این بود زیاد حساب کتاب حقوقم نداشته 

من تا حالا حساب و اصل حقوقم نمی فهمید امسالی جریانی شد ک فهمیده

از اون روزی  روزگارممم رو سیاه کرده

بیا قسط بده   

گفتم بهش میدم

نهایتش یک سال ونیممم 

انشالله سر خودش و بچه هام سلامت باشه

می گذره

بعدش خودممم برنامه دارم براش از الن

می خوامم معدل حسابممم بره بالا 

ی وام 

درشت توپ بگیرمم  

سلام عاطی خانم😍اتفاقا من امروز پیامتو خوندم بعد گفتم اعه یعنی من اشتباه تاریخو دیدم؟رفتم تقویمم چک ...

سلام ب روی ماهت قشنگ خانم 😍😊😘

دوستای مثل تو سلامت باشن و بیمه امام حسین باشن خیلی قشنگه 😍😍🤗

ی روضه ی فامیلی دعوت شدیم

من کلا لباس مشکی نمی پوشم

فقط کفش اونم چند سال..قبلش اصلااا..

یدونه شال مشکی دارم محض رضای خدا ما بقی رنگی 😄😍

حالا موندم سر ی شب باید شومیز و شلوار بگیرم

عزا گرفتم 🥴😄

ی روضه ی فامیلی دعوت شدیممن کلا لباس مشکی نمی پوشمفقط کفش اونم چند سال..قبلش اصلااا..یدونه شال مشکی ...

عاطفه جون من هم همینطوری هستم و بخوام عزاداری یا ختم برم نهایت سرمه ای ، طوسی یا قهوه ای میپوشم ، از مشکی متنفرم .

البته من چادر سر میکنم ولی زیر چادر به غیر از شلوار هیچ چیزی مشکی نیست . 

عاطفه جون من هم همینطوری هستم و بخوام عزاداری یا ختم برم نهایت سرمه ای ، طوسی یا قهوه ای میپوشم ، از ...

مامان سبحان جون  یهویی ب دلم اومد بیام بگم  که من چقد شمارو دوست دارم   خیلی خانم مهربونی هستین💕

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 
عاطفه جون من هم همینطوری هستم و بخوام عزاداری یا ختم برم نهایت سرمه ای ، طوسی یا قهوه ای میپوشم ، از ...

قربون شما برم من 🤗😘

منم محرم ی مانتو مشکی از خواهرم گرفتم می‌پوشم تا این حد اصلا مشکی ندارم 😄