2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411173 بازدید | 78583 پست
سلام مامان سبحان رسیدن بخیر خسته نباشیزیارتتم قبول باشه😍❤️.راستش ۲۰۳میلیون تو ویپاد گذاشتم چندروزه ...

سلام عزیزم ، به نظرم یکی دو روزه دیگه صبر کنید ویپاد بعضی وقت ها سکه هاش دیر به روز میشه اگر درست نشد به پشتیبانی زنگ بزنید .

سلام مستقلی خانم چطوری 😊فقط اونحاش ک الهی قربونت برم منو میبری خونه مامانم 😄😄😄من اصلا بلد نیستم ...

سلام عاطفه جون

خوبم خداروشکر

تو چطوری عزیزم؟

من اراده کنم تا اونور دنیام تنها میرم😅

دخترت خیلی دلبره ها😍

خدا برای همدیگه حفظتون کنه🙏❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@ستاره_باران_پاییز سلام عزیزمستاره جون توضیح میدی چجوری وام پیش درامد ویپاد رو فعال کنم؟

سلام عزیزم همون قسمت تسهیلات بزن رو تسهیلات پیش درآمد خودش باز میشه وبا توجه به امتیازت یه مبلغی تعیین کرده من 4تومن هم ازش گرفتم بعد هم اعتبار سنجی وبعد به موجودیت اضافه میشه 

سلام عزیزم همون قسمت تسهیلات بزن رو تسهیلات پیش درآمد خودش باز میشه وبا توجه به امتیازت یه مبلغی تعی ...

منظورم این بود که داستانش چجوریه

روزی چقدر باید واریز کنم تا مثلا ۸ تومن فعال بشه؟

یه جا خوندم روز اول ۱۲۰۰

روز دوم دو برابر

اینو میخام بدونم

سلام دوستای خوبم

بچه ها من یه ایمیل ریجکتی گرفتم برای دکتری از سوئد🥲

اولش دلم انگاری خالی شد، اما یادم اومد من یه سال پیش حتی تصورشم نمی کردم تو جایگاه الانم باشم. دو تا مقاله، سابقه کار واقعی و تخصصی و خیلی چیزای دیگه

پس مجددا سرسختانه شروع کردم به اپلای برای پوزیشنای دیگه

و سه تا دکتری دیگه تو همون دانشگاه پیدا کردم و دارم براشون پروپوزال می نویسم.

یه مساله خانوادگی هم پیش اومد... هر چند بهش عادت داشتم اما تو تراپی با دکتر وارد فاز جدیدی از درمان شدم که انگاری جونم گرفته شده... بس که گریه و سوگواری کردم

دو جلسه باشگاه این هفته رو از دست دادم

اما امروز دیگه خودم رو جمع و جور کردم

تو این روزای بی حوصلگی یه پیراهن خونگی برای خودم دوختم، به توصیه دکتر که گفت یه کاری کن فقط برای خودت

نه منافع مالی داشته باشه، نه باعث رشد و ترقیت بشه

برای خود خودت

همین دیگه

دلم خواست یه کم از حال و هوای این روزام رو براتون بگم اینجا♥️

منظورم این بود که داستانش چجوریهروزی چقدر باید واریز کنم تا مثلا ۸ تومن فعال بشه؟یه جا خوندم روز اول ...

راستش من اینارو چک نمیکنم 

چندبار ازش گرفتم 

3تومن 

4تومن 

و2تومن 

میدونم به انتقال وجه امتیاز میده در همین حد 

سلام عاطفه جونخوبم خداروشکرتو چطوری عزیزم؟من اراده کنم تا اونور دنیام تنها میرم😅دخترت خیلی دلبره ها ...

خدارو شکر که خوبی 🥰♥️

منم شکر خوبم..

خیلی بلا شده فسقلی خانم 😊

قربونت برم 🥰♥️

خدا عزیزانتو برات حفظ کنه 🥰

سلام دوستای خوبمبچه ها من یه ایمیل ریجکتی گرفتم برای دکتری از سوئد🥲اولش دلم انگاری خالی شد، اما یاد ...

سلام دیفن جون

خیلی خودتو ناراحت نکن

امیدوارم یه جای بهتر بتونی اپلای بگیری که قطعا همینطوره

چه خوب به این دقت کردی که جایگاهی که هستی بیشتر از تصورته👌

قطعا کسی که تلاش میکنه مستحق جایگاه خوبه

الهی که آرامش همیشه تو زندگیت باشه😘

عکس لباستم بذار کیف کنیم خانم هنرمند👏

خیاطی خیلی هنر خوبیه

راستش من اینارو چک نمیکنم چندبار ازش گرفتم 3تومن 4تومن و2تومن میدونم به انتقال وجه امتیاز میده در هم ...

مرسی عزیزم

یه اخلاقی که دارم دنبال یه چیز با فرمول هستم

باید شسته رفته بدونم 

میخام برنامه ریزی کنم

سلام دیفن جونخیلی خودتو ناراحت نکنامیدوارم یه جای بهتر بتونی اپلای بگیری که قطعا همینطورهچه خوب به ا ...

مرسی مستقل عزیزممم

من خیلی امیدوارم و همه تلاشمو دارم می کنم

واقعا امیدوارم هممون به اون چیزی که لایقش هستیم برسیم، ما از ایران خیلی رقابت نابرابری با بقیه مردم دنیا داریم و تو موقعیتایی مثل الان من خیلی این نابرابری به چشم میاد

اما این رو بهونه نمی کنم، همه تلاشم رو می کنم👌

پیراهن رو باید ببرم یه عزیزی برام لبه هاش رو سردوز کنه، حتما حتما عکسش رو می ذارم😁

آره خیاطی عشقه😍😍

سلام دوستای خوبمبچه ها من یه ایمیل ریجکتی گرفتم برای دکتری از سوئد🥲اولش دلم انگاری خالی شد، اما یاد ...

عزیز دلم 😘♥️♥️♥️♥️

بنظرم با سن زیادی ک نداری خیلی عالی پیشرفت کردی 😎😎😉😉🏆🏆🏆( چرا نگفتم سن کمی ک داری)😄

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره 😍♥️

و امیدوارم خیلی زود از این مرحله رد بشی آرامش قلبی بگیری 😘♥️

منم بعد دو‌هفته تونستم برم بدنم کمی خشک شده خیلی کم درد دارم گفتم ک بدونی بجنبی بری 😍

چند بار پیام فرستادم تا بیاد 

یهو سایت نفت سوز .....گاز سوز چی بگم از این همه داغونی سایت ارور داد 😄

سلام عزيزم 

چقدر اون قسمت كه يكار كن فقط برا دل خودت  باشه بهم چسبيد

يه وقتاييفكر ميكنم چرا انقدر من سعى ميكنم همش در جهت يك برنامه ريزى پيش برم؟ ! 

طورى كه مثلا امروز ٤٠ دقيقه منتظر بودم دخترم كلاسش تموم بشه حس بدي داشتم !!! 

بعد با خودم گفتم بابا ملت از صبح تا غروب بيكارن حس بد ندارن چرا من يه حس سرزنش نهفته دارم كه الان دارى وقتت رو هدر ميدى؟!

بعد اين باعث ميشه حس رضايت نداشته باشيم هر موفقيتى بدست مياريم انگار منتظر بزرگترشيم و شادى و سرور خيلي كوتاهى براي قبلي داريم 

خداروشكر زود دارى به اين حس ها غلبه ميكنى👌

اميدوارم راه قشنگترى در مسير زندگيت قرار بگيره كه تلخى ايميل امروز فقط اندازه يك قهوه بدون شكر باشه ❤️🙏🏻

مرسی عزیزمیه اخلاقی که دارم دنبال یه چیز با فرمول هستمباید شسته رفته بدونم میخام برنامه ریزی کنم

عزیزم هر واریزی به حسابت امتیاز محسوب میشه، امتیازشم اینطوریه که هر صد تومن یک امتیاز تا سقف ۱۲ امتیاز روزانه، یعنی از یک میلیون دویست هر چقدر بیشتر پول بیاد به حسابت همون ۱۲ امتیاز رو برات حساب میکنه، بعد خودش جدول داره که برای چند میلیون چقدر امتیاز باید جمع کنی