2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411180 بازدید | 78583 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام، دوستان عصری طبیعت رفته بودیم، الان برگشتیم.

تنقلات و میوه و چای هم بردیم، دو سه ساعتی نشستیم و خیلی خوش گذشت، اونجا هم به یادتون بودم و براتون عکس گرفتم که شما هم لذت ببرید🥰🥰🥰🥰🥰🥰

جانم عزیزم 🥰 سلام✨

خب بیا به ما هم بگو چطوری درست کردی   

اگه هم توی نت هست بگو چی سرچ کنم و چی رو پیداا کنم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام، دوستان عصری طبیعت رفته بودیم، الان برگشتیم.  تنقلات و میوه و چای هم بردیم، دو سه ساعتی ن ...

هروقت عکس دشت های پهناور ایران رو میبینم کیف میکنم

الهی همیشه به خوشی باشین

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
یه دونه خواهرمه. عزیزه برام. ممنون از توصیه هات. الهی همه بیماران شفا پیدا کنن

عزیزدلم به حق این وقت اذان و این عید بزرگ شفای عاجل و کامل نصیب خواهر عزیزت بشه 

انشالله این دوره هم تمام میشه بسلامتی 

خب بیا به ما هم بگو چطوری درست کردی اگه هم توی نت هست بگو چی سرچ کنم و چی رو پیداا کنم

س

فکر منم سالاد شوید و مرغ رو میگی؟ 😊😍

سسینه های مرغ رو حبه قندی خورد کن بعد با آبپز کن عزیزم

سیب زمینی هارو هم حبه ای خورد کن اما یکم درشت باشن که له نشن، اونقدر هم درشت نباشه که مزه دار نشن

بزار آب جوش بیاد، نمک بزن بعد سیب رمینی ها رو بریز توش، موقعی که پخت آبکش کن

فقط حواست باشه له نشن

ههویج هارو هم نگینی خورد کن بپز

خخیارشور هم نگینی خورد کن عزیزم

پیازچه تازه، اون قسمت های سبزشو تقریبا ریز خورد کن

شوید تازه هم ریز خورد کن

برای سسش هم نصف ماست سون بزن، نصفش هم سس مایونز، باهم مخلوط کن، نمک گ فلفل سیاه بزن

همه موادو و سس رو باهم مخلوط کن بزار چند ساعت تو یخچال عزیزم

مواادشو ریز نکن چون خوش مزه نمیشن، ترجیحا درشت باشن

نوش جان 😍🥰

سلام، دوستان عصری طبیعت رفته بودیم، الان برگشتیم. تنقلات و میوه و چای هم بردیم، دو سه ساعتی نشستیم و ...

اخ آخ گریه م گرفت بخدا 

اینجا به قدری گرمه به قدری گرمه که میرم بیرون کبود میشم 

حالا تصورکن آشپزخونه من تو حیاطه گاز هم روشن  ومن درحال انجام کارهام 

یعنی از زندگی سیر میشم 

آره عزیزم عربم خیه جدی؟؟خیلی خوبه بابا اینطوری خوب میکنی ولی معمولا عرب ها خیلی شکم براشون مهمه بخصو ...

یه روز درمیون غذای باب دلشو درست میکنم اون وسطا دیگه حواسش نیست دیگه

ولی اینکه مادرشون از مجردی به غذاهای نمونی و کم گوشت عادتشون داده هم بی تاثیر نیست

خیه ایموت عله الکراعین ولکروش و سمچ شوی لو اسوی من بعدن صخر هم یاکل