2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407326 بازدید | 78277 پست
عزیزم من کم و بیش مثل گذشته شما هستم.😢 از وقتی با تاپیک آشنا شدم خیلی دارم سعی میکنم بهتر بشم. دق ...

عزیزم متاسفم که در همچین حال و احوالی به سر میبری امیدوارم هر چه زودتر شرایط روحیت به سمت مثبت تغییر کنه 

ببین برای من ورزش خوب بود اگه حالتو خوب می‌کنه برو سمتش من گاهی میرم بیرون بدون هدف وسریع راه میرم وقتی برمی‌گردم خونه حال بهتری دارم 

اما خودت برای اینکه حالت بهتربشه تمام تلاشت رو انجام بده هوای خودت رو داشته باش به زور خودتو وادار کن که سمت حال خوب بری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروهزار بار شکر بهترین من هم باید ی تکونی ب خودم بدم این روزا حال روحیم خوب نیست همسر و پسرم خیلی ...

آره از همین امروز شروع کن برای بهتر شدن حتی اگه خیلی سخت باشه اول به خاطر خودت بعد بقیه

منم میخاستم همینو بگم یکی راهنمایی میخاد چار خط مینویسه و میگه بچه ها بگید چه کنم؟ عاطفه دار ...

مستقل جان درسته عاطفه دردو دل کرده و کلا داریم صحبت میکنیم چاره و راهنمایی نخواسته 

ولی صحبت که میکنه 

عاطفه برونگراس شاید اصلا حرفاش فقط یه حس گذرا و چنددقیقه ای باشه که همین که بگه تمام شده و حسش هم خوب شده 

ما نمیدونیم ولی همه این حرفا برای بهتر شدن حال خودشه آدم وقتی از یکی خوشش نمیاد و کینه داره اذیته وخیلی چیزا یادش میره ،خوبی های طرف رو نمیبینه،جایگاه طرف رو 

ولی اگه بهش یادآوری بشه بهتر میتونه با اون طرف کنار بیاد 

بعدش هم عزیزم کی گفته باید جون بده برا مادرشوهر ما میگیم این رفت و آمد رو بپذیره 

اکه مادر خودمون عیب و ایراد داشت بعد شوهرمون بگه مادرت نیاد چه حسی بهمون دست میده ؟درجواب نمیگیم مادره هرجور باشه مادرمه هرچیییییی هم که باشه هرچیییی

نمیگیم؟؟؟؟؟

خودش هم بارها گفته آزاری نداره چندباری هم از خوبی هاش گفته 

به نظر من خوبه که این چیزا رو به هم یادآوری کنیم 

گاهی اوقات دلم به حال مردا میسوزه مردا دربعضی موارد خیییلی ساده ان باورکن 

من دلم نمیاد بدی های خانواده  تو روی مرد گفته بشه 

به مرور خودشون هم می پذیرند .محبتشون کم میشه یا همش حس بدی دارن 

با خوندن حرفات  فقط یه چیز رو با خودم مرور میکردم که اون حال و احوالی که داشتی، اینجا بودی ...

دقیقا همینه ما اینجا از هم چند خط ونوشته میبینم نظر میدیم از حال نویسنده خبر نداریم طبق همین چند خط نظر میدیم که البته طبیعیه اینجا فضای مجازیه هر چند تو این فضا راحت تر میشه حرف زد 

ممنونم ازت آره خداروشکر بهترم یعنی نخواستم که حال بدم تداوم داشته باشه هر چند اون حال بد گاهی کم و بیش خودشو نشون میده وگاهی تمام من میشه همون حال بد همون حس تلخ ولی زورمو میزنم که کمرنگ تر باشه

منم میخاستم همینو بگم یکی راهنمایی میخاد چار خط مینویسه و میگه بچه ها بگید چه کنم؟ عاطفه دار ...

اون خط آخر خیییلی بی رحمانه س 

یعنی چی من باید پذیرای مادرم باشم نه عروس 

مگه توی خونه فقط زن هست که بخاد یا نخاد 

یا مگه مادر فقط دخترش قراره پذیراش باشه 

پس پسرش چی؟؟؟؟

چون پسرش زن داره دیکه نباید پذیرای مادرش باشع برای یک مهمونی رفتن ساده 

توروخدا روشنم کن مستقل 

تو که اینقد عاطفی هستی همیشه مطمئنم منظورت چیز دیگه ای بود 

اشتباه از من گفتم اینجا 💔 چون خیلی چیزا نمیدونید میگید متعجبم از حرف همسرت.. کاش میشد همه چی گ ...

بگوووو اتفاقا هرچی دوس داری بگوووو 

ماهم نظر میدیم طبق همین دوتا خط 

اشتباه باشه بگو اشتباهه و دلیل بیار 

اینجوری میشه که کم کم شناخت پیدا می‌کنیم دیکه اینجوری میشه که دیگه دوستت هنوز حرف نزده تو میفهمی چشه چی میخاد و باهاش هم حس میشی 

چرا ناراحتی؟چرا من بگم حالا که اینو گفتی پس من دیگه هیچی نمیگم 

نه عشقم داریم صحبت میکنیم صحبت همینه 

فقط تایید نیس که 

بگو که من عاشق حرف زدن بی ریا و صادقانه اتم عزیزم😘😘😘😘

کاش منو هم اینجا تگ کنید بیایم به هم انرژی بدیم راهکار بدیم  منم امروز وزن کردم از عید تا حالا ...

فدای سرت بابا،،،من تا 86هم وزنم بالا رفته،🤣اما فقط برقص من بیشتر از دو سال هر روز ساعت 2تا3ظهر میرقصم بعد دوش میگیرم ،،،هم روحیت عوض میشه هم وزن کم میکنی،،،،من خودم با رژیم و ورزش خیلی حال نمیکنم ورزش باشگاه منظورم ولی دوچرخه سواری شنا رقص اینا عشقن ،،،حالا دوستای ارازلم گیر دادن باید بیای باشگاه تو فکرم ماه اینده برم ببینم بدنم کشش داره یا نه ،،،،چون به نظرم باشگاه دشمن بدن،😎قبلا میرفتم اما فقط با عذاب نمیدونم چرا اینقد از نرمش و هوازی متنفرم،،،الانم میخام برم اروبیک باشد که رستگار شوم

اشتباه از من گفتم اینجا 💔 چون خیلی چیزا نمیدونید میگید متعجبم از حرف همسرت.. کاش میشد همه چی گ ...

عاطی پدرشوهر داری؟؟؟اگه نداری یه شوهر لارج و خوش گذرون واسه مادر شوهرت گیر بیار و براش ارزوی خوشبختی کن ،😎

بهترین نظر و خودم دادم ثوابم میکنی

عزیزم من کم و بیش مثل گذشته شما هستم.😢 از وقتی با تاپیک آشنا شدم خیلی دارم سعی میکنم بهتر بشم. دق ...

ای دوستم تموم کنی دور از جون بری اون دنیا فکر کردی برات گذاشتن؟؟؟اصلا اونجا حوصلت سر میره فکر کن باید تنها بشینی نه میشه غیبت کرد نه گوشی داری نه هیچی،،،به نظرم اینجا بهتره حداقل حوصلت سر نمیره

ای دوستم تموم کنی دور از جون بری اون دنیا فکر کردی برات گذاشتن؟؟؟اصلا اونجا حوصلت سر میره فکر کن بای ...

تبی خدا نکشتت🤣بهترین مشاوره هارو داری 

برابر ورزشم منم حس میکنم برم بهم میریزم😅😅

جدی دوستان ورزش صورتو لاغر نمیکنه؟تجربه ای دارین 

منم بخاطر لباس خوشگلام برم 😬😅