2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411101 بازدید | 78579 پست
عزیزم من هرکاااار کردم هرچقدرتلاش کردم همسرم قبول نکرد چای روباچیزدیگه به غیر قند بخوره😥کیک میاوردم ...

من از اول زندگیم فکر نمیکنم بیشتر از یه کیلو قند خرید باشیم

کلا مصرف قندمون پایینه

خرما، شکر پنیر، شکر سرخ( مال شماله) و …. کنار چایی میخوریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@مامان_سبحان     عزیزم،یکی از کاربرا میگن طرح نگین آتیه تو بعضی شعبه ها جمع شده شما چی ...

عزیزم نام کاربری من رو درست تگ نکردید .

من هم پیام دوستمون رو خوندم خودم قبلش نمیدونستم اینطوری شده .

ولی اگر هم جمع شده باشه طرحش شما نگران نباش کسانی که از قبل حساب باز کردن میتونن وامشون رو بگیرن . 

عزیزم شرمنده من پول رو ریختم مگه بعدش بهم زنگ میزنن؟ بابد توی پروفایل عکس شناسنامه و کارت ملی ب ...

عزیزم من عضو اپلیکیشن هستم و خب همون اول شماره و کدملی دادم و خریدم نقد بوده انتخاب کردم بعدم پرداخت چیزی بارگذاری نکردم برا اقساط نمیدونم شرایط چجوریع

باهام تماس نگرفتن خودم قسمت «تیکت ها» با پشتیبانی در تماسم

شماره تماس داخل سایت هست میتونین تماس بگیرین از خودشون بپرسین 

چه جالب..... .چایی هم رو چاقی اثر داره؟ پس چرا رو من هیچی اثر نمیکنه🤣 تازه اکثرا غذاهامون برنجیه ...

ب من گفتن بخاطر طبع بدنیمه البته من با چای قند زیاد میخورم😊 شاید دلیل اولش این باشه

اتفاقا لاغری خوبه 

من قدم 166

تا قبل ازدواج 55 بودم

بعد ازدواج تقریبا 6تا 7 سال 40 کیلو بودم

دیگه  تقریبا تا 2 سال پیش 60 بود

الان متاسفانه 65 شدم😔 ک بیشتر دور شکم داغون شده 😭😭

عزیزم نام کاربری من رو درست تگ نکردید . من هم پیام دوستمون رو خوندم خودم قبلش نمیدونستم اینطوری شده ...

مامان سبحان جان یکم از وام ها بیشتر برامون بگو .

هدف من ماشینه حقیقتش صبور نیستم که گرم گرم طلا جمع کنم .

میخوام وام بگیرم ،تا ۲۰۰تومن سپرده میتونم جور اقساطم هم تا ماهی ۱۰تومن.

خانم ها من خاله ای دارم که بسیار کدبانو هست. خیلی هم مراقب خرج و مخارجه

شوهرش یک حقوق تامین اجتماعی داره اما 5 تا بچه رو عروس و داماد کرده و الان یک خونه در بالا شهر شهرشون داره

شوهرش یک کاشین سنگین و یک سواری دارن. خودش هم شاید 200 تومن طلا داره

دارایشون همینه. اما همین رو باشوهر کار نکن تونسته جمع کنه اونم از مدیریتش. من خیلی سعی میکنم ازش یاد بگیرم.

خلاصه براتون بگم که مامان من خیلی برامون زحمت کشیده قربونش برم. اما هیچ اموزش خاصی برای مدیریت پول و خونه داری بهمون نداده. چون خودشم بلد نبوده.

ما هرچی یاد گرفتیم خودمون یاد گرفتیم و از دور و بر. الان هم هی به خواهر متاهلم میگه ماهی 1 تومن طلا بخر. خب خواهرم مدیریت بلد نیست که نمیتونه بخره. از کجاش بیاره وقتی همه چیز صفر میشه

بگذریم

یک کار جالبی که خاله من انجام داده، اومده یک برنامه غذایی برای هفت روز هفته نوشته و به دیوار اشپزخونه اش زده. یکبار ازش پرسیدم خاله شما همیشه از این برنامه استفاده میکنین؟ گفت نه اما خیلی وقتا کمکم میکنه چی بپزم.

خواستم این رو به خانم های اینجا بگم که سبک خانوادگیتون هرچقدر گوشت و برنج هست رو بنویسید و مثل برنامه هفتگی مدرسه ها که مینوشتیم، صبحانه و نهار و شام و دو میان وعده رو به خصوص برای بچه کوچیک ها بنویسید و اگه براتون مقدوره کمی برنج و گوشت رو کمش کنین. و دیگه بیشتر از اون مقداری که تعیین کردین گوشت و برنج مصرف نکنین. هم برای سلامتی هم هزینه

مثلا یک شنبه و چهارشنبه و جمعه فقط غذای گوشتی یا خورشتی بخورین. توی گوگل یا سرآشپز پاپیون رو که ببینید کلی غذا بدون گوشت هست.

به خصوص غذاهای محلی. حتما برای 2 3 وعده نهار میشه پیدا کرد.

شام هم که معمولا همه یا همون نهار رو میخوریم یا یک غذای سبک که اونم برای 7 شب راحت پیدا میشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ب من گفتن بخاطر طبع بدنیمه البته من با چای قند زیاد میخورم😊 شاید دلیل اولش این باشه اتفاقا لاغری خ ...

پست هات رو جسته گریخته میخونم تیتان جان 

نقاط مشترکی بات دارم .یکیشون روابطتون با داداش وزن داداشتونه،

یکیش هم افسردگی وخلا همسرتون ،منم خوشبختانه باعشق وصبوری همسرم وازیه آدم افسرده به ادم نسبتن امیدوار تبدیل میکنم.

اون روز با پستتون که درمورد همسرتون گذاشتید کلی گریه کردم.

بچه ها در مورد کم کردن وزن کسی که اهل غذا و خوش اشتهاست نمیتونه سریع رژیم بگیره و وزن کم کنه 

نکته طلایی اینه که زمان لازمه  

اول از نظر ذهنی باید رو خودمون کار کنیم و مغزمون بپذیره که باااید سالم و رو فرم باشم و این چه جوری به دست مییاد ؟ 

تو محیط قرار بگیریم ،مثلا باشگاه که میریم با مربی کار بلد و بقیه ورزشکارا رو که میبینیم تاثیر داره  

چشم میبینه و مغز کم کم میپذیره 

واسه من چند ماه طول کشید که برم تو خط ورزش و ادامه بدم 

ولی وقتی که رفتم یک جلسه هم غیبت نداشتم 

مربی مون گفت اینکه خیلی تلاش میکنی ازت انرژی میگیرم 

همون درد بدن هم برام لذت بخشه 

ولی اگه شما در هفته یک جلسه هم بتونی بری ادامه بده و تا امید نشو کم کم عادت میکنی 

خودت رو بزار اولویت فلان کس قراره بیاد،خونه نامرتبه و ...رو کنسل کن ورزش رو تحت هیچ شرایطی کنسل نکن  

بعضی خانوما با بچه مییان ،مربی اجازه میده ،یه گوشه میشینن سر گرم میشن با نقاشی و ... 

سالم خوریرو شروع کن وقتی عادت کردی بعدش از غذات کم کن البته کم کم. 

کسی که یه بشقاب برنج میخوره ،نمیتونه یهو نصف کنه یا قطع کنه 

تو ظرف کوچیکتر برنج بکشیم با سبزیجات و ...در کنارش و آروم بخوریم  

حذف کردن فست فود  و شیرینی جات و قند و ...اصلا سخت نیست 

کشمش و خرما و توت و ...رو جایگزین کنیم  

فست فود خونگی و سالم خوبه 

مثلاً پیتزا با خمیر نون بربری بدون سوسیس و کالباس و پنیر کم 

من پنیر رو حذف میکنم 

ساندویچ سالم  

ورزش و سالم خوری سخت نیست  

ریاضت به خودم نمیدم ولی غذاها و خوراکیهای مضر رو حذف کردم و یا خیلی کم  

نون سبوس‌دار و سالم  

حذف کامل نوشابه  

برنج رو کم کردم ولی نون هم هنوز کم نیست  

چون نمیتونم حبوبات بخورم سیر نمیشم 

لباس گل و گشاد خریدن اشتباهه 

من رفتم لباس سایز فیت تنم خریدم  

برنج کمتر درست میکنم همون اول سهم هر کیلو جدا میکنم که اضافه نخورم ،در کنار برنج هم هویج و کدو میزارم واسه خودم بخار پز بشه  

نکته طلایی باشگاه و سالم خوری و نا امید نشدن 

ما بدنسازی کار میکنیم 

مامان سبحان جان یکم از وام ها بیشتر برامون بگو . هدف من ماشینه حقیقتش صبور نیستم که گرم گرم طلا جمع ...

عزیزم همین طرح نگین بانک سپه از همه کمتر بود مدت سپرده گذاریش ولی بانک آینده هم فکر میکنم چنین طرحی داشته باشه که شما ۲ ماه ۲۰۰ میلیون خودتون رو بگذارید میتونید با بازپرداخت ۲۴ ماهه ۲۰۰ میلیون وام بگیرید که اقساطش هم ماهی ۱۰ میلیون و پانصد میشه .

بانک رسالت و مهر ایران هم میتونید پول بگذارید ولی بازپرداختش کوتاه تر هست یا اینکه مدت بیشتری باید پولتون بمونه .

مثلا ۲۰۰ میلیون رو بگذارید داخل این ۲ بانک بعد از ۸ ماه میتونید ۲۰۰ میلیون با بازپرداخت ۲۰ ماهه وام بگیرید که قسطش میشه ماهی ۱۰ میلیون .

وام ویپاد بانک پاسارگاد رو هم میتونید بگیرید ولی اون ۵۰ میلیون هست که ۲۰۰ میلیون رو کمتر از یک ماه بگذارید بمونه میتونید ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید . 

ب من گفتن بخاطر طبع بدنیمه البته من با چای قند زیاد میخورم😊 شاید دلیل اولش این باشه اتفاقا لاغری خ ...

اره منم راضی ام از خودم...البته زیادم درگیر این نیستم که وای چاق شدم وای لاغر شدم...

البته بعد که پیام هارو خوندم متوجه شدم که گویا دوستان با چایی قند زیاد میخورن که اونم برام جای تعجب داشت،،چون من خودم اصلا با چایی قند نمیخورم🥲

فکرکردم همه مثل من هستن😅

اره منم راضی ام از خودم...البته زیادم درگیر این نیستم که وای چاق شدم وای لاغر شدم... البته بعد که پ ...

عزیزم من هم از قند اصلا خوشم نمیاد ، بچه هام رو هم عادت دادم قند نخورن .

من شاید توی این ۴۲ سال زندگی نصف یک قندون قند هم نخورده باشم .

ولی به جاش آقای همسر حتما باید چایی رو با قند بخوره . 🌹🌹🌹🌹

قربونت عزیزم زنده باشی🙏 من باورت میشه شاید ماهی ۱بار قند بخورم چایی رو با خرما گاهی هم شکلات تلخ م ...

آره حتما باید ی کاری بکنم😭

چون واقعا حیفه

فکر کن قبلا اصلا چای نمیخوردم

اون سال‌های اول شاید طول سال ی قندون هم مصرف نمیکردیم

فقط اگه مهمانی میرفتیم ب احترام صاحبخونه اگه میتونستم ی استکان نهایت نصفشو میخوردم

یاد ی خاطره افتادم

ی بار سر چای نخوردنم ی دعوایی شد ک من گیج و مبهوت شده بود

مادرشوهرم(البته نامادری همسرم) ب پدرشوهرم

گفته بود تیتان برای این چای نمیخوره ک فکر میکنه 

ما میخوایم چیز خورش کنیم😲

چشمتون روز بد نبینه پدرشوهرم اومد خونه یعنی ی تیکه 

آتیش بود فقط می‌سوزند و هرآنچه از دهنش درمیومد میگفت من و شوهرم بهت زده هیچی از حرفاش نمیفهدیم 

ک این همه سر و صداش برای چیه فقط میدونستیم مشکل  منم 

فقط نگاش میکردم شوهرم هم ی کم دادو هوارار کرد ک چته باز چی بهت گفتن 

اینقدر غر زد تاخودش خسته و آروم شد

گفتم خب حالا بگو ببینم موضوع چیه

وقتی بهم گفت خداشاهده شوک شدم سنمم پایین بود هیچ وقت ب این چیزا فکر نکرده بودم ک با چای یا آب میشه چیزی بخورد کسی داد

گفتم چیزی ک میگید ب عقل جنم نمیرسه چ برسه ب من

شما تا حالا دیدید من خونه خودم یا اصلا خونه بابام چای  بخورم ک دیگه بعدش شوهرم شروع کرد حالا مگه میشد ساکتش کرد

اینم خاطره من با چای😁😁