2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411688 بازدید | 78608 پست
سلام عزیزم من خرید داشتم بستگی به شهری که هستین داره معمولا یک هفته ده روز میتونین مد مرسوله بگیری ...

در کل فاکتور کامل و معتبری هست همون هست که موقع پرداخت میاد رو پرینت گرفتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما میشه عزیزم  ورزش میری؟ پروتئین سالم ماهی میگو مرغ گوشت بدون روغن وکبابی درست کن حجم زیاد ...

کالری شماری هم خیییلی کمک میکنه.😊👌.من بدون ورزش فقط با کالری شماری تو یه ماه سه کیلو کم کردم از ۷۳شدم۷۰..

الانم تصمیم گرفتم هم برم باشگاه هم کالری شماری تا پنج کیلوهم کم کنم😍

پیاده روی عالللللیه چند سال پیش قبل پیاده روی یه لیوان چای سبز بادارچین میخوردم و ۱۵۰۰ قدم پیاده روی سریع میکردم از ۶۵شدم۵۳تو دوماه😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

راستی بچه ها من دوتا دندون جلوییم شکسته بود دیشب رفتم کامپوزیت کرد برام خیلی خوب شده همش میگم چرا ای ...

عزیزم پرسیدی هزینه ارتودنسی هر فک چقدر میشه؟

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

وای ماشالا ستاره جون بهت تبریک میگم حالا من معتاد چای لعنتی شدم اونم با قند  نامصب عجیب رو ...

عزیزم من هرکاااار کردم هرچقدرتلاش کردم همسرم قبول نکرد چای روباچیزدیگه به غیر قند بخوره😥کیک میاوردم ،توت،خرما،کشمش هرچی اول اونا  رومیخورد بعد پامیشد قندمیاورد🤦😅

دیگه دیدم اصلا کوتاه بیا نیست ومیگه نمیچسبه چایی بدون قند 😐خودم دست بکار شدم و قند ها رو کوچیک خرد کردم هر قند رو  چهار قسمت خرد کردم یه قندون پر کردم الان خیلی راضیه..کلی هم طول میکشه تاتموم شه😅تقریبادوماه 

اون روز از بیکاری نشستم حساب کردم دیدم قبلا هرفنجانو بادوتاقند میخورد الانم باز همونطوری میخوره فقط چون خرد کردم میشه یه قند(چون چهارقسمت شده)😁

سلام خانمای زیبا 😎🤗

من دیروز کلا گند زدم 😐😐😐🙁🙁🙁💔💔💔

از باشگاه اومدنی لیست خرید داشتم...

میوه فروشی دیدم چ قیمتاش خوبه 😍😍😍

5تا پرتغال 🍊 

5تا 🥝

4تا فلفل دلمه🫑 

1کیلو  پیاز🌰 

یک کیلو و نیم سیب زمینی🥔

4تا بادمجان 🍆

6تا هویج 🥕

6تا فلفل شیرین 🌶️

5تت سیب 🍏

کلا 218ت 

رسید خرید دیدم.. دیدم اصلا اون قیمت ک زده بودن نبود 😠🙁🙁🙁🙁

مامانم گفت بار زدی آوردی میخواستی چقدر بشه 🙁😄

خب من رو قیمت اون نوشته ها حساب کردم

رفتم کوروش

ماست سون تخفیف زده بود 77 خوشحال خندان خریدم

رسید دیدم 99🙁🙁🙁

مررررررررررررض گرفته ها 🙁🙁🙁

کلا رفت تو پاچم 🙁🙁🙁💔💔💔

وای مامان علیرضا نامرتبی خونه منو به جنون میکشه یعنی قشنگگگگ خون جلو چشامو میگیره عصبی میشم بددددد&n ...

نارین خشن میشود😅😅😍

عزیزم من هرکاااار کردم هرچقدرتلاش کردم همسرم قبول نکرد چای روباچیزدیگه به غیر قند بخوره😥کیک میاوردم ...

حالا همسر من کلا برعکس..

چای اصلاااا با قند نمیخوره...

یا شکر.یا کیک یا شکلات 🍫

قند سال ب سال شاید بخرم

چون خودمم چای خور نیستم

@مامان_سبحان     عزیزم،یکی از کاربرا میگن طرح نگین آتیه تو بعضی شعبه ها جمع شده شما چی ...

گلم ماهم هفته پیش پرسیدیم گفتن جمع شده ..بسی دندون تیزکرده بودیم برااین وام😞فسسسسسسس بادمون خوابید🤦😢😅

سلام خانمای زیبا 😎🤗 من دیروز کلا گند زدم 😐😐😐🙁🙁🙁💔💔💔 از باشگاه اومدنی لیست خرید داش ...

اوه اوه گول خوردی بد🤦😁