2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411290 بازدید | 78590 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@masumehjoon‍ 

معصومه جون شیرخوارگاهی که واسش پول واریز میکنی ، مال کدوم شهره ، پیجی چیزی داره؟

چجوری میتونیم ما هم یه مبلغی رو برای شیرخوارگاه واریز کنیم؟ 

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
@masumehjoon ‍  معصومه جون شیرخوارگاهی که واسش پول واریز میکنی ، مال کدوم شهره ، پیجی چیزی ...

دوستان 

کسی میتونه معصومه جون رو روی این پیام تگ کنه؟

من تگ میکنم آبی نمیشه

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
راستی بچه ها من دوتا دندون جلوییم شکسته بود دیشب رفتم کامپوزیت کرد برام خیلی خوب شده همش میگم چرا ای ...

مبارکت باشه عزیزدلم 

منم هروقت یه کاری برای خودم میکنم همش میگم چرا زودتر نکردم 

درحال حاضر شدیدن نیاز دارم یه کار ک چه عرض کنم چندتا کار درست و حسابی برای خودم بکنم 

خییییلی خسته م حس میکنم حروم شدم 😅

@masumehjoon ‍  معصومه جون شیرخوارگاهی که واسش پول واریز میکنی ، مال کدوم شهره ، پیجی چیزی ...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
له ذهنم اومد اگه داری ازش حتماا استفاده کن  حتما تو برنامه ت بزار  زحمت درست کردن این ...

وای مامان علیرضا نامرتبی خونه منو به جنون میکشه یعنی قشنگگگگ خون جلو چشامو میگیره عصبی میشم بددددد 

الان هم که پریود شدم دیگه نگوووو 

دوساعت پیش اینقد غررر زدم سر شوهرم که نگوووو گفت واااای چقد غرر میزنی اینجا دیگه من منفجر شدم دید نههه اوضاع خیلی خرابه پاشد حیاط شست 😆😆😆

تهدید کردم که تا آخر ماه بااون اتاق رو کمد دیواری میزنه یا با تیشه کل کمدها رو تیکه تیکه میکنم وسایل اضافه ش هم آتیش میزنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@مامان_سبحان    

عزیزم،یکی از کاربرا میگن طرح نگین آتیه تو بعضی شعبه ها جمع شده شما چیزی نشنیدی من خیلی نگرانم .

من تو این طرح حساب داشتم دارم روش وام میگیرم ضامنام بردم ...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
بچه هاااااا  کسی از احسان گلد طلا خریده؟ چن روزه ب دستم میرسه؟ فاکتور هم همراه طلا میاد؟

سلام عزیزم

من خرید داشتم

بستگی به شهری که هستین داره معمولا یک هفته ده روز میتونین مد مرسوله بگیرین ازشون چک کنین

فاکتور تایپی و رنگی میاد که اسم و کدملی شما هست و اجرت و مالیات رو دقیق نوشته درصد نه ها قیمت 

قیمت روز طلا رو هم نوشته 

در کل فاکتور کامل و معتبری هست همون هست که موقع پرداخت میاد