2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411274 بازدید | 78590 پست
بخدا خیلی جدی نگیر  فکرکردی چه خبره  یه دختر بچه رو چندروزی برای تنوع باهم چرت و پرت گفت ...

انسان از نسیان میاد رو خوندم انسان از نیسان میاد🤦🤦🤦🤦

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نه دیکه اونجوری که نمیزاااارم باشه دمش قیچی شد  ولی گاهی باز ... که دیگه میدونم چیکار کنم  ...

حتی اگه یه حبه قند هم خواست جلوچشمش داشتی بهش نده یا نصف کن بده بهش 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه ها من رفتم از سایت حقانی طلا بخرم 

خیلییییی گرون میده که 

قیمت طلا رو که کلا ۳۰ تومن بالاتر از سایت زده 

اجرتها هم همه بالای ۲۰ درصد 

به نطرم اصلا صرف نداره اگه بتونیم تو شهر خودمون طلافروش منصف پیدا کنیم که طلای دست دوم با اجرت پایین بخریم خیلی بهتره 

البته من تازه میخوام طلا بخرم شاید برم بگردم نطرم عوض بشه ولی الان قیمتای حقانی رو دیدم هنگ کردم 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

@شاپرکیم    

عزیزم خواستم اون تاپیک بهت بگم بسته بود

تجربه خودمو بهت بگم شاید به دردت خورد 

من  تا پاییز  پارسال سایزلباسم به ۵۰رسیده بود خیلی ناراحت وافسرده بودم دیگه دلم نمی‌خواست لباس بخرم دور کمرم ۱۰۹بود وانگار ورم داشتم تا اینکه رفتم باشگاه ودرواقع به زور خودمو کشوندم ورزش که از اون حالت در بیام هم از افسردگی هم از ورم 

اوایل هر بار میرفتم میگفتم دیگه نمیام ولی بعد به خودم میگفتم باید بری 

کلی لباس خوشگل برای خودم خریدم به تغذیم خیلی بیشتر اهمیت میدم تغذیه سالم منظورمه نون سفید رو تا حد امکان کم کردم مگر از روی ناچاری من لواش بخورم رژیم خاصی هم ندارم مغزیجات میوه سبزی وپروتئین بیشتر میخورم اما اصلش همون ورزشه 

دور کمرم از ۱۰۹اومده ۹۰ خب الان هم زیاده اما نسبت به ۱۰۹خیلی بهتره خیلی جمع و جور تر شدم با اینکه کاهش وزنم اصلا زیاد نبود ولی هر کی منو میبینه میگه جمع و جور شدی سایزلباسم  از ۵۰رسیده به ۴۴

همون پولی که میخوای بدی به عملی که خیلی هم سخته یکی از دوستام ۵روز به خاطر این عمل تو کما بود 

همونو کم کم برای خودم مغزیجات وپروتئین بخر یه سرخکن بدون روغن بخر هفته ای دوبار ماهی و میگو بخور

آجیل و میوه و سبزیجات بخر وکنار غذات بذار 

اما حداقل ۶ماه ورزش برو وقتی تغییر حس کردی دیگه ول نمیکنی 

هر وقت حوصله داری برو پیاده روی 

صبح هم ناشتا آب گرم وعسل ودانه چیا وزنجبیل بخور 

حتما موفق میشی 

نه واقعا نمیشه  نوع بازی هاشون اصلا با اسباب بازی نیست آخه  بازی های دهه شصتی میکنن بچه ...

ای جان..واقعا خداقوت🤗

اره خونه بزرگ سخت جمع وجورمیشه

ازیه طرفم ادم میگه خوبه بچه هات یه گوشه نمیشینن همش باگوشی وتبلت بازی کنن😊

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

احسان گلد معتبره؟!!! بعضی کاراش فقط یه درصده!!!!

یک درصدیاش کجاست که من ندیدم؟ کدوم قسمت باید برم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
احسان گلد معتبره؟!!! بعضی کاراش فقط یه درصده!!!!

اینجا بچه ها ازش خرید کردن میگن معتبره من راستش اولین بار بود بهش سرزدم ولی نماد اطمینان و اینا همه چی داشت تو سایتش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@شاپرکیم     عزیزم خواستم اون تاپیک بهت بگم بسته بود تجربه خودمو بهت بگم شاید به دردت خ ...

من قدم ۱۶۵ وزنم ۷۰ خیلی دوست دارم یه ۱۰ کیلویی کم کنم ولی نمیشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من قدم ۱۶۵ وزنم ۷۰ خیلی دوست دارم یه ۱۰ کیلویی کم کنم ولی نمیشه

حتما میشه عزیزم 

ورزش میری؟

پروتئین سالم ماهی میگو مرغ گوشت بدون روغن وکبابی درست کن حجم زیادی برای سبزیجات بذار اما باید یه باره حداقل ۶ماهه تعیین کنی که خسته نشی 

وهیچی مثل ورزش و پیاده روی کمک نمیکنه

@شاپرکیم     عزیزم خواستم اون تاپیک بهت بگم بسته بود تجربه خودمو بهت بگم شاید به دردت خ ...

ستاره جون خداروشکر بابت کاهش وزن 😍😍

ستاره از چ نونی استفاده میکنی 

نون لواش شدید شکم میاره 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

ستاره جون خداروشکر بابت کاهش وزن 😍😍 ستاره از چ نونی استفاده میکنی  نون لواش شدید شکم میاره& ...

ممنونم عزیزم 😘من نون پروتئین  تست جو 

انواع نون سبوس دار نون سنگک 

لواش خیلی بده قشنگ ورم میاره 

من نون خودمو تو فریز میذارم صبحونه گرم میکنم بقیه اعضای خانواده هم هر نونی دوس دارن میخورن امروز شوهرم سر صبحونه می‌گفت تو این خونه تو شهروند درجه یکی ما درجه ۲😂

ممنونم عزیزم 😘من نون پروتئین  تست جو  انواع نون سبوس دار نون سنگک  لواش خیلی بده ق ...

😁😁😁😁 خوب کاری میکنی 

چاقی لعنتی بیوفتی توش رفتی دیگه باید هی مواظب باشی 

مخصوصا شکم 

من تا سه سال پیش سازم ۳۶،۳۸ بود الان شدم ۴۰ 🤦‍♀️🤦‍♀️

از بعد از عید پر خور شدم مخصوصا شکم 

قشنگ زده بیرون 

و واقعا کراپ نمیشه پوشید 😁

از دیروز ی کوچولو کم کردم خوردنم رو 😁🤦‍♀️

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

راستی بچه ها من دوتا دندون جلوییم شکسته بود دیشب رفتم کامپوزیت کرد برام خیلی خوب شده همش میگم چرا اینهمه وقت درست نکردم ۴تومن شد 

دلم میخواد همشو درست کنم گفت اول باید ارتودنسی بشه😥دندونام جای کار زیاد داره 

نوبت گرفتم هفته دیگه اونایی نیاز به ترمیم داره درست کنم بعد هم برم سراغ ارتودنسی