2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411231 بازدید | 78587 پست

سلام بچه هاشدیدا  به همفکری همتون نیاز دارم

بچه ها من خرج خونه باهام نیست چون چندبار بحثمون شد همسرم دودوتاکردن رو دوست نداره.و قدر کارمو نمیدونه

منم دیگه تحت هیچ شرایطی اصلا کاری به خرج ندارم

البته خودش هم اصلا اضافی خرج نمیکنه و خیلی برا ما دستودلبازه

قضیه اصلی اینه که پول تو جیبی به من میداد ماهی ۴و اصلا هم کار نداشت چیکارش میکنم.که پس اندازش میکردم یا طلا

ولی به هرکسی میدید  گفت من به خانومم اینقد میدم.چرا باید بگه .من از کارش ناراحت شدم،بهش گفتم تحت هیچ شرایطی دیگه پول ازت نمی‌خوام

الان دوماه پول نگرفتم ....ولی با خودم میگم نکنه بدعادت بشه،یا بره خرج خانواده اش  کنه.ولی بازم غرورم اجازه نمیده بگم پول بده

خودم بعضی اوقات یکم درآمد دارم که بسه 

حالا بنظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بگیرم یا نگیرم

لطفا لایک نکنید.
سلام بچه هاشدیدا  به همفکری همتون نیاز دارم بچه ها من خرج خونه باهام نیست چون چندبار بحثمون شد ...

سلام عزیزم ، چرا پول تو جیبی رو نگیری ؟ اتفاقا بگیر حتما خوب حالا همسرتون هم بگه اصلا مهم نیست به نظر من . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه هاشدیدا  به همفکری همتون نیاز دارم بچه ها من خرج خونه باهام نیست چون چندبار بحثمون شد ...

بگیر 

شوهرمنم همه جا میگفت کم کم از سرش افتاد 

بگو جریمه شدی۴۵۰۰بایدبدی از این ماه 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
انشالله ک عزیزم مزد زحمت هات رو میبینی  قطعا خدا هیچ تلاشی رو بی جواب نمیزاره  چرا ک نه ...

حالا میگفتی حس ششمی چی میشد مگه،   کار بندگان خدا رو راه بنداز،خی از جوونیت ببینی مادر،برا منم ازاین دعاهای قشنگ قشنگ بکن.

سال دیگه انشالله  خونه دارمیشی اونم جای خوب   

ای کسی که درزیرآب هستی وچند روزپیش درگوشی همسرعکس مناسبی نداشتی بفرستی😁من حافظه ام قویه ها😉

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بگیر بابا مهم نیست که بگه🤨بهتر بود نمیگفت اما حالا که میگه توهم اون چهار تومنو بگیر هم کنارش خرجاتو بنداز گردنش دلت خنک شه..ماله این دوماهم حتما بگیر😍

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ایشالاااا که میخرین محی😍 یاد پستت افتادم به معصومه گفتی تو ام به من میگی محی خیلی خندیدم 😂 ...

فدات مستقل 😁😁😁😁

اخه سوپرایزم کرد من فک میکردم کلا منو نمیشناسه بعد یهو گف محی 

مث بچه ها  ذوق کردم 

البته در نی نی بودنم شکی نیست 😁😁😁

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

تو چه خوبی محی من اصلااا نمیتونم چنین صحنه هایی ببینم و سکوت کنم از اینکه یکی منو تیغ بزنه خیلی بد ...

ببین مستقل 

اه میکشن پشتمون چند دفعه ای مثلا کم دادیم و اینا بخدا چنان اه کشیدن فوری ی اتفاق برامون افتاده 

منم در حد توان بهشون میدم 

عید همسرم برا خودش ی جف جواربم نخرید 

ولی چند میلیون داد لباس برا اونا تازه خودمون نرفتیم فرستادیم

منم چشمم ترسیده 

پدر همسرمم پیر مرده ب قولی دلم میسوزه ولی برا  زنش زورم میاد بدم 

خدا خیرت بده کاشکی با چند کیلو میوه سرجمع میشد

پاییز گذشته بیشتر از ده میلیون بهشون دادیم راضی نبودن 

چون فک میکردن ماشین خریدیم دیگه وضعمون خوبه 

انقد هست سکوت کنم بهتره 

ولی من با خدا معامله میکنم ک خدایا من از ضرورات خودم میزنم براشون میفرستم توم از یکجا دیگه کمکم کن 

من اگع پدر شوهرم تنها بود مشکلی نداشتم ولی زنش همه چیز رو خراب میکنه 😁

راستی مستقل کاشکی فقط پدرش بود 

ما داداشش دمار از روزگارمون در اورده 😑😑😑😑

حالا میگفتی حس ششمی چی میشد مگه،   کار بندگان خدا رو راه بنداز،خی از جوونیت ببینی مادر،برا من ...

وای شیوا دلم نمیاد یکی رو سرکار بزارم 

ولی چهره اش داد میزد ی چیز خوب قبول میشه 

اخه عکسشو گزاشت 

واییییییییی من مردم من غش برا حس زیبات 

آره شیوا حسم خیلی قویه 

بارها بارها همچین حس هایی داشتم و بهشون رسیدم 

مامانم میگه محی قلبت صافه

شوهرم ک میگه محی تو دفترت بنویس همین ک تو دفترت بنویسی یعنی حله 😁😁😁😁😁

انشالله اول تن همه مون سالم باشه خوشبختت باشیم بعدم از لحاظ مالی متکی ب خودمون باشیم ن دیگران 

شیوا جون ی دعای نابم برا تو 

الهییی ک هر آنچه ک توی دلته ب صلاح مصلحت پروردگار بهش برسی عاقبت بخیری بچه هات 

اینم ی دعای مادر بزرگی 😘😘😘😘😘

دلم شاد شد اول صبحی 💃💃💃💃💃

بگیر عزیزم اون خواسته پز بده ک من هوای خانمم رو دارم و انقد بهش پول میدم 

ولی آروم بهش بگو لزومی نداره ک کسی بدونه چقد بهم پول میدی