تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستای گلم... یه سوال دارم من بچه ام 8ماهشه.. 3روز مدام تب داشت با اینکه تحت نظر دکترم هست.. تب بیحالی.. غر.. دیشب یهو کل بدنش وصورت سرش جوشای قرمز زد.. سریع بردم دکتر دارو و سرم.. شکر بهتر شد تب قط شد.. اما همچنان غر واثر جوشا هست.. دکتر گفت نگران نباش ویروسه.. اما راستشو بخوایید نگرانم.. شما تجربه ای دوربرتون همچین چیزی داشتید🙏☺️
من دیروز تماماً پا و شکم داشتم میخوام بلندشم عین پیر زنا از اینور اونور میگیرم 🙁🙁🙁 مرسی گفتی 😍 ...
منم اینجوری ام عاطفه جان.. بعد زایمان اینجوری شدم رفتم دکتر گفت دیسک کمر و ساییدگی زانو داری.. البته بعد گرفتن عکس و نوار عصب پا.. پاهام طوری بود که انگار مال خودم نیستن بزور راه میرم و مثل خانمای مسن اینو اون میگیرم بلند میشم🤦♀️اصلا زیاد نمیتونم راه برم یا بشینم.. خدا خودش حفظ کنه مارو
خانوما ميشه بگيد در طول هفته چ غذاهايي ميپزيد ؟؟؟ در مورد مواد غذائي چيا ميخريد مثلا باقالي و هويج ا ...
سلام وقت بخیر برنامه غدایی که جدیدا از معصومه جان یاد گرفتم لیست نوشتم با چهارتا خودکار دورشون قشنگ خط کشیدم تو چهارهفته تقسیم شدن که اصلا غذا تکراری نمیشه😍😍😍 حبوبات من هرسال از کشاورز میخرم یا ازمادرم خرید حبوبات اول مهر لوبیا ۶کیلو نخود سه کیلو عدس ۹کیلو همه قشنگ تمیز میشن تو بطری نوشابه میریزیم تو انبار میزارم برگ مو میخرم سه کیلو تو بطری نوشابه میریزم برای طول سال رب گوجه ۲۵ کیلو خودم درست میکنم ترشی تمام خودم درست میکنم کم کم فصل مربا وکمپوت ولواشک خودم کامل درست میکنم چون پدرم وپدرشوهرم باغ دارن ومیوه خشک ازخودمون سبزی جات مثل نعنا ومرزه جعفری هرکدوم که استفاده دارم دوکیلو میخرم میشورم قشنگ خشک میکنم لوبیا سبز ونخود فرنگی .سبزی قورمه اینا رو هم خودم میشورم فریزر میکنم خلاصه که بیشتر چیزا رو خودم درست میکنم ولدت خانه داری تو این چیزا خواستین از خشک شده هام ولواشک عکس بزارم😍😍😂