2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1311397 بازدید | 71182 پست
حالا که نوشتین چرا نفوس بد میزنین انشالله که نفر سوم چهارم بشین تیرماه که خیلی مونده نمیتونی ان ...

نفوس بد نزدم که اخه همیشه ششم یا هفتم در میام فقط حسمو گفتم

نه دیگه نمیخام انصراف بدم اصلا 

اون یکی قرعه کشی خرداد تموم میشه بعدی از تیر شروع میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شهر بهار نارنج بابله😍 من دانشجوی نوشیروانی بابل بودم عصرا خانوما می اومدن زیر درختای خیابون دانشگ ...

شهر بهار نارنج بابله

پایتخت بهار نارنج ساری

خیلی اسماشون نزدیک همه

الانم همینطوری میچینن

بیا شهر ما،شهر ما معروفه به بهار نارنج،تو تموم خیابونها درخت نارنج داره،مردم الانا تو خیابون زیر درخ ...

با كمال ميل آدرس بده😂

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام خانوماي گل ميشه بگيد براي پيش دبستاني چ وسايلي لازمه كه تهيه كنم

؟!؟!

بعد به نظرتون دفتر برنامه ريزي اماده خوبه كه بخرم ؟؟ امروز ديدم بهو منصرف شدم نخريدم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

خانوما ميشه بگيد در طول هفته چ غذاهايي ميپزيد ؟؟؟ در مورد مواد غذائي چيا ميخريد مثلا باقالي و هويج اماده ميخريد يا خودتون ميخريد پاك ميكنيد ؟؟

يا مثلا خودتون ميوه يا سبزي مثل نعنا و جعفري و شويد خشك ميكنيد ؟؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
خانوما ميشه بگيد در طول هفته چ غذاهايي ميپزيد ؟؟؟ در مورد مواد غذائي چيا ميخريد مثلا باقالي و هويج ا ...

من هویج خودم میخرم خورد میکنم

باقالی زیاد مصرف ندارم چون بدم میاد 😄 اما شوهرم دوست داره میخوره...

چیزای خشک هم مامانم میخره خشک می‌کنه ب منم میده...

خانوما ميشه بگيد در طول هفته چ غذاهايي ميپزيد ؟؟؟ در مورد مواد غذائي چيا ميخريد مثلا باقالي و هويج ا ...

ما باقالی مصرف نداریم

هویجم معمولا فریز نمیکنم

سبزی قرمه و چیزای خشک کردنی هم مامانم میده

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
سلام خانوماي گل ميشه بگيد براي پيش دبستاني چ وسايلي لازمه كه تهيه كنم ؟!؟! بعد به نظرتون دفتر برنا ...

سلام عزیزم ، این لیست چیزهایی بود که پارسال مدرسه دختر من گفته بودن و ما خریدیم . حالا شاید بعضی هاش فرق داشته باشه .

دفتر برنامه ریزی هم اگر انگیزه بهتون میده برای انجام کارها به نظرم خوبه .