2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1311672 بازدید | 71194 پست
واااای خیلی بوی خوبی داره این بهار نارنج الانم که فصلشه شمال الان بوی بهار نارنج میده فقط خیلی دو ...

وای مستقل جوری تعریف کردی یهو دلم خواست🥺🤤

عرقشم مثل گلش عطر داره

من عاشق بوی گلابم و گل محمدی

اگه مث ایناست برم عرقشو بخرم

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
دخترا من امروز قرعه کشی نوشتم به دلم نبود ولی نوشتم دیگه ده ماهه ده تومن،از تیر ماه شروع میشه نظر ...

حالا که نوشتین چرا نفوس بد میزنین

انشالله که نفر سوم چهارم بشین

تیرماه که خیلی مونده نمیتونی انصراف بدی؟

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ده ماهه خوبه بنظرم قرعه خوبه آدم تو‌ زندگیش داشته باشه یه جایی دست آدمو میگیره

انقد که اون یکی تاپیک بد گفتن والا ادم دو دل میشه بنویسه ننویسه

منم یدونه دارم ۱ساله ست

واسه خودمه سنگینم نیست تازه فروردینو تنفس گذاشته بخاطر دوتا عید و مخارجش که میشه ۱۳ماه

ادم با این اوضاع تورم نمیشه سنجید کدوم درسته

ساری هستید؟ ما خودمون پارسال رفتیم یه روستایی یه دنیا بهار چیدیم لاوانم بردیم😅 درست گفتم؟ امسال ...

شهر بهار نارنج بابله😍

من دانشجوی نوشیروانی بابل بودم

عصرا خانوما می اومدن زیر درختای خیابون دانشگاه پارچه می نداختن و جمع می کردن

یه اخلاق خوبیم داشتن اگر کسی از روی درخت می چید تذکر می دادن، چون درخت اذیت می شه و میوه اش باطل میشه اگر بکنید

باید خودش بریزه زمین

انقد که اون یکی تاپیک بد گفتن والا ادم دو دل میشه بنویسه ننویسه منم یدونه دارم ۱ساله ست واسه خو ...

من یدونه خیلی کوچولو دارم 😄

کلا ۶م 😄😄😄

ماهی۵۰۰

۳م ب مامانم بدهکارم گفتم اینجوری بهش بدم 😁

۳م دیگه بفرستم تو حلق خودم 😁

ب شوهرمم نگفتم تا در بیاد

بگم ۳م نوشتم بدهی مامان دادیم 😁😁

ب دوستم گفتم بابا گنده بک بنویس گفت موجودی حساب کافی نیست 😁

وای مستقل جوری تعریف کردی یهو دلم خواست🥺🤤 عرقشم مثل گلش عطر داره من عاشق بوی گلابم و گل محمدی ا ...

عرقش عالیه

ولی نری از فروشگاه و … بخری

از جای خوب بخر

عرقش برای رفع عطش خیلی مفیده

راستش هر سال واسه ما از شیراز میارن

انقد که اون یکی تاپیک بد گفتن والا ادم دو دل میشه بنویسه ننویسه منم یدونه دارم ۱ساله ست واسه خو ...

هر کس نظر خودشو داره چش قشنگ جان

من حتی اگر نفر آخر اسمم دربیاد من مینویسم

نهایتا تا ۱۵ ماهم اوکیه

عزیزم شمانیت خیری داشته...این کارت بی جواب نمیمونه... واینکه کاچی به ازهیچی....منم خودم یدونه نوشتم ...

قربونت اره چون اون خانومه ناخوش احواله قرعه مینویسه با پولش بیماریشو درمان میکنه

من نوشتم به امید اینکه با این پول یه خیری براش برسونم 

هرچی خدا بخاد دیگه نوشتم

ایشالا شمام خیر پولتونو ببینید

ای جونم😍 مرسی از محبتت عزیزم❤️🙏 نمیذارن که😕😢

حالا من تا حالا تعلیق اینا نشدم بلد نیستم چجوری میشه

پیش خودم فکر میکردم تعلیق شدم

اخه چند روز همش میرفتم تاپیکای سیاسی، نمیتونم جلوی زبونمو نگه دارم🤭😐😐😅🤣

بعد با گوشی همسرم امتحان کردم دیدم نه سایت مشکل داره

تو بیا عزیزم 

ما به هوای هم میایم اینجا دلمون باز میشه

ادم دو روز نمیاد دلش تنگ میشه