2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312394 بازدید | 71221 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام محیا جون ، واقعا من هم در ساعت چند بار نگاه میکردم ببینم درست میشه سایت . 😍😍😍

سلام مامان سبحان خوبی خانمی 

واقعا دلتنگ بودم شدید 

مث معتاد ها بودم 

طاقت نداشتم 😁😁😁😁😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام محیا جون ، واقعا من هم در ساعت چند بار نگاه میکردم ببینم درست میشه سایت . 😍😍😍

سلام من که داشتم رسماً دیوونه میشدم اکثرا توی پی وی با بچه ها حرف میزدم که سایت کی درست میشه؟😃😃

امروز تولدم بود😁

همه پول هدیه دادن

با هدیه همسرم دوتا شومیز مردونه نخی گرفتم برای بیرونم، حالا دیگه خیالم برای لباس تابستونم راحت شد چون شلوار و یه شومیز سفید رو قبل تر گرفته بودم

فقط یه کتونی می خوام که براش پول گذاشتیم کنار خداروشکر

هدیه خواهر همسر و پدر و مادرا رو می خوام بدم یه تیکه طلای کوچولو بگیرم😅 خیلی خیلی کوچیک🤏

شامم جاتون خالی خودم تو خونه همبرگر درست کردم... نفری دوتا خوردیم

الان نمی تونم از زاویه ۱۳۵ پایین تر برم، دراز بکشم کارم دراومده🤣😑

یکی نیست بگه چه خبرتونه آخه😅

خلاصه روز خوبی بود، خداروشکرررر☺️

امروز تولدم بود😁 همه پول هدیه دادن با هدیه همسرم دوتا شومیز مردونه نخی گرفتم برای بیرونم، حالا دی ...

دیفن جونممممم تولدت مبارک 

انشالله ب تمام آرزوهات برسی 

کادوهاتم مبارک 

چه رنگی گرفتی شومیز هاتو ؟؟؟

آفرین خوب کاری میکنی طلا بگیر 😁😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

دیفن جونممممم تولدت مبارک  انشالله ب تمام آرزوهات برسی  کادوهاتم مبارک  چه رنگی گر ...

فدات بشم عزیزدلمممم😍😍😍😍

یکیش راه راه آبی و سفیده

یکی دیگه زمینه کرم داره با دون دونای یه کم تیره تر

در واقع تک رنگه و بافت داره

امروز تولدم بود😁 همه پول هدیه دادن با هدیه همسرم دوتا شومیز مردونه نخی گرفتم برای بیرونم، حالا دی ...

سلام تولدتون مبارک. 😘من بلد نیستم قشنگ صحبت کنم همینقد بلدم😅😅

راستی روی همبرگر پنیر ورقه ای هم گذاشتی؟؟😋 خیلی حال میده 😂